הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכון כושר

roiy colman

משתמש מתחיל
66
0
נק' מוניטין:
0
66
0
לאחר שההומפלייס התחיל להיות קטן עלי (דאמבל הכי גבוהה 45) החלטתי שאני רוצה לעבור למכון יותר מיקצועי למישהו יש המלצה ? ואיך גו אקטיב תא
אני מגבעתים

לפי מה ששמעתי, גו אקטיב בת"א-ויצמן הוא אחלה מקום, רב האנשים מתחום פיתוח הגוף/פואר ליפטינג בת"א מתאמנים שמה, אנשים כגון לוליק, עמית ספיר, מאור וכו'.

שמה זה מקום שהמנהלים קשובים למתאמנים, בניגוד להולמס פלייס. (כן, לצערי אני מתאמן בהולמס פלייס)

מסכים..
גו אקטיב ת"א המכון הכי רציני במרכז .. מתאמנים רצינים דאמבלים עד 80 קילו למרות שכרגע יש עד 60, פלטות של 50 קילו ללג פרס ובכללי איכות המכשירים גבוהה מאד
הבעיה היחידה שם היא בימי שישי לפני הסגירה בזמן זה רמות הגייז במכון בלתי נסבלות..

לפי מה ששמעתי, גו אקטיב בת"א-ויצמן הוא אחלה מקום, רב האנשים מתחום פיתוח הגוף/פואר ליפטינג בת"א מתאמנים שמה, אנשים כגון לוליק, עמית ספיר, מאור וכו'.

שמה זה מקום שהמנהלים קשובים למתאמנים, בניגוד להולמס פלייס. (כן, לצערי אני מתאמן בהולמס פלייס)
מאור ועמית לא מתאמנים בטרגט רמת גן?

• פותח/ת השרשור
אני ילך לניסיון אז מישהו יתקל בפיטבול אז שיידע שזה אני חחחחחחחח

מישל מתאמן בטרגט רמת גן, השאר כמו שצויין בגו-אקטיב ת"א.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית