הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Bitcoin

התרסקות הבוקר של כל המטבעות
היה דיון(אפילו לא החלטה) של שרים בדרום קוריאה לבחינת הרעיון לאסור על המסחר שלהם... מתיישב עם מה שכתבנו פה בדפים הקודמים, כשכלכלה גדולה כמו הגוש האירופאי/ארה"ב/יפן יחליטו לאסור מסחר המטבע יתרסק לגמרי

היה דיון(אפילו לא החלטה) של שרים בדרום קוריאה לבחינת הרעיון לאסור על המסחר שלהם... מתיישב עם מה שכתבנו פה בדפים הקודמים, כשכלכלה גדולה כמו הגוש האירופאי/ארה"ב/יפן יחליטו לאסור מסחר המטבע יתרסק לגמרי
ירידה לצורך עליה.
חוץ מזה שינואר ידוע בתור חודש קשה לקריפטו
26814533_1872136392828300_3610469587866764515_n.jpg

@vithano אם אתה רוצה לממש, מה אתה עושה?

יענו נניח עכשיו יש לי 3 ביטקוין איך אני מעיף אותם ורואה כסף? אני שואל כי זה נשמע לי כמו משימה בלתי אפשרית, אז יש לך בעצם ביטקוין ששווה איקס כסף אבל לא ממש אפשר לעשות איתו יותר מדי

יענו נניח עכשיו יש לי 3 ביטקוין איך אני מעיף אותם ורואה כסף? אני שואל כי זה נשמע לי כמו משימה בלתי אפשרית, אז יש לך בעצם ביטקוין ששווה איקס כסף אבל לא ממש אפשר לעשות איתו יותר מדי
אתה מחפש מי יקנה אותו. יש המון אתרים ומקומות שעושים את השידוך הזה. בדיוק כמו הבורסה.

ירידה לצורך עליה.
חוץ מזה שינואר ידוע בתור חודש קשה לקריפטו
26814533_1872136392828300_3610469587866764515_n.jpg

מקווה בשביל כל מי שנכנס למשחק הזה ב2018 שאתה צודק, כי מטרידה אותי כמות האנשים ששמעתי שבוע שעבר שקנו כשהערך היה 14K-15K בגלל שמפנטזים להגיע לפיק שהיה של 20K, כל ילד עם פייפל נהיה משקיע...

בכל מקרה יש תנודתיות משוגעת עד כה בינואר, מעניין מה יהיה עד סוף החודש.

יש לך מלא אתרי שידוך שעושים את החיים קלים, לדוג' paxful- יש סוחרים עם מחיר קניה ומחיר מחירה בהתאם לפלטפורמה שאתה בוחר.
יש גם מיליון אפשרויות תשלום ופלטפורמות(פייפל, אשראי, מזומן, גיפט קארד של אמזון/אייטונס/איביי/סטים, כרטיסי גיפט קארד של חברות אשראי, skrill moneygram, העברה בנקאית, חברות כמו פיוניר, בנקים נידחים, העברות בנקאיות ישירות, google wallet)

בגלל כל המחירים השונים מה שמקולקל לגמרי זה שאפשר בהמון אתרים גדולים לעשות רווחי ארביטראז' על מי שלא מבין קצת במסחר: כל השחקנים שמחזיקים הרבה ביטקוינס יכולים למכור ולקנות ולמכור ולקנות ולחיות רק מכל הרווחי ארביטראז' מהפלטפורמות השונות או ההבדלים בשערי קניה/מכירה.

נערך לאחרונה:
תסלח לי שאני מתחכם, מי יקנה ממך עכשיו מטבעות ב50 אלף דולר?
@SmokingSnake
לא הבנתי למה אתה שואל אותי את זה ? וברור שאף אחד לא ישלם לך 50K על 3 מטבעות. אולי 30 נכון להיום. אבל בכללי יש המון אתרים שבהם אתה פשוט נכנס ומנסה למצוא קונה. בדיוק כמו בורסה.

תסלח לי שאני מתחכם, מי יקנה ממך עכשיו מטבעות ב50 אלף דולר?

אתה מפספס את הקונספט איך השוק הזה עובד, כל מי שיש לו הרים של ביטקוינס(נניח 10 ביטקוינס) לא ירצה למכור את כולם ורוב הסיכויים שהוא השיג אותם ממש מזמן ולא שילם עליהם כמעט כלום(או ששילם עליהם עשירית ממה שהם היום- כמו האחים winklevoss)- בכל מקרה הוא ירוויח מעצם המסחר והארביטראז'(אם הוא יתחיל למכור את כל מה שיש לו, עצם המכירה המאסיבית תוריד את הערך של מה שיש לו).
אין עסקאות בודדות של 400 מיליון דולר כמו בבורסות, אלא מיליון עסקאות של 200 דולר בכל אתר/זירה.

דוג': לבנאדם יש 10 ביטקוינס שהוא קנה ב2013, יש לו הרבה "סחורה" במונחים של ביטקוין.
הוא נותן הצעה של מכירה בקצת פחות מהשער היציג של הביטקוין למי שקונה בפייפל(סתם נניח שהשער 11.1 והוא מוכר- 11 דולר, יבוא קונה קטן ויראה עסקה כדאית ויקנה בכיף, חסכתי 0.1 סנט), מצד שני הוא קונה בgoogle wallet ב10.9 דולר ובmoneygram ב10.8 עם העברה כספית מיידית ונוחה: לכן יש אנשים עם השקעה קטנה שמבחינתם עצם ההעברה המיידית לא משנה(כי מלכתחילה יש להם השקעה מזערית, אז מה הם יפסידו פה כבר)- אז הם אדישים בין אם לקבל 11 דולר או 10.8: לדוג' הם השקיעו רק מאית דולר, רק תן להם מיידית את רוב מה שהם השקיעו ולא מזיז להם הפסד מזערי מתוך השקעה של מאית דולר.
ה"טייקון" לוקח את ה0.1 או 0.2 הפרש הזה שהוא גלגל לכיס וממשיך לשחק- לא מעניין אותו כמה הביטקוין שווה, הוא חולב מהמסחר הזה כל יום כמה סנטים(אם הוא חכם לפחות)
עכשיו לך לטייקון אמיתי שיש לו 0.3% מכל הביטקוינס- תכפיל את מה שרשמתי ב20 פלטפורמות, כשאפילו בכל פלטפורמה ההצעות של הקניה והמכירה שונות וגם בהן יש רווח, תכפיל ב15-20 אתרים ואת העובדה שהכל אוטומטי כמעט- קיבלת בנאדם שיכול לעשות 500-600 עסקאות בשניה עם רווח עצום, בלי קשר לערך האמיתי- מעצם הסחר.

כמספר בסיס אתה יכול לקחת במקום 11 דולר 20000 דולר וכמספר לקניה קטנה במקום מאית דולר 200 דולר.

נערך לאחרונה:
@SmokingSnake אני מבין את מהמשאתה מציג, אנימדבר על האדם הפשוט כמו @vithano שמחזיק עכשיו ביטקוין או שניים והשוק בצניחה, הוא רוצה לממש לפני שהכל הולך וביצת הזהב שלו הופכת לחביתה, בעיקרון הוא לא יכול?

@SmokingSnake אני מבין את מהמשאתה מציג, אנימדבר על האדם הפשוט כמו @vithano שמחזיק עכשיו ביטקוין או שניים והשוק בצניחה, הוא רוצה לממש לפני שהכל הולך וביצת הזהב שלו הופכת לחביתה, בעיקרון הוא לא יכול?
יכול- הולך ומציע את כל הביטקוין שלו באיזה אתר שעושה את הקישור או לחילופין מוכר למישהו שכבר מציע לקנות את הכמות שהוא רוצה- יש אתרים עם הצעות קניה והצעות מכירה.
בכמויות קטנות יש מספיק שחקנים גדולים שיסכימו לקנות כל מה שתמכור להם בגלל הרעיון של הארביטראז' והעובדה שהם עושים כ"כ הרבה עסקאות בתנאים עדיפים, שהם תמיד ירוויחו(בדומה לרעיון של קזינו, תמיד יסכימו לתת לך הימור שלך נראה גבוה ובשבילם זה פיצוחים)

במקרה של @vithano הוא גם אמר שהוא מחזיק את זה לטווח הרחוק ולא כנכס מניב- ככה שהשינויים של יום/שבוע/חודש מסוים לא מעניינים אותו

עריכה: קריאה עמוקה יותר על הארביטראז' האפשרי(באופן כללי מאוד): The 'immature' global bitcoin market is ripe for arbitrage

בגדול תמיד יש מי שיקנה במזומן, אתה יכול להסתובב בשגרירות ביטקוין בתל אביב, יש שם תמיד אנשים עם מזומן שרוצים לקנות, אם תציע להם בעמלה נמוכה יותר ובכמות גדולה יותר מהכספומט הם יקנו ממך(יש הגבלה של 5000 ש"ח בכספומט), מאידך אתה יכול למכור אותם באתר מסחר כמו bitsofgols או bit2c ואז לעשות העברה בנקאית לחשבון הבנק ולשלם מס רווח הון של 25%.

אז אתם אומרים שכדי לברוח עם כסף צריך להעלים מס או לוותר על רבע מהסחורה

מס רווח הון יש גם על מניות בבורסה, אין פה עניין של ויתור אלא של חוק (מה גם שהמס הוא על הרווח, לא על כל הערך).

אם מבאס אותך מס קנה יאכטה ותעבור לגור בה במים לא טריטוריאליים, או שתעבור למדינת עולם שלישי ושחד את הפקיד הקרוב לביתך

בינתיים יש לו קריסה מאז העליה שלו. מעניין איפה הוא יעצר. מהמר על 1000-2000 דולר 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית