דברים הזויים שקרו לכם אחרי פיתוח גוף...

shoshoavi

משתמש פעיל
853
107
נק' מוניטין:
797
853
107
שתפו חוויות שקרו לכם עקב זה שעליתם במסת שריר/ירדתם במשקל.
איך אנשים אחרים מגיבים אליכם? שונה?
עלה לכם הביטחון העצמי?
איך המין השני מגיב =)?

מאז שירדתי כמות גדולה במשקל ;susss
אנשים מסתכלים עלי אחרת, בנות מפלרטטות איתי יותר, הולך לי יותר בקלות פשוטו כמשמעו.
עלה לי הבטחון העצמי בכמות מטורפת, הסקס ניהיה מעולה.
גברים אחרים מראים יותר כבוד, מקשיבים לי יותר ורוצים להתחבר אלי ולהיות חלק ממעגל החברים שלי, חלקם גם מפחדים.
זרקו גם סיפורים משלכם...

נערך לאחרונה:
אני עליתי ארבעים קילו במשקל גדל הציצים והתחת ואז נכנס לקוח לחנות אוהב שמנות וסחב אותי למחסן ונתן לי בראש על הארגז של הביסלי.

אתה נשמע כמו ילד בן 11 חח
אם הייתי בחורה הייתי מגיב משהו משעשע..
אממ ברור שיותר קל עם נשים. אבל מה שהכי משפיע זה שהרבה חברים של ידידות שלי רואים בי כגורם מאיים לקשר שלהם

ואני חשבתי שרק בזכות אימוני פיק אפ אנשים מזיינים מלא...

אתה נשמע כמו ילד בן 11 חח
אם הייתי בחורה הייתי מגיב משהו משעשע..
אממ ברור שיותר קל עם נשים. אבל מה שהכי משפיע זה שהרבה חברים של ידידות שלי רואים בי כגורם מאיים לקשר שלהם

הם אמרו לך "אחי בבקשה תפסיק להשפריץ סקס אפיל לכל מקום הידידה שיש לי קרש עליה מתה לזיין אותך"?

נראה לי שמישהו כאן חי בסרט. כמה שרירים יש לך אולי מעניין נשים באפסילון יותר מאשר כמה הסקוואט והדדליפט שלך, אבל זה לא מה שגורם להן לפתוח רגליים.

• פותח/ת השרשור
תגובות של ילדים קטנים =/, בן אדם משתף אותכם בחוויה וכל אחד מספר את הבדיחה האישית שלו כדי לצאת מצחיק....
אני חושב שצריך לעשות פה הגבלה ברישום מגיל 18 ומעלה.
ואני לא אומר שזה קורה לי כל יום, זה פשוט מקרה שקרה לי ויש לי 10 עדים...

*למחוק*

קבצים מצורפים

• its-not-the-magnetism-fat-gravity-babe-demotivational-posters-1343962691.jpeg
    its-not-the-magnetism-fat-gravity-babe-demotivational-posters-1343962691.jpeg
    KB 23.1 · צפיות: 194
אחרי שעשיתי SS נהייתי כל כך שמן שנוצר סביבי כח משיכה משלי
יש לי גם תמונה its-not-the-magnetism-fat-gravity-babe-demotivational-posters-1343962691.jpeg

הדבר הכי מוזר שקרה לי היה שהתחלתי לשמוע את הכלבה שלי מדברת
אבל זה קרה די בסמוך לעישון גראס, אז אני לא בטוח שזה קשור לפיתוח גוף.

אני עליתי ארבעים קילו במשקל גדל הציצים והתחת ואז נכנס לקוח לחנות אוהב שמנות וסחב אותי למחסן ונתן לי בראש על הארגז של הביסלי.
"
יש צורך לחלק מוניטין למשתמשים אחרים לפני שיהיה ניתן לחלק שוב מוניטין ל-Born slippy."
הרגת.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
LOL LOL LOL LOL LOL
אוקי, WIN אחושילינג!!!!

יש צורך לחלק מוניטין למשתמשים אחרים לפני שיהיה ניתן לחלק שוב מוניטין ל-Born slippy.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית