חיקוי סיני לסמסונג גלקסי S3

HallucinogeN

משתמש קבוע
1,912
396
נק' מוניטין:
2,836
1,912
396
ניסיתי להאחז בקרנות המזבח ולא לשדרג, אבל הנה גם היום הזה הגיע.

אני לא ממש מבין בזה, אבל שמעתי מאנשים שהזמינו את זה - http://www.aliexpress.com/store/pro...D-960x540-Pixels-Screen/803232_548971284.html

שזה ממש העתק של הS3. אני נוטה להיות סקפטי, מצד שני אם אני אקבל value4money לא ממש אכפת שהוא לא לגמרי באותה איכות.
מישהו מכיר? מבין?

תודה :}

אני ממש לא בעד החיקויים האלה.
עדיף לך כבר לקנות פלאפון נורמלי במחיר הזה. יש לסמסונג כמה דגמים קטנים של הגאלקסי שנכנסים בקטגוריה.
סמסומג S3 זה לא יהיה. זה אולי יהיה דומה במראה, אבל לא יותר מזה ובטח שלא יותר טוב מפלאפון אחר של סמסונג באותו המחיר.

היה לי כבר ניסיון עם חיקויים, וגם לעוד אנשים שאני מכיר, אף אחד מהם לא יצא מרוצה.
לך על בטוח בקיצור.

חכה עוד שנייה (אפריל), הדגמים החדשים יתחילו לצאת וכל הקודמים ירדו במחיר משמעותית. חבל לקנות חיקוי.

הפלאפון ששמת פה כולל משלוח יוצא 150$, לפני כמה ימים הזמנתי מebay sony erricsson xperia ray ב180$, וזה אחלה של סמרטפון ואם אתה לא איזה פריק של סמרטפונים אז ככל הנראה אתה ממש לא תשים לב להבדל גדול בינו לs3

אני מציע לך להכנס לebay ולנסות למצוא כמה דילים משתלמים, רוב הזמן אפשר למצוא שם מציאות...

חכה עוד שנייה (אפריל), הדגמים החדשים יתחילו לצאת וכל הקודמים ירדו במחיר משמעותית. חבל לקנות חיקוי.

כמה אתה בטוח במה שאתה אומר?
כולם אמרו את זה גם בתקופה של האייפון 4S (אולי אני מתבלבל, אייפון כלשהו), וברגע שהוא יצא כל המחירים עלו. משמעותית.
אבל זה היה בתקופה שגולן טלקום\הוט וכל אלה נכנסו לשוק אז כנראה זה מה שהשפיע.

חיים תן תרגום

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
יאלה שייצא כבר זה הטלפון הבא שלי 😃

אתה מתכוון ל4S ?
4S, ה-one החדש של HTC ועוד שלל טלפוני אנדרויד שיוזילו את הדור הקודם של האנדרויד וה-windowsphone (שכרגע עדיין מקרטע). בכל אופן, יש כל כך הרבה בעיות עם החיקויים האלה שלא הייתי נוגע.

סליחה על השאלה המפגרת אבל, האם כל טלפון אנדרואידי יכול לעדכן לעצמו את מערכת ההפעלה או רק מכשירים ספציפיים?

סליחה על השאלה המפגרת אבל, האם כל טלפון אנדרואידי יכול לעדכן לעצמו את מערכת ההפעלה או רק מכשירים ספציפיים?
עדכונים מגיעים בשתי תצורות- האחת הקלאסית וההכי בטוחה דרך היצרנית, שמוציאה עדכונים לכל מכשיר בנפרד. קניית מכשיר אנדרואיד לא מבטיחה שתוכל לעדכן לכל הגרסאות החדשות, זה תלוי אם היצרנית מוציאה למכשיר שלך. מכשירי הנקסוס של גוגל מקבלים ראשונים. כל שאר המכשירים נתונים לשיקולים של היצרניות שלהם אם להוציא ומתי.

הדרך השנייה- בעזרת מפתחים שונים שמוציאים רום שהוא כמו עדכון גרסא למכשיר. מעין גרסא לא רשמית אבל לא תמיד בטוחה ויציבה.
כדי להתקדם להכי הרבה גרסאות אנדראויד צריך לרכוש טלפון חדש יחסית מבית של יצרנית שנוהגת לעדכן גרסאות למכשירים שלה.

מקווה שעזרתי ואם טעיתי שמישהו יתקן אותי.

• פותח/ת השרשור
4S, ה-one החדש של HTC ועוד שלל טלפוני אנדרויד שיוזילו את הדור הקודם של האנדרויד וה-windowsphone (שכרגע עדיין מקרטע). בכל אופן, יש כל כך הרבה בעיות עם החיקויים האלה שלא הייתי נוגע.

אתה יכול לפרט מה הבעיות העיקריות?
ברור לי שאין אחריות ושהרכיבים וההרכבה פחות איכותית. מה המשמעות תכלס מבחינת המוצר המוגמר ביחס למקוריים?

ברור לי שאין אחריות ושהרכיבים וההרכבה פחות איכותית. מה המשמעות תכלס מבחינת המוצר המוגמר ביחס למקוריים?
העלות שעולה החיקוי לך - יותר זול מאשר עלות הגלאקסי ואייפון לסמסונג ואפל (החלקים והרכיבים)
ככה שתעשה תחשבון האם כדאי לקנות פלאפון שאתה משתמש בו יום יום עם חלקים כאלה זולים.

מה גם אני לא מבין למה לקנות חיקוי של משהו טוב כמו גלאקסי או אייפון במקום פלאפון מחברה רגילה במחיר הזה.
אתה רוצה כאילו שיחשבו שיש לך גלאקסי?

• פותח/ת השרשור
לא, אני רוצה להשתדרג בלי חור בכיס ובלי להצטרך להחליף שוב תוך שנה. is it too much to ask :🙁

לא, אני רוצה להשתדרג בלי חור בכיס ובלי להצטרך להחליף שוב תוך שנה. is it too much to ask :🙁
ואז החלטת לקנות זיוף זול שבנפילה קלה מתפרק או בכללי ביום בהיר אחד יפסיק לעבוד? חחח
בשיא הרצינות, אתה יכול לקנות אחלה פלאפון במחיר שאתה מתכוון לשלם או איזה מכשיר יד שנייה שזה גם אפשרות טובה.

סתם מהבעיות הכי שכיחות שמגיעות למעבדה של הגיס שלי - תא סים שמפסיק לעבוד פתאום (בעיות הלחמה), אבק בין הזכוכית למסך עצמו (כי בדרך כלל לא מדובר בחתיכה אחת בחיקויים), בועות על המסך מאותה סיבה, גב מתפרק אחרי כמה חודשים, מסך שמצהיב או מקבל גוון ירוק אחרי כמה חודשים, הטאץ' לא עובד או שצריך להילחם עם המכשיר בשביל שהוא יעבוד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית