הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קולטני בטא...מישהו עם ידע בעניין

• פותח/ת השרשור gantz
  • פורסם בתאריך

gantz

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
האם יש אפשרות כי קולטני הבטא אצלי אינם פועלים כשורה,ניסיתי קלן ולא הרגשתי דבר והגעתי ל140 מ"ק ...יש משהו שאפשר לקחת לעורר את קולטני הבטא?בקריאה בפורומים שונים מצאתי שיש כאלה שהציאו לקחת בנדריל,או אנטיהיסטמין אחר ....

האם יש אפשרות כי קולטני הבטא אצלי אינם פועלים כשורה,ניסיתי קלן ולא הרגשתי דבר והגעתי ל140 מ"ק ...יש משהו שאפשר לקחת לעורר את קולטני הבטא?בקריאה בפורומים שונים מצאתי שיש כאלה שהציאו לקחת בנדריל,או אנטיהיסטמין אחר ....

לא שמעתי על קולטני בטא שלא פועלים קשורה, אולי לא הרגישות שלהם פחותה.
שמעתי כבר על אנשים שצרכו 200 מק"ג של קלן.

אני מניח שזה תלוי בכמה גורמים כמו משקל וכמו תמיד יש כאלו רגישים פחות.
איך אתה קובע שזה לא עובד? בגלל שלא הרגשת כלום? מה לגבי התוצאות ? זה מה שקובע בפועל.

לא שמעתי על קולטני בטא שלא פועלים קשורה, אולי לא הרגישות שלהם פחותה.
שמעתי כבר על אנשים שצרכו 200 מק"ג של קלן.

אני מניח שזה תלוי בכמה גורמים כמו משקל וכמו תמיד יש כאלו רגישים פחות.
איך אתה קובע שזה לא עובד? בגלל שלא הרגשת כלום? מה לגבי התוצאות ? זה מה שקובע בפועל.

אביעד אני מכיר בחור שלוקח קטוטיפן ומושך את הסייקל חודש ועומד מהשבוע השני על 200 אבל הוא שוקל 120 ומשהו קילו...

אולי זיוף?

• פותח/ת השרשור
זה לא זיוף כי חבר שלקח מכר לי חצי משלו אבל לעומת זאת הוא גם הרגיש את הקלן כלומר רעידות,אנרגיה וכו' וגם הוריד משקל....אולי כדאי לקחת קטוטיפן(האם קונים את זה ללא מרשם?)לשבוע ואז לקחת קלן?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית