הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תופעות לוואי??

• פותח/ת השרשור zakan
  • פורסם בתאריך

zakan

משתמש מתחיל
155
0
נק' מוניטין:
114
155
0
אני מתחיל היום שבוע שני של הסייקל הראשון שלי...
דיבול 30 מג ליום
טסט אנטט 250 לשבוע...

א. אתמול שמתי לב לנפיחות+רגישות ממש קלה בפטמות לא משהו היסטרי בכלל... ולא מורגש

עיקצוצים... אני מתלבט אם לקחת טמוקסופין מה אתם אומרים?
אחרי הכל למיטב ידיעתי שימוש בטמוקסופין תוך כדי הסייקל פוגע בתוצאות לא?

ב.בשימוש של 250 של האנטט לשבוע צריך גם לפצל לשתי זריקות
?

תודה לעוזרים.

בכל מקרה עדיף לפצל לשני זריקות כדי לשמור על רמות קבועות של טסט בדם.

לגבי עקצוצים, אם זה ממשיך, כן לקחת נולבדקס, 20 מ"ג כל יום, או עדיף לקחת ארימידקס אם יש בהישג יד כי זה יקר.
כן נולבדקס/ארימידקס במהלך הסייקל פוגעים בתוצאות, יש אימרה באנגלית BETTER SAFE THAN SORRY.

• פותח/ת השרשור
בכל מקרה עדיף לפצל לשני זריקות כדי לשמור על רמות קבועות של טסט בדם.

לגבי עקצוצים, אם זה ממשיך, כן לקחת נולבדקס, 20 מ"ג כל יום, או עדיף לקחת ארימידקס אם יש בהישג יד כי זה יקר.
כן נולבדקס/ארימידקס במהלך הסייקל פוגעים בתוצאות, יש אימרה באנגלית BETTER SAFE THAN SORRY.

הכוונה היא אי זה ממשיך או אם זה מחמיר?
כי עוד פעם אני אומר יש רגישות קלה לנגיעה ממש קלה ...עיקצוצים אין...ונפיחות ממש אני לא יודע יכול להיות שאני סתם בסרט בגלל שזה פעם ראשונה.

נגיד אני מתחיל אם הנולבדקס אני צריך לקחת אותו לאורך כל הסייקל?
והאם צריך לפצל את ה20 מג לשתיים ומתי העדיפות לקחת אותם...?

נערך לאחרונה:
נולבדקס כדור ביום, אין צורך לפצל כי זמן מחצית החיים שלו מספיק ארוך.
וכן אתה תצטרך לקחת במהלך כל הסייקל את הנולבדקס.

adimenia לבחור במשקל 100 קילו בערך 185 היית ממליץ 250 מג אנתת סייקל ראשון
או כדי לעלות את המינון קצת?

לא מסכים, זה ממש לא נכון, 250 מ"ג טסט לשבוע זה כלום, בעבר הסברתי למה זה מינון נמוך והראתי את החישוב באחד הת'רדים.

לא מסכים, זה ממש לא נכון, 250 מ"ג טסט לשבוע זה כלום, בעבר הסברתי למה זה מינון נמוך והראתי את החישוב באחד הת'רדים.

איך זה מעט מידי? אתה מייצר טבעי בסביבות 35-50מג בשבוע אז איך 250 זה מעט?
גבר ממצוע מייצר בין 2-7 מג טסט טבעי אז איך 250מג לשבוע זה מעט??? תהרגו אותי
שלא לדבר על סייקל ראשון שאתה סופר רגיש והרצפטורים שלך עובדים בשיא היעילות
גם על 250מג בשבוע תקבל אחלה תוצאות ואל תשקח יש לו גם דיבול פה ולפי מה שהוא מתאר
עם הוא מרגיש עיקצוצים על מינון כזה אז הוא ככל הניראה רגיש לג'יינו אז שישאר על המינון הזה אין טעם להעלות את המינון

ב 100 מ"ג טסט אננתת יש לך רק 70מ"ג של טסט, השאר זה המשקל של האסטר.
ז"א שבשבוע הבחור מקבל רק 175 מ"ג טסט בשבוע, נחלק ל 7 אז יוצא 25 מ"ג טסט ליום.
גבר ממוצע מייצר 17 מ"ג טסט ליום ולא בין 2-7 מ"ג טסט ליום.
לכן יוצא שהוא סה"כ לוקח 8 מ"ג טסט יותר ליום, זה כלום והוא בקושי יגדל מזה.

לכן סייקל ראשון צריך לקחת 500 מ"ג טסט ביום ולא 250 מ"ג טסט, לא צריך להשתולל אבל יש מינימום שצריך להתחיל איתו, אחרת חבל על הכסף והבריאות.

ב 100 מ"ג טסט אננתת יש לך רק 70מ"ג של טסט, השאר זה המשקל של האסטר.
ז"א שבשבוע הבחור מקבל רק 175 מ"ג טסט בשבוע, נחלק ל 7 אז יוצא 25 מ"ג טסט ליום.
גבר ממוצע מייצר 17 מ"ג טסט ליום ולא בין 2-7 מ"ג טסט ליום.
לכן יוצא שהוא סה"כ לוקח 8 מ"ג טסט יותר ליום, זה כלום והוא בקושי יגדל מזה.

לכן סייקל ראשון צריך לקחת 500 מ"ג טסט ביום ולא 250 מ"ג טסט, לא צריך להשתולל אבל יש מינימום שצריך להתחיל איתו, אחרת חבל על הכסף והבריאות.

17מג ליום חחחחח איזה הגזמה אולי סוס מייצר כזאת כמות מייד נאי מחפש לך מחקרים שמראים לך שגבר ממוצע מייצר בין 5-7 אחי אתה טועה פה 25מג ליום זה די והותר לבניית מסת שריר בטח ובטח לסייקל ראשון

קיצר אחי הנה כמה הצהרות על תפוקה ממוצעת של טסטוסטרון

here is a little snippet for you! hope it helps. 4-7 mgs daily
grinny%5B1%5D.gif

Testosterone production declines naturally with age. Testosterone deficiency (TD) may result from disease or damage to the hypothalamus, pituitary gland, or s that inhibits hormone secretion and testosterone production, and is also known as hypogonadism. Depending on age, insufficient testosterone production can lead to abnormalities in muscle and bone development, underdeveloped genitalia, and diminished virility.

Testosterone is the androgenic hormone primarily responsible for normal growth and development of male sex and reproductive organs, including the penis, s, , prostate, and seminal vesicles. It facilitates the development of secondary male sex characteristics such as musculature, bone mass, fat distribution, hair patterns, laryngeal enlargement, and vocal chord thickening. Additionally, normal testosterone levels maintain energy level, healthy mood, fertility, and sexual desire.

The testes produce testosterone regulated by a complex chain of signals that begins in the brain. This chain is called the hypothalamic-pituitary-gonadal axis. The hypothalamus secretes gonadotropin-releasing hormone (GnRH) to the pituitary gland in carefully timed pulses (bursts), which triggers the secretion of leutenizing hormone (lh - leutenizing hormone - ) from the pituitary gland. Leutenizing hormone stimulates the Leydig cells of the testes to produce testosterone. Normally, the testes produce 4–7 milligrams (mg) of testosterone daily.

Production rates of testosterone were determined in healthy men and women during the follicular phase of their menstrual cycle using the stable isotope dilution technique and analysis by gas chromatography/mass spectrometry. In an initial series of experiments, 0.07 mg/h (men) or 0.01 mg/h (women) 1,2-d-testosterone was infused for 36 h. After an equilibration period of 12 h, blood samples were obtained at 20-min intervals throughout 24 h. In men, no diurnal rhythmicity of testosterone production was observed, whereas in women, testosterone production rates were largest from 0400–1200 h. In a second series of experiments, the infused dose of 1,2-d-testosterone was reduced to 0.015 mg/h (men) and 0.0001 mg/h (women), respectively. Blood samples were obtained at 20-min intervals during the last 12 h (0800–2000 h) of the observation period. In accordance with results obtained by others using radioactive tracers, estimated production rates were 147 ± 31 µg/h (3.7 ± 2.2 mg/day in men) and 1.8 ± 0.6 µg/h (0.4 ± 0.1 mg/day in women). To reduce both the duration of the experiment and the number of samples to be processed, we subsequently demonstrated that similar production rates may be obtained when the equilibration period before blood sampling is reduced to 6 h and the period of blood sampling is reduced to 4 h. This protocol is suitable for clinical use in a routine setting to obtain analytically correct estimates of testosterone production in vivo.

The testes produce testosterone regulated by a complex chain of signals that begins in the brain. The hypothalamus sends a hormone to the pituitary gland in carefully timed bursts, which triggers the secretion of a second hormone from the pituitary gland. This hormone stimulates the cells of the testes to produce testosterone. Normally, in a young male the testes produce 4–7 milligrams (mg) of testosterone daily. Testosterone production decreases rapidly after age 50 (to 20–50% of peak level by age 80). Recent estimates show that approximately 13 million men in the United States have a testosterone deficiency and men with obesity problems, hypertension, or diabetes may be twice as likely to have low testosterone levels.

קיצר אחי 17מג ליום זה ממממשששששש לא בכיוון מה שאומר שאם בן אדם מפיק 7מג ליום שזה הצד הגבוהה של הסקלה הוא מפיק בשבוע 49מג ליום עכשיו כאשר אתה מזריק 250מג אתה מקבל 175מג
נקי אתה רואה את ההבדלים גבר 175מג זה מספיק כדי לבנות מסת שריר יפה מאוד בטח ובטח בסייקל ראשון

• פותח/ת השרשור
אני שמח שהפוסט שלי מעורר ויכוחים עניניים!
אבל יש לי עוד כמה שאלות:
1. למה נגיד ואני מחליט לקחת את הטמוקסופין אני צריך להמשיך איתו עד סוף הסייקל?
הרי הסייקל הזה גם כך "שפוי" ולא חזק מידיי.. השאלה היא בגדול למה לא לקחת לחכות שיפסיקו התופעות לוואי ולהפסיק...?

עוד פרטים בקשר לסייקל הזה: סה"כ הוא מאוד קצר {כרגע אני מתכנן אותו ל6 שבועות} כשהדיבול נכנס רק ל4 שבועות...
ואני יודע שהאנטט הוא עם אסטר ארוך ולא מומלץ להשתמש לאורך כזה של סייקל ואני כרגע חושב להמשיך אותו אבל עוד לא סגור...

ועוד פעם... {פעם אחרונה} אני לא מרגיש שום גולה או משהו בפיטמה וגם הנפיכות אני חושב שהיא רק בראש שלי:} העיניין הוא רק טיפה רגישות למגע,זה נחשב לגינו-שדורש טיפול במהלך הסייקל????

תקח את הנולבה עד שאתה מרגיש שהעיקצוצים עברו לך לא צריך לאורך כל הסייקל ותאריך את הסייקל 6 שבועות טסט אנטט לא יעשו לך שום דבר מיוחד לפחות 10 שבועות טסט

אני שמח שהפוסט שלי מעורר ויכוחים עניניים!
אבל יש לי עוד כמה שאלות:
1. למה נגיד ואני מחליט לקחת את הטמוקסופין אני צריך להמשיך איתו עד סוף הסייקל?
הרי הסייקל הזה גם כך "שפוי" ולא חזק מידיי.. השאלה היא בגדול למה לא לקחת לחכות שיפסיקו התופעות לוואי ולהפסיק...?

עוד פרטים בקשר לסייקל הזה: סה"כ הוא מאוד קצר {כרגע אני מתכנן אותו ל6 שבועות} כשהדיבול נכנס רק ל4 שבועות...
ואני יודע שהאנטט הוא עם אסטר ארוך ולא מומלץ להשתמש לאורך כזה של סייקל ואני כרגע חושב להמשיך אותו אבל עוד לא סגור...

ועוד פעם... {פעם אחרונה} אני לא מרגיש שום גולה או משהו בפיטמה וגם הנפיכות אני חושב שהיא רק בראש שלי:} העיניין הוא רק טיפה רגישות למגע,זה נחשב לגינו-שדורש טיפול במהלך הסייקל????
6 שבועות אתה יכול לעשות סייקל קריאטין לא טטסט אנאטט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית