הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

השתנה מרובה

MORMOR92

משתמש מתחיל
32
0
נק' מוניטין:
0
32
0
חברים השאלה מופנית לכולם בדגש לחברה שבחיטוב/דיאטה ונוהגים לשתות כמה כוסות מים על קיבה ריקה בבוקר
תופעה ששמתי לב אליה היא שבימים של אימון (שמהלכו אני שותה 1.2-1.5 ליטר מים) אני משתין די הרבה ,גם לוקח כדורי קפאין לפני אירובי מה שגם מוסיף להשתנה
מה שכן לפעמים גם בימים שאני לא מתאמן אני משתין הרבה רציתי לבדוק אם עוד מישהו במצב הזה גם רץ לשירותים כל שעה וחצי שעתיים..

לפני שמישהו יגיד לך שיש לך סוכרת או גידול בפרוסטטה, לקפה ולאבקות חלבון יש נטייה לגרום לך להשתין 20 פעם בשעה, עם או בלי פחמימות (בלי פחמימות זה לפעמים יותר מורגש). הדרך היחידה להתמודד עם זה היא.. לשתות עוד מים. תוריד קצת את הקפה ותראה מה קורה עם זה, אם זה ממשיך באופן מופרז לך להיבדק כדי להיות שקט.

• פותח/ת השרשור
היום למשל שתיתי חצי כוס קפה אבל לא לקחתי כדורי קפאין ואכן השתנתי פחות אבל ביחד עם זה גם שתיתי פחות..תודה על התשובה רק רציתי לראות אם זה מוכר לעוד מישהו

היום למשל שתיתי חצי כוס קפה אבל לא לקחתי כדורי קפאין ואכן השתנתי פחות אבל ביחד עם זה גם שתיתי פחות..תודה על התשובה רק רציתי לראות אם זה מוכר לעוד מישהו
זו בעיה שכיחה אבל כדאי לבדוק אם היא ממשיכה לאורך זמן בלי סיבה נראית לעין.

לי יש את זה באופן כרוני. אני לוקח קפאין ואבקות חלבון. אני צריך ללכת לשירותים כל כמה דקות.

יכול להיות שהעלת את האינטנסיביות של הריצות והעבודה על '' בטן תחתונה'' יכול להיות סוג של קשר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית