P poloi12 משתמש מתחיל 113 2 נק' מוניטין: 2 0 113 2 18/3/13 #1 אני במסה עכשיו. כל בוקר אני הולך לבית ספר קילומטר לכל כיוון (הלוך וחזור יוצא 2 ק"מ), האם אני מכניס את זה לנייטרלי או להוצאה היומית מעבר לנייטרלי?
אני במסה עכשיו. כל בוקר אני הולך לבית ספר קילומטר לכל כיוון (הלוך וחזור יוצא 2 ק"מ), האם אני מכניס את זה לנייטרלי או להוצאה היומית מעבר לנייטרלי?
I Ido Horesh משתמש מתחיל 5 0 נק' מוניטין: 0 0 5 0 18/3/13 #2 לפי דעתי זה סתם סיבוך והתעסקות בדברים שוליים , אבל אם אתה באמת רוצה , תחשב את זה כהוצאה קלורית , תוריד את זה מהניטרלי שלך כאילו הלכתה בהליכון .
לפי דעתי זה סתם סיבוך והתעסקות בדברים שוליים , אבל אם אתה באמת רוצה , תחשב את זה כהוצאה קלורית , תוריד את זה מהניטרלי שלך כאילו הלכתה בהליכון .
J Jhonys משתמש מתחיל 63 0 נק' מוניטין: 39 0 63 0 18/3/13 #3 למה זה דברים שוליים? כן, אתה צריך להכניס את זה כהוצאה קלורית. ה RMR כולל רק פעולות בסיסיות בלבד, אם כך עשית את החישוב שלך.
למה זה דברים שוליים? כן, אתה צריך להכניס את זה כהוצאה קלורית. ה RMR כולל רק פעולות בסיסיות בלבד, אם כך עשית את החישוב שלך.