הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Bitcoin

Daniel2

משתמש משקיע
2,059
186
נק' מוניטין:
10,046
2,059
186
למי שלא מכיר - http://bitcoin.org/
זה מטבע דיגטלי מבוזר, שמטפל בבעית התשלום הכפול ללא אמון בצד ג'.
המחיר הנוכחי מגרד את ה60$ למטבע (59.7 בעת כתיבת שורות אלו).

אני מעוניין לשמוע מה דעתכם על המטבע, בין אם שמעתם עליו ובין אם לא, לצורך סטטיסטיקה שאני אוסף.
האם אתם חושבים שמדובר בבועה שתתפוצץ ותיעלם? האם אתם צופים למטבע עתיד מזהיר? הייתם משתמשים או משקיעים במטבע?

תודה.

אני שוקל להשקיע. אבל אין לי מספיק ידע בעולם האינטרנט כדי לדעת מה הסיכוי שמשהו ישתבש (פריצה למערכת או משהו). צריך לשמוע דעה של מישהו שמבין.

מטבע מטורף, המערכת שעומדת מאחורי זה פשוט ענקית וכל הקונספט הזה מטורף בכללי!
היוצר של המטבע השתמש בשיטה כלשהי כדי למנוע אינפלציה וככה כל הזמן הערך עולה...
פרצו פעם למערכת הזאת וביטקוין 1 היה שווה איזה 17 סנט, הצליחו לקום מזה יפה.
הרבה אנשים כבר זיהו את הפוטנציאל של המטבע הזה והשקיעו בו הרבה.
אני זוכר שלפני כמה זמן זה היה סביבות ה-100 ש"ח לביטקוין 1, הערך של המטבע הזה עולה בקצב מטורף!
אבל האמת שחוץ מלהשקיע ולקנות עם זה דברים לא חוקיים אין מה לעשות עם זה, 90% מהחנויות
לא מקבלים את המטבע הזה בכלל.

מטבע מטורף, המערכת שעומדת מאחורי זה פשוט ענקית וכל הקונספט הזה מטורף בכללי!
היוצר של המטבע השתמש בשיטה כלשהי כדי למנוע אינפלציה וככה כל הזמן הערך עולה...
פרצו פעם למערכת הזאת וביטקוין 1 היה שווה איזה 17 סנט, הצליחו לקום מזה יפה.
הרבה אנשים כבר זיהו את הפוטנציאל של המטבע הזה והשקיעו בו הרבה.
אני זוכר שלפני כמה זמן זה היה סביבות ה-100 ש"ח לביטקוין 1, הערך של המטבע הזה עולה בקצב מטורף!
אבל האמת שחוץ מלהשקיע ולקנות עם זה דברים לא חוקיים אין מה לעשות עם זה, 90% מהחנויות
לא מקבלים את המטבע הזה בכלל.
האמת שאני רואה שיותר ויותר חנויות באינטרנט מתחילות לקבל אותו, אבל אני גם חושב שהשימושים העיקריים שלו הם לקניית דברים לא חוקיים..

האמת שאני רואה שיותר ויותר חנויות באינטרנט מתחילות לקבל אותו, אבל אני גם חושב שהשימושים העיקריים שלו הם לקניית דברים לא חוקיים..
בוא נגיד שאם תחליט לקנות משהו באינטרנט כנראה שתעדיף פאייפל, נכון?
תקרא באינטרנט על ה-Deep Web\ DarkNet ותבין למה הביטקוין כל כך פופולרי.
מאות מיליוני אנשים מסביב לעולם משתמשים בזה בשביל לסחור בסמים, איברים, ילדים, נשים, כרטיסי אשראי וכל מה
שרק תוכל להעלות על הדעת. זה נוח, אין עקבות ואין צד שלישי שמפקח על זה.

בוא נגיד שאם תחליט לקנות משהו באינטרנט כנראה שתעדיף פאייפל, נכון?
תקרא באינטרנט על ה-Deep Web\ DarkNet ותבין למה הביטקוין כל כך פופולרי.
מאות מיליוני אנשים מסביב לעולם משתמשים בזה בשביל לסחור בסמים, איברים, ילדים, נשים, כרטיסי אשראי וכל מה
שרק תוכל להעלות על הדעת. זה נוח, אין עקבות ואין צד שלישי שמפקח על זה.
אני יודע, ממש התענייתי בנושא וקראתי עליו וגם נכנסתי לאתרים האלה בגלל זה חיזקתי אותך וכתבתי שהשימוש העיקרי הוא לקניה וסחר בדברים לא חוקיים

למי שלא מכיר - http://bitcoin.org/
זה מטבע דיגטלי מבוזר, שמטפל בבעית התשלום הכפול ללא אמון בצד ג'.
המחיר הנוכחי מגרד את ה60$ למטבע (59.7 בעת כתיבת שורות אלו).

אני מעוניין לשמוע מה דעתכם על המטבע, בין אם שמעתם עליו ובין אם לא, לצורך סטטיסטיקה שאני אוסף.
האם אתם חושבים שמדובר בבועה שתתפוצץ ותיעלם? האם אתם צופים למטבע עתיד מזהיר? הייתם משתמשים או משקיעים במטבע?

תודה.

כן יש לי תחושה ששווה להשקיע.

השווי היום הוא 1841 שקל למטבע:cray:

לא חושב שזה היה דחוף לפתוח נושא בעניין אז הקפצתי.

נערך לאחרונה:
כן יש לי תחושה ששווה להשקיע.

השווי היום הוא 1841 שקל למטבע:cray:

לא חושב שזה היה דחוף לפתוח נושא בעניין אז הקפצתי.
השווי שלו כרגע הוא מעל 2000 ש"ח, הוא כרגע עומד על 585$ פר BTC.
גאון הבנאדם שקנה בזמנו ב20 - 30$.
יש לביטקוין הזה המון שימושים, ותמיד אפשר לבצע החלפות. יש לו ביקוש אדיר בעולם. בתוך שנייה אפשר למצוא מחליף לפייפאל או להעברה בנקאית.

השווי שלו כרגע הוא מעל 2000 ש"ח, הוא כרגע עומד על 585$ פר BTC.
גאון הבנאדם שקנה בזמנו ב20 - 30$.
יש לביטקוין הזה המון שימושים, ותמיד אפשר לבצע החלפות. יש לו ביקוש אדיר בעולם. בתוך שנייה אפשר למצוא מחליף לפייפאל או להעברה בנקאית.

בצהריים חשבתי על לקנות אחד.
ויתרתי כי פשוט אין לי מושג איך למכור\לקנות ובכללי איך הכל מתנהל לעומק ובנוסף העניין מאוד פרוץ.
בטח עד הסוף שבוע זה יגיע ל1000$.
מעניין אם יש פה כמה אנשים בפורום שקנו לפני כמה חודשים.

אני שוקל לרכוש כמה מטבעות כאלו השאלה באמת האם כשהערך יעלה תהיה אפשרות למכור זאת ולעשות רווח נחמד

אני שוקל לרכוש כמה מטבעות כאלו השאלה באמת האם כשהערך יעלה תהיה אפשרות למכור זאת ולעשות רווח נחמד
האפשרות למכור היא מאד גדולה וקלה, אבל נראה שפספסתה את המועד, לא יודע עד כמה הוא יעלה מ600$.

תעמדו בצד חברים, אתם עדים לבועה. כל מטבע בעולם קשור לאותה מדינה שיצרה אותה, ותלוי בכלכלה של אותה מדינה. המטבע הזה עם כל הרעיון היפה שלו, לא תלוי באף מדינה ובאף בנק, לפי מה נקבע הערך שלו? לפי הערכות כמה מטומטמים יהיו מוכנים לשלם יותר ממה שהקודם שילם.
אגב, @Moshe נגיד והיית קונה 100 מטבעות, היית מוכר ב כמה? דולר? 10 דולר? הרי לקנות ב10 סנט ולמכור בדולר זה 1000% רווח..בדיעבד כולנו חכמים 😃

תעמדו בצד חברים, אתם עדים לבועה. כל מטבע בעולם קשור לאותה מדינה שיצרה אותה, ותלוי בכלכלה של אותה מדינה. המטבע הזה עם כל הרעיון היפה שלו, לא תלוי באף מדינה ובאף בנק, לפי מה נקבע הערך שלו? לפי הערכות כמה מטומטמים יהיו מוכנים לשלם יותר ממה שהקודם שילם.
אגב, @Moshe נגיד והיית קונה 100 מטבעות, היית מוכר ב כמה? דולר? 10 דולר? הרי לקנות ב10 סנט ולמכור בדולר זה 1000% רווח..בדיעבד כולנו חכמים 😃
זה בדיוק כמו מסחר בבורסה ככל שיש יותר אנשים שקוניםאת המניה היא שווה יותר אז אין סיבה שזה לא יעבוד

אל תערבב מחיר עם ערך. זה שהמחיר עולה לא אומר שהערך עולה.
קשה לי מאוד להאמין שהמחיר הנוכחי יכול להחזיק, הוא מנותק מהמציאות ומגלם כל מיני הנחות שלא ידוע עד כמה,אם בכלל, יתגשמו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית