הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גלקסי S3 מת

eeeeeMakarena

מושעה
291
27
נק' מוניטין:
45
291
27
הוא לא נדלק יותר , הלכתי ליופון , הם אמרו שאי אפשר לתקן אחרי שבוע שהוא שהה במעבדה
הבנתי שזה בלתי הפיך. DEATH SYNDROM
ויש תביעת ענק נגד SAMSUNG בחו"ל
עוד מישהוא חווה את זה?

קרה לחבר שלי , מאיפה רכשת את המכשיר ?
אפשר לטפל בזה תלוי כמה כח יש לך לריב איתם. היבואן הרשמי של סמסונג בארץ זה סאני , הם תיקנו לחבר שלי את המכשיר [ צריך להחליף לוח אם או משהו ]. זאת בעיה ידועה במכשיר , קוראים לזה מוות פתאומי חח .
יש פה שרשור ענק -
http://iandroid.co.il/forum/topic108653.html?sid=ccde5b0839c0f7ee768d2d21a585b8a2

• פותח/ת השרשור
קרה לחבר שלי , מאיפה רכשת את המכשיר ?
אפשר לטפל בזה תלוי כמה כח יש לך לריב איתם. היבואן הרשמי של סמסונג בארץ זה סאני , הם תיקנו לחבר שלי את המכשיר [ צריך להחליף לוח אם או משהו ]. זאת בעיה ידועה במכשיר , קוראים לזה מוות פתאומי חח .
יש פה שרשור ענק -
http://iandroid.co.il/forum/topic108653.html?sid=ccde5b0839c0f7ee768d2d21a585b8a2
קניתי את זה באנדרואיד סטור.
האחריות שלי נגמרה, הם תיקנו לו את זה בחינם בתוך האחריות?

אם אני זוכר נכון אנדרואיד סטור זה החברה של פותח השרשור שהבאתי לך חח , אם אנחנו מדברים על אותה חנות הם אנשים טובים שעוזרים ללקוחות. לחבר שלי נגמרה האחריות [הוא קנה דרך סלקום בכלל ] , סלקום לא הסכימו לתקן אלא לקחת למעבדה וכל מיני חארטות , הלכנו לסאני וקצת דיבורים וצעקות כמו כל ישראלי ממוצע והם לקחו את המכשיר והחזירו לו אותו כמו חדש.
אני מקווה שהם יעשו את זה גם לך , אבל שוב , אם אנחנו מדברים על אותה חנות יש להם אחלה שירות אז תסביר להם על הבעיה גם אם נגמרה האחריות.

• פותח/ת השרשור
אם אני זוכר נכון אנדרואיד סטור זה החברה של פותח השרשור שהבאתי לך חח , אם אנחנו מדברים על אותה חנות הם אנשים טובים שעוזרים ללקוחות. לחבר שלי נגמרה האחריות [הוא קנה דרך סלקום בכלל ] , סלקום לא הסכימו לתקן אלא לקחת למעבדה וכל מיני חארטות , הלכנו לסאני וקצת דיבורים וצעקות כמו כל ישראלי ממוצע והם לקחו את המכשיר והחזירו לו אותו כמו חדש.
אני מקווה שהם יעשו את זה גם לך , אבל שוב , אם אנחנו מדברים על אותה חנות יש להם אחלה שירות אז תסביר להם על הבעיה גם אם נגמרה האחריות.
תודה אחי עזרת לי מאוד

בכיף .
הוא אחלה של בן אדם הבעלים של החנות , אם אתה באיזור שלו לך אליו לחנות , תגיד לו קראת בפורום ואתה בלחץ בלה בלה הוא גם יבדוק מה הבעיה ואם אכן זאת הבעיה הוא מתקן אותה [ ככה הוא רשם ] .
זה המייל והפלאפון
[email protected] - 0543478145

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית