ייעוץ חוות דעת על הסייקל הבא 2013

avico27

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום לכולם,
אני עברתי כבר 8 סייקלים אבל האחרון היה קשה מאוד ולא נתן שום תוצאות - אני מניח חומרים מזוייפים.
בכל מקרה בעקבות המקרה לא התאמנתי חצי שנה והמצב החמיר לחלוטין והגעתי ל 25% שומן עדין בנוי וגדול אבל לא מחוטב בכלל.
אני 1.81 שוקל 96 קילו בן 27.

עכשיו אחרי שחזרתי להתאמן חודשיים כבר עם תזונה נכונה ואימונים מתאימים אני מתכוון לעשות את הסייקל הבא: (מתבסס רק על כדורים)

טסט פרופ 1-10
ויני 3-9
דיבול - 1-3 (שילוב של החומר נטו לפאמפ הראשוני של צבירת כוח וכניסה לעניינים)
אפדרין - 3-9

אשמח לקבל את חוות דעתכם על הסייקל הזה - עם הצעות לחברות מומלצות (בכדורים) - לעולם לא עשיתי סייקל אוראלי.

אני מניח שאתה רוצה סייקל חיטוב.
כמה הערות/הארות:

1. יכול להיות שאחוז השומן הגבוה שהגעת אליו נוגע לתזונה לקויה וחוסר התאוששות של ציר הHTP
2. לידע כללי : יכולת פשוט מאוד לבצע בדיקות דם ולראות ערכי טסט' כדי לדעת אם מדובר בזיוף.
3. שילוב של אוראליים בכלל ועוד שניים זה לא רעיון מדהים - לא לכבד שלך ולא ללחץ הדם שלך.
4. שילוב של אפדרין איתם לדעתי זה בכלל לא רעיון מדהים בהתחשב בעליית לחץ הדם המשמעותית רק מדי-בול.

לדעתי אם כבר סייקל לחיטוב אז קודם-כל לך על פשוט יותר ובטיחותי יותר.
באחוז השומן הנוכחי קודם-כל חיטוב רגיל יוריד אותך בצ'יק מבלי להתעסק בהתאוששות, כשתגיע לאחוזים טיפה יותר נמוכים (באיזור ה15%) אתה יכול להתחיל לשלב קלן.

אם בכל-זאת אתה נעול על סייקל - זה שתיארת הוא לדעתי גרוע וישרת את המטרות שלך עוד פחות.
בהתחשב בעובדה שאתה באחוז שומן גבוה זה קצת יכול להוות בעיה מבחינת אסטרוגן.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לתת דוגמא לסייקל פשוט?
משהו בסגנון של טסט אנטיית + וינסטרול וזה הכל?
או שיש שילובים טובים יותר, כמובן שאני יעדיף אחד אוראלי למנן את כאבים 😃

אתה יכול לתת דוגמא לסייקל פשוט?
משהו בסגנון של טסט אנטיית + וינסטרול וזה הכל?
או שיש שילובים טובים יותר, כמובן שאני יעדיף אחד אוראלי למנן את כאבים 😃

סייקל חיטוב טוב מבחינתי לא מכיר אסטר ארוך.
אבל אני באמת לא בטוח שכדאי לך להכנס לסייקל באחוז שומן הזה.

ויני עם דיבול ? מה אתה מצפה שיקרה כאן ? זהו עומס גדול מדי על הכבד.
ברמת העיקרון, לסיקל חיטוב דרוש בעיקר חומר בסיס, טסט לבד יעשה את העבודה, זה לא שתעלה מסת שריר, לא רואה טעם לשלב יותר מדי חומרים.
אם יש לך כסף תתארגן על אנאבר, הרבה יותר עדין ופחות רעיל לכבד, אומנם הוא קצת יקר, אבל האפקט של הכוח תרגיש מייד.
אפשר לתת כאן המון שילובים שניתן לעשות בחיטוב, אך מכיון שאתה על אחוז יחסית גבוהה, הרבה אופציות יורדות מהפרק מכמה סיבות:
1. יקח לך הרבה זמן לרדת לאחוז נמוך, ולא כל החומרים מומלץ למשוך להרבה זמן
2. חלק מהחומרים נותנים את היתרון היחסי שלהם באחוזי שומן נמוכים
3. חלק גורמים לרעב כך שפחות רלוונטים לחיטוב

1-10 טסט פרופ כל יום אחר
1-8 אנאבר כל יום
1-10 אפדרין עד 75 מ"ג ביום
פרגניל לאורך כל הסייקל פעם בשבוע 500 יחידות

נולבה וכלומיד בנוהל.

בעזרת תזונה נכונה ומתוכננת תוכל להתחטב ולשמר מסת שריר מבלי לסבול יותר מדי מתופעות לוואי או להתעלל בכבד.

ויני עם דיבול ? מה אתה מצפה שיקרה כאן ? זהו עומס גדול מדי על הכבד.
ברמת העיקרון, לסיקל חיטוב דרוש בעיקר חומר בסיס, טסט לבד יעשה את העבודה, זה לא שתעלה מסת שריר, לא רואה טעם לשלב יותר מדי חומרים.
אם יש לך כסף תתארגן על אנאבר, הרבה יותר עדין ופחות רעיל לכבד, אומנם הוא קצת יקר, אבל האפקט של הכוח תרגיש מייד.
אפשר לתת כאן המון שילובים שניתן לעשות בחיטוב, אך מכיון שאתה על אחוז יחסית גבוהה, הרבה אופציות יורדות מהפרק מכמה סיבות:
1. יקח לך הרבה זמן לרדת לאחוז נמוך, ולא כל החומרים מומלץ למשוך להרבה זמן
2. חלק מהחומרים נותנים את היתרון היחסי שלהם באחוזי שומן נמוכים
3. חלק גורמים לרעב כך שפחות רלוונטים לחיטוב

1-10 טסט פרופ כל יום אחר
1-8 אנאבר כל יום
1-10 אפדרין עד 75 מ"ג ביום
פרגניל לאורך כל הסייקל פעם בשבוע 500 יחידות

נולבה וכלומיד בנוהל.

בעזרת תזונה נכונה ומתוכננת תוכל להתחטב ולשמר מסת שריר מבלי לסבול יותר מדי מתופעות לוואי או להתעלל בכבד.

בתכל'ס באחוז השומן המדובר לא יודע לדעתי מקס' מקס' רק טסט' פרופ ואפדרין בלחץ לפחות ל6 שב' הראשונים עד שהוא ירד ל14-15%
רק אחרי זה כבר משתלם לו יותר לערב חומרים נוספים אבל אז הוא סתם גורר סייקל להרבה זמן.

לדעתי באחוז שומן כזה אפשר להתחיל אפילו רק עם אפדרין, איבוד השריר יהיה מזערי ביותר כי הגוף יפנה מיידית למאגרי השומן באחוזים האלה.
לקראת שלבים כמו 15% אפשר להתחיל לשלב חומרים כדי לשמר שריר ולתת תוצאה יפה ומהירה יחסית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית