הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

זה לא טיפה מתסכל?

• פותח/ת השרשור avatar
  • פורסם בתאריך

משתמש מתחיל
131
0
נק' מוניטין:
121
131
0
או אולי הרבה מתסכל
להיות מתאמן טבעי ולהתקדם לאט ולראות חברה שלוקחים חומרים וגדלים מהר
ומנגד לעשות חיטוב כמה חודשים כשחברה אחרים לוקחים שורפי שומן?
מנגד לכך לראות תוצאות טובות בזמן קצר עם שימוש בחומרים נותן מוטיבציה להמשיך בדרך הזאת כי יש תוצאות מעולות
כמובן הכל עם שינה ותזונה ואימונים
והחברה האחרים שנותנים אותה השקעה בתזונה ואימונים ושינה אבל לא לוקחים חומרים אין להם אותם תוצאות
זה מתסכל? או שלהפך זה נותן מוטיבציה להגיע רחוק כמה שאפשר בלי חומרים?

לא מתסכל, ולא נותן מוטיבציה- פשוט לא אכפת לי.
שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה, והאמת שבשביל עוד נפח לא הייתי מסכן את הבריאות שלי
ולא הייתי מתחיל לחשוב על הסייקל הכי פשוט לפני שהייתי מגיע לגבול הטבעי שלי.

ממש לא, אם הייתי משיג את מה שאני רוצה מהר מידי זה היה מאבד מכל העניין

אז תקח גם אתה אם זה כל כך מפריע לך.

ממש לא.
אני לא מבין את האנשים שהם לא מתחרים מקצועים בבאדיבילדין, אלה אנשים רגילים כמוני וכמוך שרק רוצים להיראות ולהרגיש טוב - שלוקחים סטרואידים
לדעתי* זה פשוט עצלנות וכמובן סיכון בריאותי מיותר.
כן אם אתה מתחרה וזה העבודה שלך אתה חייב לקחת כי כולם שם לוקחים ואתה תישאר מאחור, אבל אם אתה בן אדם רגיל אני לא רואה סיבה לסכן את הבריאות בשביל קיצור דרך ועצלנות.

• פותח/ת השרשור
תפסיקו להשוות את עצמכם לאחרים.
אני לא חי על כוכב צדק.
אני כל היום רואה חברים מנויים בחדר כושר ובפורומים אנשים בשייפ שונה, אני משווה כי אני רוצה לדעת אם אני במקום טוב או לא טוב מבחינת שייפ . ועל הדרך מעניין אותי איך הם הגיעו לאן שהגיעו שאני אדע איך להתקדם
אתה לא?

נערך לאחרונה:
מה מתסכל בזה בדיוק? מילא אם מישהו היה מתאמן שנה ומגיע לתוצאות שמישהו אחר עשה ב10 שנים בלי חומרים (לא דווקא בפיתוח גוף) אז הייתה אולי סיבה קצת יותר הגיונית, וגם אז לא. אני לא ממש מוצא סיבה טובה לקחת חומרים כשאפשר להגיע לתוצאות טובות גם בלי זה.

אותי זה לא מתסכל. זה מצחיק אותי שאנשים לוקחים חומרים בשביל לקבל תוצאות מהירות יותר (האלה שלא עושים את זה בשביל תחרויות) כי גם הם לא יצליחו להשאיר את אותה מסה\חיטוב שהם יחזרו להיות טבעיים וגם מסכנים את הבריאות שלהם בשביל זה. זה אפילו עצוב מבחינתי.

זה לא מתסכל אותך שאתה צריך לקרוע את התחת בעבודה ולימודים בזמן שאנשים זוכים בלוטו או נולדים למיליונרים ומשיגים את אותה תוצאה בקלות?

לא יאמן שעל זה אנשים נכנסים לתסכול..
רוצים לדעת מה באמת מתסכל?
להתקע בשלב 47.. זה מתסכל.
111.jpg

כן כבר עברתי את זה חח
הבעיה שהאפליקציה עדכנה את עצמה ועכשיו כל השלבים התחרבשו.
נשבר לי מהמשחק הזה.. עברתי למלך הפינבול ultra

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית