הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

iphone 5 vs galaxi s3 vs nexus 4 מה עדיף?

• פותח/ת השרשור DDT
  • פורסם בתאריך

DDT

משתמש משקיע
2,759
1,971
נק' מוניטין:
4,596
2,759
1,971
אני רוצה לקנות אחד משלושתם והאמת ההתלבטות היא יותר בין הגלקסי לנקסוס...
ממה שהבנתי הנקסוס הכי זול והכי טוב מבניהם ובכללי אמרו לי שהנקסוס מכשיר מדהים ועדיף בהרבה על הגלקסי והאייפון.

מה אתם אומרים?

יש לגלקסי כמה יתרונות על פני הנקסוס וזה בעיקר אפשרות להרחבת זיכרון גם הרמקול שלו יותר טוב.
עקרונית אם אתה חושב שיספיק לך 16GB זיכרון הנקסוס הוא מציאה ונותן תמורה הכי טובה לכסף מבין כל השלושה.

אני הולך לקנות כנראה נקסוס 4 בחודש חודשיים הקרובים מתי שיתאפשר (חייב לקנות באמפרים למשקל שיש לי בינתיים).

• פותח/ת השרשור
יש לגלקסי כמה יתרונות על פני הנקסוס וזה בעיקר אפשרות להרחבת זיכרון גם הרמקול שלו יותר טוב.
עקרונית אם אתה חושב שיספיק לך 16GB זיכרון הנקסוס הוא מציאה ונותן תמורה הכי טובה לכסף מבין כל השלושה.

אני הולך לקנות כנראה נקסוס 4 בחודש חודשיים הקרובים מתי שיתאפשר (חייב לקנות באמפרים למשקל שיש לי בינתיים).

גם 8 ג'יגה מספיק לי חח
בקיצור נראלי שאני אלך עליו

קניתי את האייפון 5 ואני מאוד מרוצה ממנו.. בכל מקרה עוד מעט יוצא הS4, אז כדי לחכות עם זה קצת.

מי צריך בעידן הדרופבוקס והUSB יותר מ8GB זיכרון?

אני כנראה מחליף את הרייזר שלי בנקסוס. רק שיתנו לי לחוש את הנקסוס קודם במציאות... אין אותו לאף אחד כאן. כולם ילדי אפל\גלקסי מעפנים.

אמא שלי הביאה גלאקסי 3 לפני כמה ימים, חייב להגיד שזה שינוי מעניין יחסית לאייפון 4 שלי...
טלפון פצצה, אם הייתה לי אפשרות הייתי לוקח גם.
הייתה התלבטות בינו לבין הנקסוס, בסוף הלכנו על הגלאקסי.
בסך הכל נקסוס מכשיר כמו כל האחרים בטווח מחירים הזה, מה שעשה אותו כזה מיוחד
זה המחיר הזול שלו בחו"ל, בלי זה אין סיבה לקחת אותו לדעתי...

ככבר כמה חודשים עם הנקסוס ... פלאפון חיה, שום דבר לא עוצר אותו, מצלמה איכותית, ממשק אינטואיטיבי, עידכונים זריזים ובמחיר של 300 דולר אין לו מתחרים.

הנקסוס יתן לך את התמורה הגבוהה ביותר לכסף ששילמת. האייפון 5 יתן לך את האיכות הטובה ביותר מבחינת תוכנה/חומרה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית