הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

תמונה Lazar Angelov יש מצב שהוא לא מזריק?

• פותח/ת השרשור shells
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
לא ברור למה כולם פה מתעקשים עם הטענות המדעיות שלהם.
בפועל מתאמני כוח נראים מעפן בפלג הגוף העליון , בוודאי ובוודאי יחסית לכוח הנתון שלהם .
ואני מדבר גם על אנשים שמתאמנים שנים.
(ההשוואה היא בין ליפטרים טבעיים לבין בילדרים טבעיים . )
אני התאמנתי גם פיצולים וגם כוח וחוץ מברגליים שגם ככה לא השקעתי בהן בתור בילדר , לא השתנה אצלי הרבה .
באימוני כוח התקדמתי המון מה שהיה אמור לגרום גדילה רצינית , וכמעט כלום לא זז , ובעיקר הידיים שלא גדלו בכלל אפילו שהתקדמתי עשרות קילוגרמים.
ואתם מוזמנים להעלות תמונות של חברי הפורום המרשימים פה , אולי אני טועה.

אנשים צריכים להבין שיש אימוני כוח ויש אימוני היפרטרופיה. והם לא יראו היפרטרופיה משמעותית כשהם עושים אימוני כוח ולהפך.
למה לעשות אימוני כוח כשהמטרה היא היפרטרופיה- אין לי מושג.

קודם-כל לאזאר הוא לא טבעי ולא נעלי בית. אלא אם הוא מצהיר שיש לו בעיה בגן מיוטסטין מה שלא נראה לי בכלל אחרת כבר היינו יודעים את זה.

ולגבי אימוני כוח ואימוני היפרטרופיה. אלא אימונים שונים עם מטרות שונות.
אבל מטרה נכונה לכולם תהיה כמה שיותר משקל על המוט - כך שגם באימוני היפרטרופיה אתה רוצה לבצע תוכניות כוח מפעם לפעם כדי להתקדם במשקלי עבודה.

202060.jpg

שיהיה יותר נגיש

זה לא בגלל כלום ולא בזכות ותפסיקו לבלבל תשכל ,
ברגע הראשון שתתחילו לאכול כמו שצריך ולהתאמן עם נפח גבוה ותפסיקו לאכול את כל מה שאומרים לכם פה באתר אתם תאמינו לו שהוא טבעי .
חחח אני לא מבין איך אתם לא מבינים את זה כל מי שמתאמן כוח פה באתר נראה על הפנים איזה הוכחה יותר טובה מזה ? וכל מי שנראה טוב פה באתר הוא מתאמן אימוני נפח ומפוצלים , אבל שאתם רואים את כל אלה שעושים פיצולים שוב אתם אומרים לא יכול להיות הם על חומרים :S חחחח אז מה שיש לי להגיד אמרתי עכשיו נשאר רק לצחוק :D ( אל תתנו לי דוגמאות של אנשים שמתאמנים כוח פה באתר והם בעצמם על חומרים ) כמו רבים !

אני יותר מאשר ישמח אם תוכל לעזור לי באיימל,אני כבר הרבה זמן מחפש תשובות באתר ומה שאני מוצא זה הפנייה לתוכנית fbw.
אין לי מספיק הודעות בשביל להתכתב איתך בהודעות פרטיות,אז אם אתה יכול תשלח לי הודעה פרטית עם האיימל שלך.

השרשור בן חודשיים, ננעל.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית