עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
היה דיון(אפילו לא החלטה) של שרים בדרום קוריאה לבחינת הרעיון לאסור על המסחר שלהם... מתיישב עם מה שכתבנו פה בדפים הקודמים, כשכלכלה גדולה כמו הגוש האירופאי/ארה"ב/יפן יחליטו לאסור מסחר המטבע יתרסק לגמריהתרסקות הבוקר של כל המטבעות
ירידה לצורך עליה.היה דיון(אפילו לא החלטה) של שרים בדרום קוריאה לבחינת הרעיון לאסור על המסחר שלהם... מתיישב עם מה שכתבנו פה בדפים הקודמים, כשכלכלה גדולה כמו הגוש האירופאי/ארה"ב/יפן יחליטו לאסור מסחר המטבע יתרסק לגמרי
ירידה לצורך עליה.
חוץ מזה שינואר ידוע בתור חודש קשה לקריפטו
![]()
מי שמאמין לא מפחדאולי באמת ירידה לצורך עלייה..
אבל שאלה - אתה אפילו לא מדמיין תרחיש כזה שהמטבע יתרסק לגמרי?
אתה מחפש מי יקנה אותו. יש המון אתרים ומקומות שעושים את השידוך הזה. בדיוק כמו הבורסה.@vithano אם אתה רוצה לממש, מה אתה עושה?
יענו נניח עכשיו יש לי 3 ביטקוין איך אני מעיף אותם ורואה כסף? אני שואל כי זה נשמע לי כמו משימה בלתי אפשרית, אז יש לך בעצם ביטקוין ששווה איקס כסף אבל לא ממש אפשר לעשות איתו יותר מדי
ירידה לצורך עליה.
חוץ מזה שינואר ידוע בתור חודש קשה לקריפטו
![]()
יש לך מלא אתרי שידוך שעושים את החיים קלים, לדוג' paxful- יש סוחרים עם מחיר קניה ומחיר מחירה בהתאם לפלטפורמה שאתה בוחר.@vithano אם אתה רוצה לממש, מה אתה עושה?
יענו נניח עכשיו יש לי 3 ביטקוין איך אני מעיף אותם ורואה כסף? אני שואל כי זה נשמע לי כמו משימה בלתי אפשרית, אז יש לך בעצם ביטקוין ששווה איקס כסף אבל לא ממש אפשר לעשות איתו יותר מדי
תסלח לי שאני מתחכם, מי יקנה ממך עכשיו מטבעות ב50 אלף דולר?אתה מחפש מי יקנה אותו. יש המון אתרים ומקומות שעושים את השידוך הזה. בדיוק כמו הבורסה.
לא הבנתי למה אתה שואל אותי את זה ? וברור שאף אחד לא ישלם לך 50K על 3 מטבעות. אולי 30 נכון להיום. אבל בכללי יש המון אתרים שבהם אתה פשוט נכנס ומנסה למצוא קונה. בדיוק כמו בורסה.תסלח לי שאני מתחכם, מי יקנה ממך עכשיו מטבעות ב50 אלף דולר?
@SmokingSnake
תסלח לי שאני מתחכם, מי יקנה ממך עכשיו מטבעות ב50 אלף דולר?
יכול- הולך ומציע את כל הביטקוין שלו באיזה אתר שעושה את הקישור או לחילופין מוכר למישהו שכבר מציע לקנות את הכמות שהוא רוצה- יש אתרים עם הצעות קניה והצעות מכירה.@SmokingSnake אני מבין את מהמשאתה מציג, אנימדבר על האדם הפשוט כמו @vithano שמחזיק עכשיו ביטקוין או שניים והשוק בצניחה, הוא רוצה לממש לפני שהכל הולך וביצת הזהב שלו הופכת לחביתה, בעיקרון הוא לא יכול?
בגדול תמיד יש מי שיקנה במזומן, אתה יכול להסתובב בשגרירות ביטקוין בתל אביב, יש שם תמיד אנשים עם מזומן שרוצים לקנות, אם תציע להם בעמלה נמוכה יותר ובכמות גדולה יותר מהכספומט הם יקנו ממך(יש הגבלה של 5000 ש"ח בכספומט), מאידך אתה יכול למכור אותם באתר מסחר כמו bitsofgols או bit2c ואז לעשות העברה בנקאית לחשבון הבנק ולשלם מס רווח הון של 25%.@SmokingSnake אני מבין את מהמשאתה מציג, אנימדבר על האדם הפשוט כמו @vithano שמחזיק עכשיו ביטקוין או שניים והשוק בצניחה, הוא רוצה לממש לפני שהכל הולך וביצת הזהב שלו הופכת לחביתה, בעיקרון הוא לא יכול?
או לחכות שביטקוין יהפוך לסטנדרט 😃אז אתם אומרים שכדי לברוח עם כסף צריך להעלים מס או לוותר על רבע מהסחורה
אז אתם אומרים שכדי לברוח עם כסף צריך להעלים מס או לוותר על רבע מהסחורה
בחיים לא יקרהאו לחכות שביטקוין יהפוך לסטנדרט 😃