הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך יש פה הרבה אנשים שבצבא שמתאמנים ?

Harl3mShake

משתמש פעיל
610
8
נק' מוניטין:
24
610
8
מה אתם עושים בצבא שאתם יכולים להתאמן ? ועוד משהו לא קשור אני כרגע בכיתה יא , יש לי עוד זמן . אני ראיתי פה באשכולות קודמים שהרבה אנשים פה היו תוכניתנים , אני גם ממש רוצה גם אמרתי את זה בצו ראשון ,צריך לבוא עם הרבה ידע מראש או ידע של מגמת מחשבים מספיק ? אני במגמת מחשבים ופיזיקה ויש לי דפר 80 קבא 55 (לא משתחצן או משהו סתם רוצה לדעת אם יש לי סיכוי להתקבל)

או שהם עושים "בסיס פתוח" והם עושים יומיות.

או שיש להם סוג של חדר כושר קטן בבסיס.

או שהם עושים מה שיש שזה לרוב מתח\מקבילים

זה בסדר אף אחד לא יחשוב שאתה משתחצן. אין לזה כמעט משמעות בעולם האמיתי\בחיי היום יום. זה מושפע המון ממה שאומרים בצו ראשון.

• פותח/ת השרשור
או שהם עושים "בסיס פתוח" והם עושים יומיות.

או שיש להם סוג של חדר כושר קטן בבסיס.

או שהם עושים מה שיש שזה לרוב מתח\מקבילים

זה בסדר אף אחד לא יחשוב שאתה משתחצן. אין לזה כמעט משמעות בעולם האמיתי\בחיי היום יום. זה מושפע המון ממה שאומרים בצו ראשון.
גם אם יש חדר כושר בבסיס , לפי מה ששאלתי את אבא שלי (הוא היה בצנחנים) אין באמת כוח ללכת לשם אתה רק רוצה לישון או לעשות משהו אחר בזמן הפנוי

זה די תלוי מה אתה עושה בצבא.

אם אתה בתותחנים או משהו כזה ושומר כל היום אז כנראה שלא יהיה לך כוח אבל חוץ מזה ישנים לא מעט ויש לא מעט זמן פנוי שבזמן הפנוי הזה האופציות היחדיות זה לראות טלויזיה\להזמין פיצה\ללכת להתקלח\לעשות צחוקים ולדבר על שטויות.

ג'ובניק בבסיס סגור יש מלא זמן לחדר כושר (הבעיה שהוא לא משו אבל קצת יצרתיים) ובסופשים בבית..

לוחם, רק מתח מקבילים :(
אבל בסדיר כמעט לכל הלוחמים יש אפשרות ללכת לחדר כושר קטן בבסיס, השאלה כמה זה חשוב לך

גם ג'ובניקים עייפים, חכה שתתחיל לבלות באוטובוסים שעתיים-שלוש ביום. בבסיס סגור האופציה היא רק בחד"כ הקטנים היחסית ודלי הציוד.
ביומיות/"בסיס פתוח" תוכל להירשם לחד"כ קרוב למגורייך, אבל שים לב- זה לא לכל אחד. להגיע סחוט יום יום וללכת להתפוצץ בחד"כ דורש הרבה מוטיבציה ו"שיגעון" לדבר. בהצלחה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית