ייעוץ 3 חודשים של קריעה- מי מציע לי את תוכנית האימון הטובה ביותר

fatless63

משתמש מתחיל
201
0
נק' מוניטין:
108
201
0
אני ישן-חדש.

1.85 גובה, גיל 37. נראה צעיר בהרבה מגילי (שיער שחור מלא ללא שערות לבנות. נשים נותנות לי 32 מקסימום) משקל 95+. 2 צמיגים גדולים. סנטר חצי כפול. למעלה מ-25 אחוזי שומן. חזה יפה, אבל בצדדים שומני. רגליים וידיים רזות/סבירות.

מתאמן בנינג'יטסו 1 שעה פעמיים בשבוע.

כבר רצתי, קפצתי, הרעבתי, הורעבתי, קניתי TRX וכלום.
אז החלטתי אחד משניים:
1. ניתוח שאיבת שומן ומתיחת בטן- יתרונות: ברורים. חסרונות: ניתוח, דם, הרדמה, צלקת, השבתה לתקופה לא קטנה.
2. להירשם לטארגט/מטרו גים ולתת לכושר אמיתי עוד הזדמנות.

מטרה: לא להיראות כמו מר עולם. לא להיות רזה כמו קייט מוס.
אבל כן בלי בטן. להיכנס לג'ינס מידה 40-42. להסתובב בים בלי להרגיש שמסתכלים עליי. להיות אתלטי וחטוב.
לא איכפת לי כבר גם לעשות/לקחת דברים שלא הייתי מוכן בעבר.

המלצות תתקבלנה בברכה, גם בפרטי.
מיואש, אבל עם אור בקצה המנהרה.

תודה לכולם

תבנה תוכנית תזונה
ואימון משקולות בסיסי דגש על סקוואט/דדליפט/בנצ'/פרס במשקל כבד + אירובי

התזונה כי חשוב
והתמדה

• פותח/ת השרשור
כן אבל תבין. התאמנתי כבר 8 חודשים ולא ראיתי תוצאות טובות וזה די מייאש.
יכול להיות שטעיתי בתוכנית האימון/התזונה ואני אשנה, אבל האם נניח בחצי שנה אפשר לראות תוצאות טובות עם השקעה רצינית.

תודה

המלצות תתקבלנה בברכה, גם בפרטי.
ההמלצה שלי תרשם ליעוץ הפרטי דרך הפורום ותעקוב אחרי ההוראות אחת לאחת
הייתי בטוח שאני מבין בתזונה ואוכל נכון עד שהגעתי ליעוץ.

תלמד איך יורדים במשקל, תהיה במאזן קלורי שלילי ותראה תוצאות.
זה פשוט, אבל אם לא תדע מה אתה עושה תמשיך לחתור לקיצורי דרך.

אחי הוא צודק.
אולי התכוונת לbmr וכו׳
Bmi זו שיטה לא רלוונטית, מספיק שתהיה קצת בנוי כדי שהbmi יחרוג מה״נורמה״ על לא עוול בכפך
בכל זאת הכוונה שלי היא שבהתחלה הוא יתרכז בהורדת אחוזי השומן שלו ועדיף בדרך טבעית.
דרך אגב... זה שהידיים והרגליים רזות זה גנטיקה בדר"כ ככה זה אצל גברים.
אצל נשים הצטברות השומן יותר באיזור היריכים,מותניים והתחת ואצל בנים זה באיזור הבטן.

לשנות אורח חיים. אין כזה דבר 3 חודשים. ואם לא תראה תוצאות מספקות ב3 חודשים, תפסיק?
זה לא עובד ככה, וכל מי שמספר לך שכן- מדבר שטויות.
אוכל להמשיך ולהטיף עד מחר, אבל הצורה הברורה ביותר שבה אני יכול להעביר לך את המסר היא על ידי דוגמא אישית. הייתי פחות או יותר במצב שלך(נמוך יותר וכמובן שקלתי פחות), וברגע שנכנסתי לחדר כושר- לקחתי את עצמי בידיים והתחלתי לקרוע את עצמי. בעזרת הכלים שהאתר הזה מקנה לך, לפחות לשלב ההתחלתי, תוכל להגיע להשגים מרשימים- בהנחה ומטרתך היא זו שכתבת. התוצאות, לפחות אצלי, איחרו להגיע- ורק לאחר חצי שנה התחלתי לראות תוצאות שהתחילו להשביע את רצוני. עכשיו לאחר שנה אני מבין שהדרך עוד ארוכה- אך היא שווה את זה.
ושוב אדגיש - בצורה חד משמעית, מדובר באורח חיים. כאשר התזונה וחלק מהזמן הפנוי מוקדשים לטובת תהליך כלשהו- אתה משנה הרבה באיך שאתה חי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית