עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מהמאמר בפורטל:
קריאטין מונוהדרייט (מונו) – התוסף היחיד שהוכח כיעיל להעלאת מסת השריר וכוח [1-5,10-12,19-20], התוצר הינו טבעי לחלוטין נמצא בריכוז גבוה בבשר, והחומר עצמו נוצר בגוף בצורה טבעית. התוסף מגיע בצורת אבקה וכדורים, המינון המומלץ הוא 5 גרם ביום ללא שיטת העמסה לא משנה זמן הצריכה, יש לקחת גם ביום ללא אימון.
השימוש בטוח גם למשך תקופה ארוכה, אפשר לא להפסיק אין לכך שום סכנה.[14]
זה לא סטרואיד, זה לא הורמון.
"קְרֵאָטִין היא תרכובת חומצה חנקנית אורגנית שנוצרת באופן טבעי בחולייתנים ועוזרת לספק אנרגיה לשרירים ותאי עצב. קראטין זוהתה לראשונה בשנת 1832 בשרירי שלד."
זה התוסף המומלץ ביותר להעלאת מסת שריר. הייתי בוחר אותו לפני אבקת החלבון.
יש אותו באופן טבעי בבשר ובדגים, אך לצערנו לא מספיק. לכן יש את התוסף שממלא את החלל.
בחיטוב הוא פחות מומלץ, לפחות לפי ההמלצות בפורום הזה.
אוקיי אבל אני יגיד לך תאמת אני לא יודע בדיוק מתי אני יסיים את החיטובשבועיים שלוש לפני המאסה, תתחיל לקחת לדעתי. 5 גרם כל יום.
כדאי להשתמש בזה, ואתה בשלב שאתה יכול להתחיל כבר לקחת.
אהה 20 גרם זה העמסה ?אין צורך בהעמסה, תקח חמש גרם כל יום וזהו.
אוקייזה מיותר, כי העודפים גם ככה יצאו בשתן, אז חבל על החומר...קח 5 גרם וזהו.
אוקיי
אז מתי להתחיל להשתמש בזה ?
אל תשכח אני כרגע בחיטוב
הצבירת הנוזלים הזאת בולטת ?לדעתי ממש לקראת סוף החיטוב כך בשבוע האחרון,אל תשכח שהוא יתחיל ליצבור נוזלים וזה יכול להראות לא הכי "אסטטי" לפעמים
הצבירת הנוזלים הזאת בולטת ?
http://www.kilogram.co.il/63/אבקות-חלבון-תוספי-תזונה-ומה-שבינהם/דבר שלא מובן לי לגבי ההמלצה על קריאטין. על סמך לימודי, אני יודע שצריכת קריאטין צריכה להיעשות בסייקל של חודש כן חודש לא, או לפחות בטווח הזה, אחרת ישנה אפשרות של פגיעה בתהליך הייצור הטיבעי של קריאטין בגוף.
הלכתי לפורטל בשביל למצוא את הרפרנס שמציין שמותר לקחת קריאטין ללא הפסקה, אך מעיון באבסטרקט שלו (היות וגישה למאמר כולו עולה כסף) לא מצוין שם כלל שאפשר לצרוך אותו ללא הפסקה, אלא תחת תנאי מסויימים (חום גבוה או אימונים מאוד אינטנסיבים) אפשר להמשיך לקחת אותו. מפה ועד הטענה שאפשר לצרוך קריאטין ללא כל הפסקה ארוכה הדרך ואף מסוכנת.
אני חושב שזה חשוב שאנשים פה בפורום ידעו כי צריכת קריאטין ללא הפסקה היא מסוכנת. אם למישהו יש מאמר שבדק את הנושא לעומק אני אשמח לקרוא, כי המאמר שמפורסם בפורטל פשוט לא מפריח את זה.
לא חובה לצרוך קראטין חודש כן חודש לא ,זה לא נכון.
הגוף שלך צריך קראיטין כול הזמן,והוא מקבל אותו גם ממזון,וגם מייצר אותו כול הזמן.
זה כמו שתגיד שאתה לוקח אבקות חלבון חודש כן חודש לא