הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בניית תוכנית אימונים לאחר פציעה

• פותח/ת השרשור Star
  • פורסם בתאריך

Star

משתמש פעיל
404
2
נק' מוניטין:
67
404
2
הי שלום,אני מתאמן כבר קרוב ל3 שנים ,כן כן התאמנתי לא כמו שצריך ולאט לאט נדפק הגב,התחרתי בתחרות וזה היה יומי אחרון בתחום המשקולות.
עכשיו לאחר חודשיים +- ,שמתי לב גם שאם אני לא מתאמן כואב לי הגב,הלכתי לאורטופד והוא המליץ לי כמובן על פיזטורפיה והוא אמר שזה "יעבור מעצמו".
כמובן שאני לא טיפש ואמרתי שגם ככה אני שנתיים ככה עדיין לא עבר,צריך לטפל בזה בשיטה המוכרת לי לדעתי,פיזוטרפיה+אימוני שיקום ששמעתי רק טוב עליהם.

אז אני רוצה אם אפשר עזרה בבניית תוכנית אימון לשיקום הגב וחיזוק הגוף,אני יודע שאתם לא חייבים לי כלום ובכלל לא צריכים להרכיב פה לאנשים תוכניות,רק עזרה אני מבקש כמו המלצת תרגילים.

הי שלום,אני מתאמן כבר קרוב ל3 שנים ,כן כן התאמנתי לא כמו שצריך ולאט לאט נדפק הגב,התחרתי בתחרות וזה היה יומי אחרון בתחום המשקולות.
עכשיו לאחר חודשיים +- ,שמתי לב גם שאם אני לא מתאמן כואב לי הגב,הלכתי לאורטופד והוא המליץ לי כמובן על פיזטורפיה והוא אמר שזה "יעבור מעצמו".
כמובן שאני לא טיפש ואמרתי שגם ככה אני שנתיים ככה עדיין לא עבר,צריך לטפל בזה בשיטה המוכרת לי לדעתי,פיזוטרפיה+אימוני שיקום ששמעתי רק טוב עליהם.

אז אני רוצה אם אפשר עזרה בבניית תוכנית אימון לשיקום הגב וחיזוק הגוף,אני יודע שאתם לא חייבים לי כלום ובכלל לא צריכים להרכיב פה לאנשים תוכניות,רק עזרה אני מבקש כמו המלצת תרגילים.

מה זאת אומרת "נדפק" פריצת דיסק? חוליות L?
בכול מקרה זה תמיד טוב לעבוד על הבטן כדי להקל על הגב,להתאמן בתרגילים עם משענת בהתחלה כמו T-BAR ולוותר אולי על הפולי
ללחוץ חזה בבנץ אבל ממש לשים לב שאתה לא עושה קימור עם הגב
פשוט תנסה לחזור לעצמץ לאט ותיהיה קשוב לגוץ

• פותח/ת השרשור
זהו שהוא לא רואה שום דבר,בוא נגיד ככה אפילו אחרי שאני מרים את השקית של הסופר כואב לי קצת,ומזה גוץ?

הלכת לכירופרקט ? למישהו שמתעסק עם ספורט ?
בד"כ זה דברים שניתן לסדר בקלות ודורשים סבלנות
קרח, טיפולים, תרגילים ומנוחה
אני לא יודע מה יש לך וכנראה שגם אתה לא ואתה צריך לבדוק
לשבת ולא לעשות כלום לא יעזור וגם לחזור להתאמן ולהתעלם מהבעיה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית