הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל חיטוב

YoeL AbutbuL

משתמש מתחיל
127
4
נק' מוניטין:
22
127
4
מועדון ספורט רמת פולג, נתניה
אז ככה אני שרירי אבל 20% שומן ככה גובה 1.75 ומשקל 90 קילו
רציתי לדעת מה לקחת בחודשיים שלוש הבאים
אני מעוניין לקחת טסט ואפדרין לחיטוב במשך חודשיים ואז עוד חודש קלן מה אתם אומרים ?
האם יש משהו יותר טוב או חזק ?
אני לא כל כך מבין לכם אני רוצה שתעזרו לי לבנות סייקל חיטוב טוב למשך חודשיים שלוש ..
תמונה עדכנית :
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/426436_10200256314323440_234467284_n.jpg

נערך לאחרונה:
לדעתי חיטוב לאיזור 80-83 ואז סייקל מסה חבל לבזבז סייקל לצורך חיטוב באחוז שומן גבוה. תוכל לשלב אפדרין אים תימצא בחיטוב

למה אפדרין בדיוק?
תתחיל קלן סולו תרד עד איזה 6-10 אחוז שומן כמה שהמטרה שלך עם אתה מרגיש בסוף החיטוב שאתה מתחיל לעבד שריר תוסיף טסט וכשתסיים את החיטוב תתחיל מסה על מאזן קלורי חיובי של 100-200 קלוריות עם טסט ככה שתשאר באותו האחוז שומן ותעלה במסת השריר.
ההצעה שלי נשמעת לי טיפה יותר הגיונית מהמחשבה שהעלתה פה אבל זה לשיכולך.

• פותח/ת השרשור
למה אפדרין בדיוק?
תתחיל קלן סולו תרד עד איזה 6-10 אחוז שומן כמה שהמטרה שלך עם אתה מרגיש בסוף החיטוב שאתה מתחיל לעבד שריר תוסיף טסט וכשתסיים את החיטוב תתחיל מסה על מאזן קלורי חיובי של 100-200 קלוריות עם טסט ככה שתשאר באותו האחוז שומן ותעלה במסת השריר.
ההצעה שלי נשמעת לי טיפה יותר הגיונית מהמחשבה שהעלתה פה אבל זה לשיכולך.

קלו סולו ?? קלן לא מיועד לבעלי אחוז שומן נמוך ?
אין לי בעיה לנסות אם אתה אומר שזה עדיף מאפדרין למרות ששמעתי שאפדרין זה לאחוז שומן גבוהה ואז קלן לאחוז נמוך אבל אתה אומר אחרת .. אתה אומר לקחת באחוז שומן הנוכחי רק קלן ??

אין לי בעיה לנסות אם אתה אומר שזה עדיף מאפדרין למרות ששמעתי שאפדרין זה לאחוז שומן גבוהה ואז קלן לאחוז נמוך אבל אתה אומר אחרת .. אתה אומר לקחת באחוז שומן הנוכחי רק קלן ??
בכלל עדיף לא לגעת בשום דבר באחוז שומן שכזה. תרד ל-15 אחוז ואז תתחיל לחשוב על לשלב קלן..

אתה מתבלבל עם יהימבין

• פותח/ת השרשור
אני כבר לא יודע מה לעשות חשבתי על הדבר הבא
לקחת אפדרין חודש
ואז לעשות הפסקה שבועיים שלוש
ואז לקחת קלן לשבועיים
ואז הפסקה שבועיים שלוש
ואז שוב קלן
עכשיו בהפסקות של הקלן אפשר להכניס יוהימבין קצת מה אתם אומרים על הכל
אם יש סידור יותר טוב תמליצו לי על משהו לחודשיים שלוש של חיטוב

אתה יכול לקחת אפדרין ולהגיע לסביבות ה15%.
אחרי אתה יכול לשלב קלן בעדיפות עם קטוטיפן ככה לא תצטרך לעשות רק שבועיים, עד שתגיע למטרה.

לא הייתי רץ לשלב טסט' בחיטוב, יש לזה השלכות מסויימות.
שוב, עדיף להתעסק כמה שפחות עם חומרים שעובדים על המערכת ההורמונלית בשביל חיטובים.
אם אתה מתכוון להתחרות וכל מ"מ שריר או שייפ או קשיחות שריר חשובים, אז טסט' יהיה הכרחי ועוד כמה דברים.
לאדם רגיל מן השורה, אפדרין/קלן/יוהימבין + תזונה נכונה + אימונים נכונים זה כל מה שצריך.
כשבתכל'ס יש פה אנשים בפורום שמראים תוצאות מעולות גם בלי אפדרין/קלן/יוהימבין, אבל אני יכול להבין אותך.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לקחת אפדרין ולהגיע לסביבות ה15%.
אחרי אתה יכול לשלב קלן בעדיפות עם קטוטיפן ככה לא תצטרך לעשות רק שבועיים, עד שתגיע למטרה.

לא הייתי רץ לשלב טסט' בחיטוב, יש לזה השלכות מסויימות.
שוב, עדיף להתעסק כמה שפחות עם חומרים שעובדים על המערכת ההורמונלית בשביל חיטובים.
אם אתה מתכוון להתחרות וכל מ"מ שריר או שייפ או קשיחות שריר חשובים, אז טסט' יהיה הכרחי ועוד כמה דברים.
לאדם רגיל מן השורה, אפדרין/קלן/יוהימבין + תזונה נכונה + אימונים נכונים זה כל מה שצריך.
כשבתכל'ס יש פה אנשים בפורום שמראים תוצאות מעולות גם בלי אפדרין/קלן/יוהימבין, אבל אני יכול להבין אותך.
וואלה סלמתאק אח שלי ממש עזרת לי אני יקח אפדרין איזה חודש 2 כדור ביום ועוד קלן עם קטוטיפן למשך כמה זמן ? אני רוצה לנסות טסט אחי ממש מתי אני יוכל לקחת מיד אחרי הקלן או מה ?

וואלה סלמתאק אח שלי ממש עזרת לי אני יקח אפדרין איזה חודש 2 כדור ביום ועוד קלן עם קטוטיפן למשך כמה זמן ? אני רוצה לנסות טסט אחי ממש מתי אני יוכל לקחת מיד אחרי הקלן או מה ?

קודם-כל תגיע ל13% שומן מינימום. עדיפות ל10%.
אחרי זה תדבר על טסט'.

ממליץ לך באמת להחיל עם הטסט רק במאסה, זה בזבוז זמן לקחת אותו בחיטוב עם אתה לא עולה על במה.
אתה תקבל אותם תוצאות עם קלן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית