הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון No I not on steroids but thanks for asking!

דני שובבני

משתמש משקיע
5,583
318
נק' מוניטין:
10,325
5,583
318
טוב אז מה שהבטחתי ולכן אקיים :
היה גם בנ'ץ 105*2 היום אבל משום מה לא צילם לי האייפוןן , יום ראשון מתחיל תכנית טקסס עם שינויים הודות לרסמלו התותח שאני חייב לו !
כמו שאפשר לראות בבנ'ץ איבדתי ריכוז לגמרי , הדדליפט היה טכניקה מעולה [מצטער על הזווית] הסקוואט הברכיים טיפה שיחקו לא נורא זה היה P.R לגמרי ! נתקן זאת.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
כל הכבוד יוגב(זה השם שלך אם אני לא טועה,תקן אותי אם אני כן חח),אם אפשר להגיד לי איפה נותנים מוניטין כדי שאני יוכל לתת לך,בהצלחה בתחרות לצערי לא אוכל להתחרות הפעם,פציעת הגב הזאת לא נותנת לי ואני חייב לבצע שיקום כמו שצריך.

• פותח/ת השרשור
אני כלכך מחכה כבר להגיע למשקל גוף באיזור 85-90KG כדי לראות מה יהיו משקלי העבודה אבל תמיד משהו משתבש לי בדרך.
כל דבר בעיתו , אל תתן לאגו להשתלט עלייך ותראה שהכל יהיה טוב.

כל הכבוד יוגב(זה השם שלך אם אני לא טועה,תקן אותי אם אני כן חח),אם אפשר להגיד לי איפה נותנים מוניטין כדי שאני יוכל לתת לך,בהצלחה בתחרות לצערי לא אוכל להתחרות הפעם,פציעת הגב הזאת לא נותנת לי ואני חייב לבצע שיקום כמו שצריך.
אביב זה השם 😃 יש לך כוכב בכל תגובה מתחת לפרטי המשתמש תלחץ עליו , הינני מאשר זה מוניטין חיובי [טוב] אינני מאשר זה מוניטין שלילי [רע] .
צר לי לשמוע שלא תגיע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית