הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

"לא רק לרצי המרתון יש דת"

עוד אשכול מתנשא של 'אני אתאיסט אבל כל היום מתעסק בדת'

בכדי לקטול את הדת צריך להכיר אותה, בשביל להכיר אותה צריך להתעסק בה, אחרת יגידו שקוטלים סתם בלי להבין מה קוטלים.

בכדי לקטול את הדת צריך להכיר אותה, בשביל להכיר אותה צריך להתעסק בה, אחרת יגידו שקוטלים סתם בלי להבין מה קוטלים.
זה לא התעסקות בדת כבר, זה התעסקות באנשים שכן מאמינים.
מי שבאמת לא מאמין לא צריך כל היום לחפור בזה, הוא חי את חיו בשקט

• פותח/ת השרשור

זה ממש לא נכון. הדתיים דוחפים את האף לכל אספקט בחיים של אחרים. שלא יתפלאו למה אנשים כ"כ בזים אח"כ להם ולדת.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אחי, כל מה שאני רואה זה "כוסית, כוסית, כוסית...דת זה רע לכולנו"
סרטון טוב.
מוניטין.

אם הייתי חי את חיי בשקט לא הייתי מדבר על זה. הבעיה שאני לא. אני מחויב לממן את הגושי חרא האלה.

396420FAC3664A878303129785A.jpg

ברגע שבאמת יניחו לי אני אסתום את הפה.

חחחחחחחחחחחח כמה שטויותתת איי איייי הרי אם באמת היית ממן אותם לא היית הופך להיות כמוהם ונותן לאחרים לממן אותך ? אגב את טיבי מהכנסת אתה אוהב ? כי אותו אתה באמת ממן כל מה שהוא אוכל שותה וקנה זה על כספך , שלא נדבר על עוד המון כספים שאנחנו נותנים בשביל לממן אנשים או גופים שלא היינו רוצים לממן , תפסיקו לדבר שטויות .

חחחחחחחחחחחח כמה שטויותתת איי איייי הרי אם באמת היית ממן אותם לא היית הופך להיות כמוהם ונותן לאחרים לממן אותך ? אגב את טיבי מהכנסת אתה אוהב ? כי אותו אתה באמת ממן כל מה שהוא אוכל שותה וקנה זה על כספך , שלא נדבר על עוד המון כספים שאנחנו נותנים בשביל לממן אנשים או גופים שלא היינו רוצים לממן , תפסיקו לדבר שטויות .

בזה אני מסכים איתך, החרדים הם גושי חרא בדיוק כמו אחמד טיבי וחנין זועבי.

כל הכבוד, איש מסורת, כמו בפסח אתה פוסח על כל שאר העוול שמדובר עליו בסרטון, כל הרציחות והכפיה והולך ישירות למימון ומלגלג על הסרטון.
תעשה חשבון פשוט כמה אנשים הדת רצחה עד היום. אחרי זה עבור על כל הכפיה שמתבצעת בימינו בארץ (תחבורה ציבורית בשבת, חתונות אזרחיות, חמץ בפסח)
הסיבה היחידה שההשפעה של הדת על האוכלוסיה ירדה בצורה כזאת דרמטית מאז ימי הביינים זה בגלל נצחונות המדע על הדת ובגלל שעוד ועוד אנשים מתחילים להשתמש באמת בשכל הישר שלהם ולהבין מה נכון ומה לא נכון, מה אמיתי ומה חרטא. וכדי לנצח סופית את הדת ולגנות אותה דרוש מאמץ אינטלקטואלי נוסף ואולי אחרון.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית