הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

צפייה בסרט מהחשב על מסך מלא

מומין טרול

משתמש קבוע
1,853
34
נק' מוניטין:
5,758
1,853
34
אני מוריד סרטים דרך טורנטים והם מוצגים על "חצי מסך", יש דרך להעביר את זה למסך מלא כולל התרגום?

אני משתמש ב BSplayer אם זה רלוונטי..

החלון של התוכנה רץ על מסך מלא והסרט עצמו תופס "חצי מהמסך"? כלומר, יש פסים שחורים עליון+תחתון?
המסך שלך הוא לא widescreen?

אם כן, אז הכל בסדר. זו צורת המקור הסטנדרטית כיום לרב הסרטים, אתה יכול לשנות את זה על ידי שינוי הaspect ratio (תשחק עם האלטרנטיבות), קח בחשבון ששינוי היחס יעוות את התמונה המקורית והאובייקטים בסרט ייראו פחות מציאותיים.

בדרך כלל תוכל למצוא את הפונקציה תחת הגדרות->וידאו->aspect ratio

לסרטים יש aspect ratio משלהם בגלל ההתאמה לקולנוע, בדר"כ הוא שונה מ1920x1080 או 1920x1200.
אתה תמיד יכול לעשות זום למסך מלא בBSPlayer ע"י לחיצה על o (או) אבל אז אתה מפסיד את שולי הפריים.

• פותח/ת השרשור
החלון של התוכנה רץ על מסך מלא והסרט עצמו תופס "חצי מהמסך"? כלומר, יש פסים שחורים עליון+תחתון?
המסך שלך הוא לא widescreen?

אם כן, אז הכל בסדר. זו צורת המקור הסטנדרטית כיום לרב הסרטים, אתה יכול לשנות את זה על ידי שינוי הaspect ratio (תשחק עם האלטרנטיבות), קח בחשבון ששינוי היחס יעוות את התמונה המקורית והאובייקטים בסרט ייראו פחות מציאותיים.

בדרך כלל תוכל למצוא את הפונקציה תחת הגדרות->וידאו->aspect ratio

כן, המצב בדיוק כמו שאתה מתאר. המסך מחשב עצמו לא רחב אלא מהישנים יותר 4:3, אבל זה לא משנה כי אני מעביר את זה ל T.V.

מה זה בדיוק אומר ה aspect ratio?

לסרטים יש aspect ratio משלהם בגלל ההתאמה לקולנוע, בדר"כ הוא שונה מ1920x1080 או 1920x1200.
אתה תמיד יכול לעשות זום למסך מלא בBSPlayer ע"י לחיצה על o (או) אבל אז אתה מפסיד את שולי הפריים.

אני אבדוק, תודה

aspect ratio זה היחס בין גובה לרוחב, כמו 4:3. בדרך כלל סרטים הם 16:9.
אין מה לעשות, אם תגדיל את זה אתה תעוות את התמונה.

לא יודע למה התכוונת ב- aspect ratio משלהם, אבל הדוגמאות שנתת הן של רזולוציות ולא של יחסים.

מה הקטע?? אתה מאבד מהאיכות של הוידאו
הסיבה לא לשנות את היחס תמונה היא לא כדי לא לפגוע ב- "איכות" של הווידאו, אלה כדי לראות אובייקטים בפרופרציה הנכונה שלהם.

aspect ratio זה היחס בין גובה לרוחב, כמו 4:3. בדרך כלל סרטים הם 16:9.
אין מה לעשות, אם תגדיל את זה אתה תעוות את התמונה.
סרטים היו בדר"כ ביחס 16:9 לפני שקולנועים עברו לעדשות סקופ. זה היה מזמן.
רוב הסרטים היום צרים יותר.
גם סרטים שיש להם סצנות שצולמו בפורמט רחב רחב יותר, כמו רוב הסרטים שמוקרנים ב- IMAX, רוב ההקרנות שלהם בעולם מתבצעות בסקופ (1:1.39).

לא יודע למה התכוונת ב- aspect ratio משלהם, אבל הדוגמאות שנתת הן של רזולוציות ולא של יחסים.

הaspect ratio של סרטים הוא לא כמו מסך טלוויזיה/מחשב FHD סטנדרטי (16/9 או 16/10).
בהמשך ציינתי את הרזולוציות, אני מאמין שהבנת למה התכוונתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית