הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה לגבי משקאות דיאט

• פותח/ת השרשור A-Rod
  • פורסם בתאריך

A-Rod

משתמש מתחיל
26
0
נק' מוניטין:
0
26
0
כמו הרבה אנשים גם אני נמצא כרגע בחיטוב עם 100 גרם פחמימות ביום וזה ממש קשה...כשעברתי בסופר ראיתי כל מיני משקאות דיאט , במיוחד הבקבוקי תה קר האלה, ראיתי שכתוב בערכים תזונתיים שיש שם בקושי 2 קלוריות ל100 מ"ל ו0 פחמימות...השאלה היא מה בכל זאת החסרון במשקאות דיאט האלה? כי קצת קשה להאמין שכולה 2 קלוריות ויש לזה כזה טעם טוב..

אין חסרון.. רק הממתיקים המלאכותיים יש כאלה עם חשדות לגביהם, ויש בזה גם הרבה נתרן כמדומני..

חיסרון יהיה בכל דבר שיגזימו איתו, אם תשתה 15 ליטר משקה דיאט ביום כנראה זה לא יגמר טוב.

אם בקבוק של תה דיאטי זה מה שיעשה לך את החיטוב לנסבל ותתמיד בגלל זה, אז זה שווה את זה.

אין שום בעיה בזה..הקטע של הקלוריות הוא שהממתיק מתוק פי כמה(כמה מאות) מפרוכטוז תעשייתי שיש בקולה(HFCS) ולכן כדי שהמשקה יהיה מתוק באותה כמות שמים כמות קטנה הרבה יותר..לכן גם הערך הקלורי נמוך יותר...

אישית לא משנה מסה או חיטוב שותה 2 בקבוקים של דיאט נסטי ביום, כבר בערך שנתיים ועוד לא גדל לי זנב (טפו טפו טפו 😃 )

אישית לא משנה מסה או חיטוב שותה 2 בקבוקים של דיאט נסטי ביום, כבר בערך שנתיים ועוד לא גדל לי זנב (טפו טפו טפו 😃 )

במחיר ששילמת (לפי 5 שקל לבקבוק זה יוצא 7300 שקל בשנתיים האחרונות) היית יכול לעשות ניתוח פלסטי להוספת זנב. או לקנות טלויזיה 47 אינצ' בת זונה. אבל מזל שלא הוצאת כסף על קירור 🤯

במחיר ששילמת (לפי 5 שקל לבקבוק זה יוצא 7300 שקל בשנתיים האחרונות) היית יכול לעשות ניתוח פלסטי להוספת זנב. או לקנות טלויזיה 47 אינצ' בת זונה. אבל מזל שלא הוצאת כסף על קירור 🤯
אני יכול לומר אותו דבר במחיר שאתה משלם על אוכל או תוספי תזונה אתה יכול לקנות כמה סייקלים טובים ✌️

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית