הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רוסיה לוהטת מחפשת גברים חזקים

לא היה טורים לפי מה שאני יודע
אני א'1 הייתה לך השאלה על הדופק לב? פאק לא הבנתי מה הם רוצים, ואני רואה את כל החברים יוצאים מהמבחן ואומרים שהשאלה הזאת הייתה קלה (כנראה לא קלטתי אותה)

לא...היה לי שאלה של בעיית תנועה...הסתברות (קל)...להוכיח טרפז...בעיה מילולית מעצבנת כזאת...ופרבולות !!
ולא היה לנו שאלה בשתי הטורים על דופק לב ??
כנראה לנו היה משהו שונה.
דרך אגב אני גם הקבצה א...

תמשוך את החיטוב עד החופש הגדול(פחות מחודש) ואז תתחיל SS יש לך עוד למצות אותה

לא...היה לי שאלה של בעיית תנועה...הסתברות (קל)...להוכיח טרפז...בעיה מילולית מעצבנת כזאת...ופרבולות !!
כנראה לנו היה משהו שונה.

הלוואי עליי בעית תנועה (אני ממש טוב בזה) ,פרבולה וקו ישר,הסתברות וטרפזים החלקים הכי חזקים שלי...
במקום זה משוואות מעצבנות ושאלה מילולית מעצבנת וחוץ מזה היה לי מלבן,פרבולות בקטנה והסתברות (קל מאוד)...
אצלנו יש א'1 והצטיינות (א'1 לומדים את החומר שצריך והצטיינות לומדים את החומר שצריך וקצת יותר וגם לומדים כבר תרגילים של 4 יחידות וגם הקלים יותר של 5 יחידות) הייתי בהצטיינות זה קשה רצח, לא שרדתי :(
aloniman מהפורום שם.

- - - עידכון הודעה - - -

זה מבחן ארצי ? למה אני לא עשיתי אותו ?

איזה כיתה אתה?
זה מפמ"ר אולי היה לך לפני שבועיים או לפני שבוע או לפני יומיים או שיהיה לך עוד מעט

עוד 9 ימים נייטראלי ומתחיל מסה עם ערכים קלילים:
2800 קל'
165 גרם שומן
165 גרם חלבון
150 גרם פחמימה
30 גרם סיבים

כנראה לנו היה משהו שונה.
לא היה להוכיח טרפז(קל),בעית מילולית, הסברות ופרבולות.
בטרפז היה לך להוכיח טרפז שווה שוקיים?
הבעיה המילולית היית עם דופק הלב?

לא היה להוכיח טרפז(קל),בעית מילולית, הסברות ופרבולות.
בטרפז היה לך להוכיח טרפז שווה שוקיים?
הבעיה המילולית היית עם דופק הלב?

לא היה לי להוכיח טרפז שווה שוקיים היה צריך להוכיח משהו עם קטע אמצעים (אתה בטח יודע מה זה...) ולאף אחד מהטורים אצלנו לא היה שאלה עם דופק לב .

תמשוך את החיטוב עד החופש הגדול(פחות מחודש) ואז תתחיל SS יש לך עוד למצות אותה

אני לא יודע אני ברצף PRים + אני מרגיש לא נוח במשקל הזה...
לדעתי מסה עד 20% שומן בערך מקסימום ואז לחטב שוב, אבל מחר אני אחזור למאזן שלילי לשבועיים בערך או עד שאתקע בסקוואט וכשזה יקרה אני מתחיל מסה ישר
ד"א קיבלתי 70 במפמ"ר :(

נערך לאחרונה:
אני לא יודע אני ברצף PRים + אני מרגיש לא נוח במשקל הזה...
לדעתי מסה עד 20% שומן בערך מקסימום ואז לחטב שוב, אבל מחר אני אחזור למאזן שלילי לשבועיים בערך או עד שאתקע בסקוואט וכשזה יקרה אני מתחיל מסה ישר
ד"א קיבלתי 70 במפמ"ר :(
תוותר כבר עכשיו, בשביל 4% שומן אין טעם לעשות "מאסה" בטח ובטח שלא בגלל כמות הנוזלים שתצבור והמחסור בשריר שאתה מתעקש לא לצבור.

תוותר כבר עכשיו, בשביל 4% שומן אין טעם לעשות "מאסה" בטח ובטח שלא בגלל כמות הנוזלים שתצבור והמחסור בשריר שאתה מתעקש לא לצבור.

אין לי בעיה גם 24% וכו' זה לא העניין
הבעיה היא מה יותר עדיף, לרדת כבר עוד קצת ולהתחיל מסה או להתחיל כבר עכשיו

עדיף להמשיך חיטוב עוד כמה זמן, במיוחד שאתה בשלב של השבירת שיאים בתוכנית ואתה מתקדם.

מה התנחלתם חח
Squat 5x80

Pump
DB Bicep Curl 8x15,12.5,10,9,7
Forearm 8x7,9,10,12.5,15
Lying Tricep Extension 8x20,30,40

סקוואט התאוששות
פאמפ : אין לי כמעט עבודה השבוע על פלג גוף עליון חוץ משני לחיצות חזה קלות בריסט (52.5 ו-55 בחמישי) ככה שפימפמתי קצת.

תזונה:
פייבר וואן, מלאווח, גבנ"צ, עגבניות, אוריאו (דל בחלבון 😵) ועוד לומד למבחן באנגלית פעם אחרונה וממחר מתחיל עוד פעם חיטוב לשבועיים
5 ימים עם 1650 קל' דל פחמימה
5 ימים עם 1400 קל' דל פחמימה
4 ימים עם 1250 קל' דל פחמימה
ואז נייטראלי ומסה
אין צורך בהעמסות לדעתי בגלל שבתקופה הזאת אכלתי הרבה (מאוד) פחמימה ואני לא עושה אירובי.

בוא נעשה פו גם דיון על אנגלית
כמה יחידות אתה ?

עוד לא קבעו כלום , א'1.

- - - עידכון הודעה - - -

תזונה
1980 קל'
75 גרם פחמימה
170 גרם חלבון
92.5 גרם שומן
25 גרם סיבים

היום במבחן באנגלית אכלתי בורקס פיצה - אבל עדיין יש לי מאזן שלילי של 300+- ודל פחמימה יחסית, אסור לי צ'יטים בכלל עד ה- 12.6 .
חלבון וביצים בלבד :(

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית