הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה 70kg to 100kg Transformation

MindyFreak

מושעה
134
74
נק' מוניטין:
284
134
74
HARD WORK.JPG

היקף 44 למי ששואל

סהכ נחמד מאד.
גנטיקה לא טובה בחזה
הוא נראה בפיגור רציני לעומת שאר הגוף

אני מתאר לעצמי שבשינוי כזה התכנית תזונה היא כזו...
ארוחת בוקר-3 כדורי דיאנבול
צהריים-טסט+דקה
ערב-טרן וטסט
תאכל לפי התפריט הזה תראה כמוהו.
יחחחחחחחחחח

זה המון שריר בתקופת זמן קצרה. אני מניח שלקחת משהו בדרך.

שינוי יפה מאוד. תעשה חיטוב אתה כבר על אחוז שומן די גבוה.
אני רק מקווה בשבילך שאתה יודע מה אתה עושה, כי בפחות משנה להשיג תוצאות כאלה ואני פה זורק ניחושים לאוויר.
לא עשית יותר מדיי הפסקות....
שוב, יכול להיות שאני טועה ואני מקווה בשביל שנינו שאני טועה.

האמת שהיה מבקר כאן פעם ס1ס שהיום מעדיף להטריל על כלכלה והייאק אה1בו שבזמנו העלה 50 קילו בפחות משנה (הוא היה צריך לעלות 30 קילו כדי להגיע לאיזור ה-15 אחוז שומן) עד שההורים שלו איימו עליו שהם יזרקו אותו מהבית, כך שזה אפשרי, בעיקר עם שחיפים מתים וגבוהים.

האמת שהיה מבקר כאן פעם ס1ס שהיום מעדיף להטריל על כלכלה והייאק אה1בו שבזמנו העלה 50 קילו בפחות משנה (הוא היה צריך לעלות 30 קילו כדי להגיע לאיזור ה-15 אחוז שומן) עד שההורים שלו איימו עליו שהם יזרקו אותו מהבית, כך שזה אפשרי, בעיקר עם שחיפים מתים וגבוהים.

אני לא מאמין שב-10 חודשים ניתן לעלות באופן טבעי כל-כך הרבה מסת שריר.
הוא אכן צבר איתה גם מסת שומן נכבדת, אבל אם ננקה מתוך העלייה של ה-30 קילו נגיד 12 קילו. הוא עדיין עלה 18 קילו שריר ב10 חודשים.
זה פשוט נראה לי הזוי מדיי.

אני לא מאמין שב-10 חודשים ניתן לעלות באופן טבעי כל-כך הרבה מסת שריר.
הוא אכן צבר איתה גם מסת שומן נכבדת, אבל אם ננקה מתוך העלייה של ה-30 קילו נגיד 12 קילו. הוא עדיין עלה 18 קילו שריר ב10 חודשים.
זה פשוט נראה לי הזוי מדיי.

מאחר שזה גם בכלל לא מעט עם חומרים, צריך כנראה להניח שזו גנטיקה מעל לממוצע. גם זה קורה לפעמים.

אני אתחיל ואומר שהשינוי יפה מאוד לא משנה לי עם חומרים או לא ...
אבל היה לך סרטון פה לפני שלושה חודשים על 82 קילו... משמע עלית 18 קילו בשלושת החודשים האחרונים... אני לא אצא בהצהרות או מסקנות אבל משהו פה חריג.

HARD WORK עלאק...
סייקלים אגריסביים מאוד שלא היה צורך בהם (מילא הייתה מגיע לגבול ומתחיל לפי מה שהבנתי שצריך בפעם הראשונה רק טסט' וכאלו.... [אביעד חזי תקן אותי אם אני טועה] )
אבל אני רואה שלהסתובב עם ארטיום וזינגר ולהפיק סרטוני פורנו גייז עזרו לך...
בכל מקרה יפה על השינוי ובהצלחה בהמשך הדרך כי בכל זאת דפקת שינוי לא קטן...

HARD WORK עלאק...
סייקלים אגריסביים מאוד שלא היה צורך בהם (מילא הייתה מגיע לגבול ומתחיל לפי מה שהבנתי שצריך בפעם הראשונה רק טסט' וכאלו.... [אביעד חזי תקן אותי אם אני טועה] )
אבל אני רואה שלהסתובב עם ארטיום וזינגר ולהפיק סרטוני פורנו גייז עזרו לך...
בכל מקרה יפה על השינוי ובהצלחה בהמשך הדרך כי בכל זאת דפקת שינוי לא קטן...
חחחחח עזוב אותך, הוא ילד בן 17-18 שחושב שהוא מסובב את כל העולם על האצבע הקטנה שלו
אבל עוד כמה שנים כשהוא יצטרך השתלת כבד והזין שלו יעבוד כמו של בן 80 הוא יבין שהוא היה צריך
להקשיב למה שכולם אמרו ולא לשחק אותה גבר.
אחלה שינוי אבל במקומך לא הייתי מעלה תמונות בכלל.

טמבל אתה בחורציק שינוי טוב אבל מי ישמע אתה בכלל בכיוון של איזה מר ישראל מינמום אז למה להרוס ככה את הבריאות של הגוף

מצחיקים כולם פה יורדים עליו בגלל החומרים אבל מצד שני עוקבים אחריו לכל חור ממש מעריצים אתם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית