נק' מוניטין:
92
- 572
- 6
מחר בעזרת השם אני משתחרר מהצבא אני עושה טופס טיולים ביחידה וישר צריך ללכת לבקום.. עד איזו שעה אפשר להגיע לשמה בערך ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אה סלאמתק פחדתי שאפשר להגיע עד נגיד 10 כזה חחתגיע ב9 ליחידה תעשה את זה כמה שיותר מהר ולך לבקום .. לדעתי ב16:30 נסגר
חח תהיה חזק!!עוד 3 וחצי חודשים..................
חחח 16 ימים זה כלום.. ועוד אחרי 3 שנים !! חח בהצלחה לכולםמזל טוב אחי, לי נשאר עוד 16 ימים.
אני לא יודע עד איזה שעה אפשר להגיע אבל כשאני אתשחרר אני אקח את האוטובוס הראשון בכל זאת חיכיתי לרגע הזה 3 שנים.
חח פאק אחי ממש סיבכו לך תחייםם..לי היה יום די עמוס יחסית לכאלה שרק צריכים לעבור בתל השומר.
הייתי צריך לעבור בצריפין, אחרי זה תל השומר במפקדה של החיל, ואז לבקום.
לפני שיצאתי מהבית אני מקבל טלפון ממישהיא מהבסיס שאני צריך לבוא למרפאה במחנה שלנו (שזה באיזור ירושלים) בשביל לקחת את התיק הרפואי שלי.
WTF
כמובן שממש התעצבנתי. בסוף אמרתי לה שאין מצב שאני בא והם ואם הם באמת מוציאם את התיק הרפואי שלי שיזרקו אותו לפח לא ממש אכפת לי.
בצריפין הייתי צריך להחזיר ציוד. אני זוכר שהייתי צריך להחזיר אזיקים ולא היו עלי. אז הנגד לוגיסטיקה האידיוט אמר לי שאם אני לא נותן לו איזיקם הוא לא חותם לי ולא ישחררו אותי. בסוף הבאתי לו איזיקם שלא היו שלי בכלל.
בסופו של דבר כשהגעתי לבקום הבנתי שאפשר לדלג על כל הטופס טיולים וכל ההחתמות. הכל חארטה. לחיילים בבקום מעניין את הביצה אם חתמו לך ומי חתם לך.
פשוט תחזיר את הקיטבג שקיבלת ביום גיוס ותלך לגזור את החוגר.
חח זהו אני משוחרר הכל הלך חלק ברוך השם !!אבל צריך להיות ישראלי אמיתי ! לא להחזיר את החוגר ולהמשיך להאנות מההטבות שהוא נותן לך D:
מקסימום מעקבים אותך שמה עוד קצת זמן כדי לעלות למתש