הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ sciroxx

סמי26

משתמש מתחיל
22
0
נק' מוניטין:
0
22
0
התחלתי עכשיו סייקל של scirox טרן 600 מג +פרופ 400 מג + ויני 50 מג

יש לי שני שאלות :
1. אשמח לדעת איך החומרים לדעתכם ?
2. הזרקתי אתמול התחלתי עם הכדורים יום אחרי אני קצת לא מרגיש טוב אני לא יודע אם זה קשור לחומרים או לא אולי סתם עייפות אני לא יודע מה דעתכם ?

סלחו לי שאני נדחף אבל אני משתמש בחומרים של סיירוקס דיי מרוצה מהם. והתופעות לוואי המציקות ביותר זה ההזעות בלילה והנדודי שינה

בואו נעשה קצת סדר, אין שום חובה להשתמש דווקא בטרן אצטט, יש כאלו שטרן אננתת עדיף עקב תדירות הזריקות. טרן בניגוד לטסט אינו מעלה נוזלים, אז שימוש בטרן אננתת אינו מעלה נוזלים.
הבעייתיות בטרן אננתת היא:

1. תופעות לוואי, במידה ויש תופעות לוואי, לא ניתן לעצור אותם מייד עקב האסטר הארוך.
2. עקב האסטר הארוך הטרן נכנס לפעולה בגוף לאחר זמן רב מאשר טרן אצטט.
3. בדומה לסעיף 2, הטרן אננתת יוצא מהגוף לאחר זמן רב מאשר טרן אצטט.

זה בגדול ההבדלים בניהם.

בואו נעשה קצת סדר, אין שום חובה להשתמש דווקא בטרן אצטט, יש כאלו שטרן אננתת עדיף עקב תדירות הזריקות. טרן בניגוד לטסט אינו מעלה נוזלים, אז שימוש בטרן אננתת אינו מעלה נוזלים.
הבעייתיות בטרן אננתת היא:

1. תופעות לוואי, במידה ויש תופעות לוואי, לא ניתן לעצור אותם מייד עקב האסטר הארוך.
2. עקב האסטר הארוך הטרן נכנס לפעולה בגוף לאחר זמן רב מאשר טרן אצטט.
3. בדומה לסעיף 2, הטרן אננתת יוצא מהגוף לאחר זמן רב מאשר טרן אצטט.

זה בגדול ההבדלים בניהם.

מה הקשר הוא משתמש בפרופ וטרן אנטט למה? אם כבר הוא מזריק יום כן יום לא את הפרופ אז שכבר יקח טרן אצטט זה גם יחסוך לו כאב ראש ב PCT החומר הוא אותו חומר

כי בפרופ אתה סופח פחות נוזלים, אני מסכים שאפשר לערבב את הטרן והפרופ ביחד, אבל השאלה לאיפה הוא מזריק, אם זה לתחת אז נכון, אפשר להזריק 2 מ"ל.
אבל אם זה רק לכתף, אז זו בעיה, כי לכתף אפשר רק 1 מ"ל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית