הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כדורי קפאין בבוקר לפני עבודה

hungryfuck

משתמש מתחיל
84
0
נק' מוניטין:
-11
84
0
בתקופה הקרובה אני עובר הכשרה כלשהי בעבודה שכוללת הרצאות וכ"ו, מניסיון בעבר אני תמיד מתחיל להרדם תוך כמה דקות גם אם אני לא עייף וישנתי מספיק.
אני לא אוהב קפה והוא גם לא עזר אף פעם, אני יכול לשתות אקסלים אבל גם לא מועיל כל כך.
האם כדאי לי לנסות כדורי קפאין? איך אני ארגיש עם זה במהלך העבודה? אני מקווה ש200 מג זה לא מוגזם ואני לא אהיה על קוצים ויהיה בעיה לשבת 9 שעות בעבודה.
לכמה זמן זה בכלל משפיע ומה קורה אם אני אקח את זה חודש רצוף כל יום בבוקר?
איך לוקחים, עם אוכל או בלי? זה חדש בשבילי ואני לא מכיר מישהו שלקח את זה לא למטרת אימונים.

בתקופה הקרובה אני עובר הכשרה כלשהי בעבודה שכוללת הרצאות וכ"ו, מניסיון בעבר אני תמיד מתחיל להרדם תוך כמה דקות גם אם אני לא עייף וישנתי מספיק.
אני לא אוהב קפה והוא גם לא עזר אף פעם, אני יכול לשתות אקסלים אבל גם לא מועיל כל כך.
האם כדאי לי לנסות כדורי קפאין? איך אני ארגיש עם זה במהלך העבודה? אני מקווה ש200 מג זה לא מוגזם ואני לא אהיה על קוצים ויהיה בעיה לשבת 9 שעות בעבודה.
לכמה זמן זה בכלל משפיע ומה קורה אם אני אקח את זה חודש רצוף כל יום בבוקר?
איך לוקחים, עם אוכל או בלי? זה חדש בשבילי ואני לא מכיר מישהו שלקח את זה לא למטרת אימונים.
איזה מחשב לא הגיונית ,סלח לי
לא שמעת על דבר כזה שנקרא רטלין ?

אתה לא תיהיה על קוצים אבל ההשפעה של הקפאין אפילו בשילוב טירוזין היא לא ארוכה ככ.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית