ייעוץ סוכר ענבים בחיטוב

• פותח/ת השרשור mmaorc
  • פורסם בתאריך

mmaorc

משתמש מתחיל
50
0
נק' מוניטין:
20
50
0
אם אני לוקח סוכר ענבים אחרי אימון אנאירובי בחיטוב אני צריך להוריד מהפחמימות של שאר התפריט כדי להגיע לכמות פחמימות כמו שאני אוכל ביום ללא אימון?
לדוגמה אם אני לוקח 50-60 גרם פחמימות מסוכר ענבים אחרי אימון רק ביום עם אימון, והתפריט הרגיל מכיל 170 גרם פחמימות, יוצא לי 220-230 גרם פחמימות ביום עם אימון שזה הרבה לחיטוב. מצד השני הקלוריות מהסוכר ענבים מתקזזות פחות או יותר עם הקלוריות שהוצאתי באימון.
מה לעשות לגבי זה?

תודה מראש.

אם התפריט הרגיל שלך זה 170 גרם פחמימה ואתה לוקח סוכר ענבים זה אומר שנשאר לך עוד 110-120 גרם פחמימה לאכול ביום שאכלת סוכר ענבים ולא כתוספת, זה מתקזז מהסך הכל.

• פותח/ת השרשור
הבנתי אז הסוכר ענבים יבוא כתחליף למשהו אחר בעל אותה כמות פחמימות בתפריט היומי.
תודה.
מצד שני !Demon! אומר משהו אחר.
גם תודה.

זה לא עניין של אחר או לא, יש לך גירעון X שאתה צריך לעמוד בו ברגע שהוספת 50-60 גרם פחמימה הוספת 200-240 קלוריות לתפריט, צריך להתחשב בזה (בהוצאה אנרגטית לדוגמא) או לקצץ משאר הפחמימות בתפריט שהוקצבו.

יש לך תפריט מסוים , ברגע שאתה מתאמן אתה שורף קלוריות ואתה אמור להשלים אותם נכון?אתה עושה את זה בעזרת הסוכר..
מה שהתכוונתי שלא צריך לדאוג שנוספו לך "עוד פחימות", רק בגלל שזה פחמימות(כאשר זה לא משנה את הגרעון שלך כי אימון=הסוכר שאכלת), כי אם אתה לא בדל פחמימות זה לא יעשה הבדת גדול לדעתי

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
Moshe- ההתחשבות זה שההוצאה הקלורית באימון מתקזזת עם ההכנסה הקלורית של הסוכר ענבים. העניין הוא שביום האימון יש יותר פחמימות בתפריט מאשר יום רגיל (כי נוספו רק פחמימות- סוכר ענבים), אפילו שהגרעון הקלורי זהה. השאלה היא האם אחוז הפחמימות הגבוה יותר ביום אימון ישפיע.

!Demon!- "לא צריך לדאוג שנוספו לך "עוד פחימות", רק בגלל שזה פחמימות"- זה בדיוק מה ששאלתי. אשמח לקבל חיזוק גם ממשה בעניין.

תודה רבה לשניכם!

לא מבין את מקור השאלה.
אם ביום אימון אתה מוסיף קלוריות כדי לא להיות בגירעון גדול מידי אז הסוכר ענבים מתקבל, אבל אם יש לך גירעון X וכרגע רק בגלל שעשית אימון הוא X+Y אך עדיין עומד בתכונות "הגירעון המקסימלי" - אני לא רואה טעם להוסיף מעבר ל170 גרם פחמימה האלו, אם זה מעבר ל "גירעון המקסימלי" אז פה כן הייתי מוסיף בהתאם לצורך.

לא מבין את מקור השאלה.
אם ביום אימון אתה מוסיף קלוריות כדי לא להיות בגירעון גדול מידי אז הסוכר ענבים מתקבל, אבל אם יש לך גירעון X וכרגע רק בגלל שעשית אימון הוא X+Y אך עדיין עומד בתכונות "הגירעון המקסימלי" - אני לא רואה טעם להוסיף מעבר ל170 גרם פחמימה האלו, אם זה מעבר ל "גירעון המקסימלי" אז פה כן הייתי מוסיף בהתאם לצורך.

הגרעון שלו נשאר אותו דבר , פשוט כדי להשלים את הקלוריות שנשרפו באימון הוא צורך פחמימות , סוכר ענבים.מה שיוצא בסוף , הוא שהגעון זהה , אבל נוספו לו עוד פחמימות , בגלל שהוא שרף יותר קלוריות באותו יום בשלל האימון.אז עכשיו יש לו 220 פחמימות באימון, והוא דואג שזה יותר מדי פחמימות, למרות שהגרעון זהה.

• פותח/ת השרשור
בדיוק.
כל זה נובע מזה שלפי מה שהבנתי מעלים את כמות השומן בתפריט כדי לאפשר להוריד עוד מכמות הפחמימות בלי להכנס לגרעון גדול מדי. לפי ההגיון הזה אם היתי רוצה להגדיל את כמות הקלוריות שאני אוכל ביום היתי מוסיף שומן ולא פחמימות, כאן הוספתי פחמימות, לא שומן, ומכאן השאלה.

לא רואה טעם בלעשות 2 תפריטים זה סתם כאב ראש (כמו שקורה לך כרגע) תעשה תפריט אחד ממוצע לא משנה יום אימון או לא, אבל במקרה שאתה מתאר אז !Demon! צודק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית