הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ no exploed בזמן סייקל

roiy colman

משתמש מתחיל
66
0
נק' מוניטין:
0
66
0
רצית לדעת עם אפשר לקחת no exploed בזמן סייקל מסה או שזה יוצר עומס על הכליות תודה מראש

נו אקספלוד זו בדיחה אחת גדולה, במיוחד בסייקל שאין לך בכלל צורך.
ואין שום קשר בין נו קספלוד לבין הכליות.

• פותח/ת השרשור
זה פשוט מעורר אותי אחריי יום עבודה ארוך וקפה לא עושה לי טוב וכדורי קפאין עוה לי נידנודיי שינה

את האמת זה לפעמים מוזר, מ2 כדורי קפיאין אני מקבל יותר מרץ מ3 סקופים של נו אקספלוד, לפעמים יש מרכיבים שנוגדים אחד את השני (כמו שלרוב קורה בפורמולות) שהקפיאין לא בא לידי ביטוי כמו שתקח אותו בצורה "נקייה".

אפשרי אין בעיה מבחינת כליות או מה שלא תחשוב לי זה עזר בסייקל,
מה שיפה בNO שאתה יכול לקחת אותו מתי שאתה רוצה עם אתה רוצה להתחיל אימון ב8 בלילה אתה יכול לקחת לפני האימון זה יתן לך פוש (פאמפ ,עירנות,פוקוס וכו..)ולא יהיה לך בעיה בלילה תראו לי מישהו שיכול לקחת אפדרין\קפאין בשעה הזאת ולישון כמו בן אדם בלילה ,אין מה לעשות אפדרין\ קפאין לפני אימון זה מגביל ומעצבן
אני עם הייתי לוקח אחרי 4 בצהריים היה לי חרא של שינה באותו יום

אפשר בקלות ללכת לישון אחרי EC לאחר תקופה X בצריכה ממושכת, הגוף כבר מתרגל לחומר ואין כמעט תופעות לוואי (אי שקט, חרדה, עצבנות, מרץ וכו')

אפשרי אין בעיה מבחינת כליות או מה שלא תחשוב לי זה עזר בסייקל,
מה שיפה בNO שאתה יכול לקחת אותו מתי שאתה רוצה עם אתה רוצה להתחיל אימון ב8 בלילה אתה יכול לקחת לפני האימון זה יתן לך פוש (פאמפ ,עירנות,פוקוס וכו..)ולא יהיה לך בעיה בלילה תראו לי מישהו שיכול לקחת אפדרין\קפאין בשעה הזאת ולישון כמו בן אדם בלילה ,אין מה לעשות אפדרין\ קפאין לפני אימון זה מגביל ומעצבן
אני עם הייתי לוקח אחרי 4 בצהריים היה לי חרא של שינה באותו יום

אני, אני על 100 מ"ג אפדרה ביום +600-800 קפאין הכדור האחרון לוקח ב8 בערב,ויושן יושן טוב. אל תכליל את רוב האוכלוסיה כי זה לא נכון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית