הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תופעות אסטרוגניות

• פותח/ת השרשור eliran
  • פורסם בתאריך

eliran

משתמש מתחיל
261
7
נק' מוניטין:
43
261
7
סייקל 10 שבועות טסט 250*2 בשבוע+ 3 שבועות 30מ"ג דיאנבול של ורמודז'ה(עשה לי כאבי בטן וכליות אחרי שלושה שבועות משום מה)

בכל אופן ביום שלישי הקרוב תהיה הזריקה האחרונה עליתי יפה מאוד והכל סבבה...
בשבוע האחרון התחיל להצטבר לי מעט מעט שומן באיזור הפטמות או שאני אקרא לזה סוג של נפיחות שקצת מפחיד אותי...

חשוב לציין שלקחתי פרווירון 50 מ"ג לאורך כל הסייקל+500 IU פרגניל...

עוד דבר...עליתי מאיזה 15 אחוז שומן לאיזור ה20 אז אולי זה גם אחת הסיבות...

בכל מקרה מה דעתכם בנושא?
האם להתחיל כבר מעכשיו את הנולבה?

ועוד שאלה 100 כלומיד+40 נולבה מחלקים לבוקר וערב או לוקחים את כל ארבעת הכדורים בפעם אחת( אני מתכוון בעוד שבועיים וחצי כשאני יתחיל את הPCT)

אני לא יודע איך לוקחים כולם אבל אני לוקח את כל ה4 כדורים בלילה פעם לקחתי כלומיד בבוקר זה עשה לי רע מאוד כאבי ראש וחלש עד שעבר למחרת

סייקל 10 שבועות טסט 250*2 בשבוע+ 3 שבועות 30מ"ג דיאנבול של ורמודז'ה(עשה לי כאבי בטן וכליות אחרי שלושה שבועות משום מה)

בכל אופן ביום שלישי הקרוב תהיה הזריקה האחרונה עליתי יפה מאוד והכל סבבה...
בשבוע האחרון התחיל להצטבר לי מעט מעט שומן באיזור הפטמות או שאני אקרא לזה סוג של נפיחות שקצת מפחיד אותי...

חשוב לציין שלקחתי פרווירון 50 מ"ג לאורך כל הסייקל+500 IU פרגניל...

עוד דבר...עליתי מאיזה 15 אחוז שומן לאיזור ה20 אז אולי זה גם אחת הסיבות...

בכל מקרה מה דעתכם בנושא?
האם להתחיל כבר מעכשיו את הנולבה?

ועוד שאלה 100 כלומיד+40 נולבה מחלקים לבוקר וערב או לוקחים את כל ארבעת הכדורים בפעם אחת( אני מתכוון בעוד שבועיים וחצי כשאני יתחיל את הPCT)

טוב, כמה דברים.
1. התחלת את הסייקל באחוז שומן גבוה מדיי לטעמי מעל 13 לא כדאי ולדעתי עדיף ב10-11
2.מאוד יכול להיות שמדובר בצבירת נוזלים חזקה מאוד ורמות אסטרוגן גבוהות, תבצע בדיקת דם.
3. לעלות 5% שומן ב10 שב' זה טו מאץ' אתה עושה משהו לא נכון, כנראה תזונה!

לגבי הכדורים, אתה יכול לחלק, 1+1 בבוקר 1+1 בערב.

קשה להעריך את המצב שלך בלי תמונות שיעזרו לראות אולי מדובר בנוזלים או מה קורה באמת.
וגם בדיקות דם.

• פותח/ת השרשור
טוב, כמה דברים.
1. התחלת את הסייקל באחוז שומן גבוה מדיי לטעמי מעל 13 לא כדאי ולדעתי עדיף ב10-11
2.מאוד יכול להיות שמדובר בצבירת נוזלים חזקה מאוד ורמות אסטרוגן גבוהות, תבצע בדיקת דם.
3. לעלות 5% שומן ב10 שב' זה טו מאץ' אתה עושה משהו לא נכון, כנראה תזונה!

לגבי הכדורים, אתה יכול לחלק, 1+1 בבוקר 1+1 בערב.

קשה להעריך את המצב שלך בלי תמונות שיעזרו לראות אולי מדובר בנוזלים או מה קורה באמת.
וגם בדיקות דם.
אין לי פחד מהאחוז שומן הגבוהה, בורכתי בשריפת שומן מטורפת(תימני או לא?😃) הרבה יותר קשה לי להעלות מסה לכן פשוט אכלתי כמו חזיר ומסתבר שטעיתי...אבל לא נורא שטויות...
מצד שני הבנתי שאחוז שומן גבוהה משפיע על רמות האסטרוגן בגוף...
בכל אופן...אביעד בהנחה שלא אכפת לי לפגוע בתוצאות הסייקל ובתנאי להיות בריא ב110% לא עדיף על כל מיקרה להתחיל את הטמוקסי מעכשיו? בדיקות דם יקחו לי כמה ימים ואני בעוד שבועיים כבר מתחיל PCT. תמונות מחר

אין לי פחד מהאחוז שומן הגבוהה, בורכתי בשריפת שומן מטורפת(תימני או לא?😃) הרבה יותר קשה לי להעלות מסה לכן פשוט אכלתי כמו חזיר ומסתבר שטעיתי...אבל לא נורא שטויות...
מצד שני הבנתי שאחוז שומן גבוהה משפיע על רמות האסטרוגן בגוף...
בכל אופן...אביעד בהנחה שלא אכפת לי לפגוע בתוצאות הסייקל ובתנאי להיות בריא ב110% לא עדיף על כל מיקרה להתחיל את הטמוקסי מעכשיו? בדיקות דם יקחו לי כמה ימים ואני בעוד שבועיים כבר מתחיל PCT. תמונות מחר

אויש מאיפה להתחיל, כל-כך הרבה שטויות.

1. תקשיב, להודות בטעות זה חצי דרך.
2. אני גם מתערב שלא רק שאכלת הרבה גם אכלת "מלוכלך"
3. אתה מבין שלהגיד משפט כמו "אין לי פחד מאחוז שומן גבוה, כי בורכתי בשריפת שומן מטורפת" ואז להגיד אכלתי הרבה ועליתי בהרבה שומן - זו סתירה לוגית, כן?

בכל אופן, שוב, מה זה בריא ב110%? אני לא יודע להעריך מה המצב איתך בן-אדם, אני לא קוסם.
אם אתה מרגיש נפיחות בפטמות ועקצוצים תקח נולבה לפחות יחסום את האסטרוגן "הרע" מלשבת לך בחזה.
תעשה גם אירובי, תרגיש יותר טוב.

• פותח/ת השרשור
אויש מאיפה להתחיל, כל-כך הרבה שטויות.

1. תקשיב, להודות בטעות זה חצי דרך.
2. אני גם מתערב שלא רק שאכלת הרבה גם אכלת "מלוכלך"
3. אתה מבין שלהגיד משפט כמו "אין לי פחד מאחוז שומן גבוה, כי בורכתי בשריפת שומן מטורפת" ואז להגיד אכלתי הרבה ועליתי בהרבה שומן - זו סתירה לוגית, כן?

בכל אופן, שוב, מה זה בריא ב110%? אני לא יודע להעריך מה המצב איתך בן-אדם, אני לא קוסם.
אם אתה מרגיש נפיחות בפטמות ועקצוצים תקח נולבה לפחות יחסום את האסטרוגן "הרע" מלשבת לך בחזה.
תעשה גם אירובי, תרגיש יותר טוב.
אביעד עזוב, טעיתי בתזונה, רד מזה אחי...
אויש אביעד לא התכוונתי שתעשה לי הערכת בריאות שאלתי אם במקומי היה לך חשש כזה, האם היית לוקח נולבה כבר מסוף הסייקל?
ובהנחה והתחלתי מסוף הסייקל 20 מ"ג נולבה האם בעוד שבועיים בתחילת הPCT כביכול אני צריך עדיין להעלות ל40 כמו שהיה אמור להיות מלכתחילה?
ומה זה עיקצוצים משהו יכול להסביר לי אחת ולתמיד?

אביעד עזוב, טעיתי בתזונה, רד מזה אחי...
אויש אביעד לא התכוונתי שתעשה לי הערכת בריאות שאלתי אם במקומי היה לך חשש כזה, האם היית לוקח נולבה כבר מסוף הסייקל?
ובהנחה והתחלתי מסוף הסייקל 20 מ"ג נולבה האם בעוד שבועיים בתחילת הPCT כביכול אני צריך עדיין להעלות ל40 כמו שהיה אמור להיות מלכתחילה?
ומה זה עיקצוצים משהו יכול להסביר לי אחת ולתמיד?

אבל עניתי לך גיבור, אתה סתם מתייחס לקישוטים.
אם אתה מרגיש לא בטוח שלב נולבה בקיצור.
מה זה עיקצוצים? כמו שזה נשמע, מעין מחטים קטנות דוקרות אותך לסירוגין באיזור הפטמה, כמו עקיצות קטנות.
תמשיך עם הנולבה עד סוף הPCT.

וטיפ להבא, לא לחכות לסוף הסייקל. אתה צריך תמיד לבחון את עצמך מבחינת משקל ואחוז שומן.
אם אתה שם לב שאתה סתם מתנפח ומאבד צורה, תשנה את עצמך בהתאם ותריץ בדיקות באמצע הסייקל אם צריך מקס' תשלב AI

• פותח/ת השרשור
אבל עניתי לך גיבור, אתה סתם מתייחס לקישוטים.
אם אתה מרגיש לא בטוח שלב נולבה בקיצור.
מה זה עיקצוצים? כמו שזה נשמע, מעין מחטים קטנות דוקרות אותך לסירוגין באיזור הפטמה, כמו עקיצות קטנות.
תמשיך עם הנולבה עד סוף הPCT.

וטיפ להבא, לא לחכות לסוף הסייקל. אתה צריך תמיד לבחון את עצמך מבחינת משקל ואחוז שומן.
אם אתה שם לב שאתה סתם מתנפח ומאבד צורה, תשנה את עצמך בהתאם ותריץ בדיקות באמצע הסייקל אם צריך מקס' תשלב AI

אביעד תודה רבה רבה אחי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית