ייעוץ שאלה לגבי תחילת סייקל ראשון

Jony1982

משתמש מתחיל
238
77
נק' מוניטין:
551
238
77
שלום לכולם ותודה מראש על ההתיחסות הפורום הזה פשוט נדיר!!!
קצת על עצמי ...
בן 30 שוקל 78 1.82 א.ש-12 מתאמן בחדר כושר למעלה משלוש שנים,עברתי כבר לופים של מסה וחיטוב מספר פעמים.
בחיטוב האחרון השתמשתי בקלן וירדתי מדהים באחוזי שומן כמובן עם תפריט קפדני מאוד.
החלטתי לעבור שלב בתחום ובשבוע הבא אני מתחיל בייקל ראשון אצל אדם שהוא שנים בתחום ומכין אנשים לתחרויות.הסייקל בעקרון הוא טסט אנתת +ננדרולון+דיבול
קראתי גם מספר מאמרים שזה סייקל נורא מומלץ.למרות שרובכם ראיתי ממליצים על טסט נקיחסייקל ראשון.וכמובן אני עושה אצלו pct מסודר בסוף.
אשמח לקבל חוות דעת על הסייקל ואולי דברים שתוכלו להוסיף לי לידע או משהו כמו למה אני יכול לצפות מכזה סייקל ?הסייקל יימשך 6 שבועות בסך הכל.
דבר נוסף הבנתי שמסיירל כזה אני יכול לעלות 7-12 קילו בחודש וחצי אבל הבנתי שחלק לא קטן מזה זה נוזלים.אז לא הבנתי....אחרי הסייקל שהנוזלים יירדו מה יישאר??חחח.סורי על חוסר הידע בתחום בגלל זה אני מתייעץ איתכם.
שוב המן תודה:)לירון

• פותח/ת השרשור
ציינתי כבר בהודעה הראשונה שאני יודע שסייקל ראשון רובכם ממליצים טסט בלבד.
רק לידע כללי זה נכון לכלל,אך יש מיקרים שזה לא נכון לבנאדם.
בכל מקרה למישהו יש התיחסות רצינית לגבי הסייקל שאני עומד להתחיל?
תודה

שלום לכולם ותודה מראש על ההתיחסות הפורום הזה פשוט נדיר!!!
קצת על עצמי ...
בן 30 שוקל 78 1.82 א.ש-12 מתאמן בחדר כושר למעלה משלוש שנים,עברתי כבר לופים של מסה וחיטוב מספר פעמים.
בחיטוב האחרון השתמשתי בקלן וירדתי מדהים באחוזי שומן כמובן עם תפריט קפדני מאוד.
החלטתי לעבור שלב בתחום ובשבוע הבא אני מתחיל בייקל ראשון אצל אדם שהוא שנים בתחום ומכין אנשים לתחרויות.הסייקל בעקרון הוא טסט אנתת +ננדרולון+דיבול
קראתי גם מספר מאמרים שזה סייקל נורא מומלץ.למרות שרובכם ראיתי ממליצים על טסט נקיחסייקל ראשון.וכמובן אני עושה אצלו pct מסודר בסוף.
אשמח לקבל חוות דעת על הסייקל ואולי דברים שתוכלו להוסיף לי לידע או משהו כמו למה אני יכול לצפות מכזה סייקל ?הסייקל יימשך 6 שבועות בסך הכל.
דבר נוסף הבנתי שמסיירל כזה אני יכול לעלות 7-12 קילו בחודש וחצי אבל הבנתי שחלק לא קטן מזה זה נוזלים.אז לא הבנתי....אחרי הסייקל שהנוזלים יירדו מה יישאר??חחח.סורי על חוסר הידע בתחום בגלל זה אני מתייעץ איתכם.
שוב המן תודה:)לירון

1) סייקל טסט מומלץ כהתחלה.
מדוע?
1) אתה לא יודע איך הגוף שלך יגיב לחומרים.
2) לפעמיים הוספה של + לחומר בסיס לא בהחלט תניב תוצאות טובות.
3) אל תתעיץ אצל מי שאתה קונה ממנו בחיים.

עכשיו אני רוצה להגיד לך משהוא, בהנחה ואתה לא תקשיב לי, תלך על הסקייל הזה.....
לאן אתה תתקדם בפעם הבאה?
עכשיו אם באמת תקשיב לניסיון שיש לאנשים כאן תבין שגם כך בסקייל ראשון אתה מקבל כפאה מהחומרים,
וגם טסט נקי יביא לך בום חזק, אין צורך להעמיס בחומרים.
סתם מנסים לפעמים לעשות כסף, זה לא משנה כמה הוא ותיק או מה שהיה, לא צריך להקישב למי שיש לו איטנטרס כספי לעולם זה כלל לחיים.
בעקרון אתה תעלה הרבה מסקייל טסט ודיבול ואם הכל היה כמו שצריך.....אתה תקבל מסה רזה יפה מאוד עם התאוששות שלך תהיה טובה.
אבל אין צורך לקפוץ גבוה, גם מטסט נקי אתה תקבל מסה בסקייל ראשון, וגם תבדוק מה מצבך, כפרט בשימוש בחומרים.

סקייל ראשון זה הבסיס אם תעשה סקייל ראשון מתקדם בפעם הבאה תעבור אותו......
גם לא מומלץ להתחיל עם אורל כבר בסקייל ראשון.

:aFypqSlkBU:לעולם תקרא לפני שאתה מזריק, בולע.

למתחילים לא מומלץ לערבב חומרים, יש לקחת חומר בסיס הנקרא טסטוסטרון, החומר הפופולארי זה TESTOSTERONE ENANTHATE.
אין להגזים עם המינונים, מינון בין 250 מ"ג לשבוע עד 500 מ"ג לשבוע שכיח.
לא מומלץ לקחת סטרואידים אוראלים בסייקל ראשון עקב הרעילות לכבד, כמו כן לא מומלץ לערבב סטרואידים שונים, משני סיבות עיקריות:
1 הגוף מקבל הורמון חיצוני, לכן אין להכביד על הגוף על ההתחלה.
2.לא בטוח ששילוב של כמה סטרואידים ייתן תוצאות טובות יותר בסייקל ראשון, לעומת זאת במידה והשילוב הזה יהיה בסייקלים הבאים.
בסייקלים יותר מתקדמים, שילוב של חומר בסיס חשוב מאוד, אפשר להוסיף חומרים נוספים בין אם הם אוראלים או בזריקות.

שימוש בחומרים אוראלים מוגבל מבחינת זמן, עקב הרעילות שלהם לכבד, ההגבלה היא עד 6 שבועות, ישנם 2 חומרים שההגבלה היא עד 4 שבועות והם אנאדרול והלוטסטין, עקב הרעילות הגבוהה שלהם לכבד.

זמן סייקל ממוצע למתחילים הוא 10 שבועות, יש לפצל את המינון לפעמיים בשבוע כדי לדאוג לרמות קבועות של חומר בדם, לדוגמא אם משתמש לוקח 500 מ"ג חומר בשבוע, אז יש לפצל ל2 זריקות בשבוע של 250 מ"ג, המרווח הינו אמור להיות שווה, לדוגמא: שלישי בבוקר ושישי בערב. ככה יש מרווח של 3.5 ימים בין זריקה לזריקה.

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=49

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
קודם כל המון תודה על ההתיחסות המקצועית שלך לעניין אני מאד מעריך את זה.
הבחור שאני קונה ממנו הוא גם עושה לי תסייקל והבנתי שהמחיר אצלו לא ישתנה בהרבה גם מטסט נקי.
סהכ הסייקל שפירטתי למעלה עולה ליX שקל כולל pct חומרים רפואיים והכי איכותיים שיש.

Rabbit יש מצב שאתה שולח לי תמייל שלך אחי אתה נראה לי מבין מאד ויש לי עוד כמה שאלות בנושא הסייקל שאשמח אם תוכל לעזור לי ולתת את הדעת
תוכל לפנות אליי למייל אם אתה לא רוצה לפרסם תמייל.
תודה חג שמח ושבת שלום

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
קודם כל המון תודה על ההתיחסות המקצועית שלך לעניין אני מאד מעריך את זה.
הבחור שאני קונה ממנו הוא גם עושה לי תסייקל והבנתי שהמחיר אצלו לא ישתנה בהרבה גם מטסט נקי.
סהכ הסייקל שפירטתי למעלה עולה ליX שקל כולל pct חומרים רפואיים והכי איכותיים שיש.

Rabbit יש מצב שאתה שולח לי תמייל שלך אחי אתה נראה לי מבין מאד ויש לי עוד כמה שאלות בנושא הסייקל שאשמח אם תוכל לעזור לי ולתת את הדעת
תוכל לפנות אליי למייל אם אתה לא רוצה לפרסם תמייל.
תודה חג שמח ושבת שלום

הי, ברוך הבא.

קודם-כל, לא מדברים פה על מחירים, אז שים-לב.

תקשיב לי, לפי כל מה שקראתי פה עד עכשיו אתה ממש לא יודע מה אתה הולך להכניס לגוף שלך! אני מזכיר לך שמדובר בגוף שלך ובבריאות שלך!
אתה הולך להזריק דקה/טרן כחומר בסייקל ראשון?? אתה מבין על איזה חומרים מדובר? ועוד ל6 שב'??? מה זה ייתן לך?
אתה מדבר על מחירים זולים ורפואיים, אתה נראה לי פשוט קורבן או דוגמא מעולה למה שנקרא סטרואיד אביוז.

אתה מדבר על PCT, אתה יודע איזה סוג של PCT אתה צריך בשימוש עם נגזרות של ננדורולון? אתה יודע שזריקה אחת של דקה הראתה השבתה של עד חודשיים וחצי של כל ציר הHTPA?

למה בכלל לשלב די-בול בנוסף?

לא ציינת בדיוק מה אתה גם הולך לעשות באיזה מינונים ולכמה זמן ואיך אתה מרכיב את הPCT שלך.
אני רוצה להפנות אותך לפוסט שכתבתי ממש לא מזמן:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=39079&p=496139#post496139

לפני שתרוץ להוציא סכומי עתק ולהרוס את הבריאות שלך, תקרא, תלמד.
תחסוך כמה שקלים וגם תצא יותר מרוצה

• פותח/ת השרשור
אביעד קודם כל תודה על ההתיחסות.
אני רק אציין שהבחור שאני עושה אצלו תסייקל הוא חבר טוב אדם מוכר בתחום ובגלל זה אני יודע שאני נמצא בידיים טובות.
דבר נוסף כולכם אומרים לי לעשות סייקל ראשון של טסט,אם תקראו קצת ותשוטטו בפורומים בארהב תראו שהסיעקל שאני עושה טסט+דקה+דיאנבול זה הסייקל המומלץ ביותר למסה לסייקל ראשון בניגוד למה שאתם טוענים.
אני בחור עם גוף פצצה שעובד קשה בחדר כושר הגעתי למצב שאני ישן כמו שצריך אוכל מדוייק לפי תפריטים מקצועיים ומתאמן כמו חיה!
ולכן זה השלב לסייקל שיעיף אותי למעלה.
שאלה קטנה:אם אומרים שהרבה מהמשקל שעולים בסייקל זה נוזלים אז מה נישאר אחרי הpct שהנוזלים יורדים?כמה שריר אני יכול לצבור בסייקל כזה של 6 שבועות?
תודה

אני רק אציין שהבחור שאני עושה אצלו תסייקל הוא חבר טוב אדם מוכר בתחום ובגלל זה אני יודע שאני נמצא בידיים טובות.
דבר נוסף כולכם אומרים לי לעשות סייקל ראשון של טסט,אם תקראו קצת ותשוטטו בפורומים בארהב תראו שהסיעקל שאני עושה טסט+דקה+דיאנבול זה הסייקל המומלץ ביותר למסה לסייקל ראשון בניגוד למה שאתם טוענים.
אני בחור עם גוף פצצה שעובד קשה בחדר כושר הגעתי למצב שאני ישן כמו שצריך אוכל מדוייק לפי תפריטים מקצועיים ומתאמן כמו חיה!
שאלה קטנה:אם אומרים שהרבה מהמשקל שעולים בסייקל זה נוזלים אז מה נישאר אחרי הpct שהנוזלים יורדים?כמה שריר אני יכול לצבור בסייקל כזה של 6 שבועות?
תודה

כן. אותה הטענה של הבחור שיש לו גוף פצצה אז בואו נקשיב לו.
ובתור אחד שקורא הרבה בחו"ל גם שם ממליצים להתחיל רק בטסט', עזוב שכל אחד חושב שיותר חומרים זה יותר טוב שזה לא נכון בכלל.
אבל אם אחרי כל מה שכתבתי לך, אתה עדיין מאמין לדברים שמוכרים לך, אז אני מאחל לך בהצלחה, רק תזכור דבר כזה - חברים זה סבבה, דילרים זה סבבה - אבל לי אין שום אינטרס כך שיש סיכוי קלוש שאני לא מבלשט אותך ורק רוצה לחסוך ממך לבצע שטויות.

סתם בשביל הקטע, יאללה עשית את הסייקל המשולב שלך והתחילו לך תופעות לוואי, איך תדע איזה חומר עושה לך את הבעיה?

עזוב חביבי, אתה רק רוצה שנענה לך על השאלה של כמה נוזלים וכמה שריר בלי להקשיב לדברים יותר בעיתיים בסייקל שלך.
אז לשאלתך - דקה ודי-בול שניהם סטרואידים שנוטים לך לגרום לאגור נוזלים - כמה? תלוי בהרבה גורמים.
אחד יכול לעלות 5 קילו נוזלים, השני 9 קילו, השלישי 3 קילו.
זה תלוי בגורמים כמו: גנטיקה, תזונה, אחוז שומן, רמות אסטרוגן ופרולקטין, שילוב אירובי או בלי שילוב אירובי, הפרעות בהורמון ADH ועוד...
כמה שריר אתה יכול לצבור? נגיד וגם 5 קילו (נגיד), יותר חשוב כמה מזה תוכל לשמור.

נ.ב.
שאלה קטנה שמעניינת אותי, מדובר בNPP?

בהצלחה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כן אחי מדובר בnpp
והרבה אנשים שעשו את זה אמרו לי שזה מדהים והתוצאות יוצאות דופן.
יש לך פייסבוק אחי אני רוצה לדבר איתך בצאט רגע...אתה פשוט אומר מלא דברים נכונים וכמה שהייתי בטוח במה שאני עושה אתה קצת מערער לי תביטחון יש לי כמה דברים לשאול אותך תבקש ממני חברות רגע בפייס zanzuri liron

תודה

בהצלחה 😣

כן. אותה הטענה של הבחור שיש לו גוף פצצה אז בואו נקשיב לו.
ובתור אחד שקורא הרבה בחו"ל גם שם ממליצים להתחיל רק בטסט', עזוב שכל אחד חושב שיותר חומרים זה יותר טוב שזה לא נכון בכלל.
אבל אם אחרי כל מה שכתבתי לך, אתה עדיין מאמין לדברים שמוכרים לך, אז אני מאחל לך בהצלחה, רק תזכור דבר כזה - חברים זה סבבה, דילרים זה סבבה - אבל לי אין שום אינטרס כך שיש סיכוי קלוש שאני לא מבלשט אותך ורק רוצה לחסוך ממך לבצע שטויות.

סתם בשביל הקטע, יאללה עשית את הסייקל המשולב שלך והתחילו לך תופעות לוואי, איך תדע איזה חומר עושה לך את הבעיה?

עזוב חביבי, אתה רק רוצה שנענה לך על השאלה של כמה נוזלים וכמה שריר בלי להקשיב לדברים יותר בעיתיים בסייקל שלך.
אז לשאלתך - דקה ודי-בול שניהם סטרואידים שנוטים לך לגרום לאגור נוזלים - כמה? תלוי בהרבה גורמים.
אחד יכול לעלות 5 קילו נוזלים, השני 9 קילו, השלישי 3 קילו.
זה תלוי בגורמים כמו: גנטיקה, תזונה, אחוז שומן, רמות אסטרוגן ופרולקטין, שילוב אירובי או בלי שילוב אירובי, הפרעות בהורמון ADH ועוד...
כמה שריר אתה יכול לצבור? נגיד וגם 5 קילו (נגיד), יותר חשוב כמה מזה תוכל לשמור.

נ.ב.
שאלה קטנה שמעניינת אותי, מדובר בNPP?

בהצלחה.

אביעד במה עוזר שילוב אירובי בסייקל?

תעשה סייקל של טסט בלבד במיוחד אם זה סייקל ראשון דקה זה חומר לסייקל שלישי לדעתי והלאה ,
תראה איך הגוף שלך מגיב בכלל לחומרים ולגבי הפיסיטי תפרט מה הפיסיטי שלך וכמו שאביעד אמר כאן למעלה אין מה להקשיב לבחור המגודל עם יד 52 שממליץ לך על סייקלים רק כדי למכור חומרים שנשארו לו !

אביעד במה עוזר שילוב אירובי בסייקל?

שיפור בעלייה נקייה בלי נוזלים לצמצם אחוז שומן, רק עושה טוב.
לפי דעתי גם אפילו משפרת את האיכות של הגדילה, שמתי לב שאירובי עם סייקל מסה עושה רק טוב.

עושה רושם שאתה סגור על הסיקל כבר, ולכן, כל מה שנוסיף יהיה מיותר, אם אתה מחפש שנאשר, לא יקרה. בכל אופן, זהו אכן סייקל נפוץ של אנשים שממהרים להקשיב לאנשים מבלי ללמוד על כל חומר ופעולתו. אני מציע לך לקרוא קצת על כל חומר ולהיות מודע להשלכות.

קיצר גבר...מה אתה רוצה מאיתנו?אתה לא מקשיב לאף אחד ורק מנסה לייחצן את הדילר שלך...אז למה אתה מציק לכולם פה?

ד"א אני סמכתי בפעם הראשונה על בנאדם שמבין מאוד בתחום ומכין אנשים וגם במקרה היה חבר
כל החומרים היו מזויפים והאוראליים שנהוא נתן לי לסייקל ראשון אני אשכרה מתבייש לומר מה זה היה מתוך פאדיחה [אחד האוראליים החזקים שיש שלא מומלץ בכלללל לסייקל ראשון או שני או שלישי] PCT הוא עשה לי עם פרווירון [!!!!]
וכשרציתי להכנס לדיאטה הוא דחף לי מינון היסטרי של קלן [בגלל שהוא לא ידע שהמינון של הקלן שלו זה 40 מק"ג ולא 20]

אוקצור-תסמוך רק על ידע של אנשים ללא אינטרס אני אישית נחשב לנס רפואי אני חושב חחחח
וכל כך הרבה אנשים עם ניסיון וידע אומרים לך אחרת ואתה לא מוכן להקשיב ואשכרה מפנה אותנו לקרוא בפורומים בחול?
אז בהצלחה גבר...תהנה עוד חצי שנה תחזור תספר לנו איך היה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית