אותי יותר מעצבן הקטע התזונתי של המאמנים האלו ספיציפית, אבל מה לקחתם כל כך רציני? קחו הכל בהומור...
התייחסתי ברצינות לתגובה הרצינית שלך...
ומה הקטע התזונתי שלהם?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אותי יותר מעצבן הקטע התזונתי של המאמנים האלו ספיציפית, אבל מה לקחתם כל כך רציני? קחו הכל בהומור...
התייחסתי ברצינות לתגובה הרצינית שלך...
ומה הקטע התזונתי שלהם?
עיצוב שריר = חיטוב בשפת העם והכוסיותשענת הראל ממליצה לאכול כמו דוגמנית צמרת, בתוכניות בוקר וכו'
היא פתחה אתר אני די בטוח שיקפוץ פה איזה שטות עוד מעט
http://www.anatharel.co.il/default.aspx
וזה שהיא גורו הספורט הישראלי או משהו כזה
בכללי זה לא רק היא לדוגמא היא מוכרת DVD של 7 דקות שמבטיח הורדה בשומן, עיצוב שריר (גדילה) וכושר (כנראה לב- ריאה) בלי לצאת מהבית...
שענת הראל ממליצה לאכול כמו דוגמנית צמרת, בתוכניות בוקר וכו'
היא פתחה אתר אני די בטוח שיקפוץ פה איזה שטות עוד מעט
http://www.anatharel.co.il/default.aspx
וזה שהיא גורו הספורט הישראלי או משהו כזה
בכללי זה לא רק היא לדוגמא היא מוכרת DVD של 7 דקות שמבטיח הורדה בשומן, עיצוב שריר (גדילה) וכושר (כנראה לב- ריאה) בלי לצאת מהבית...
שמע, לא שאני בעד השטויות האלה אבל כדי לעשות כסף צריך למכור משהו שאנשים רוצים ..
ובמילה אנשים אני מתכוון לאוכלוסייה המבוגרת שלא באמת יודעים משהו בתחום הכושר ולכן ענת הראל (שקיבלה תואר של "נערת פיטנס" מהטלוויזיה בשל השתתפותה בפרסומות למאכלים בריאים וכדו') באה ומציעה לך להתחטב
ולהיכנס לכושר בזמן קצר .. ואנשים קונים את זה כי היא מעין מודל לחיקוי מבחינת הגוף לאנשים מסויימים.
ככה זה בתעשייה.
אתה לא חושב שזאת סוג של הונאה?
לא יודע כמה הכוונה שלהם טובה בסופו של דבר-הרצון הוא לעשות כסף ובדרך האנשים האלו מוכרים מלא חרא למתאמניםהזגמת..
בתכלס הכוונה שלהם טובה. להכניס אנשים שלא בכושר אל כל העולם הזה.
מה גם שהם לא יכולים ללמד כל אחד עכשיו לעשות סקוואט בטכניקה נכונה (האמת שהם גם כנראה לא יודעים איך, אבל זה לא משנה).
לפי דעתי זה אחלה של דבר. אם מישהו באמת מתחיל לצאת משם לאימונים רציניים אני בטוח שהוא ילמד בדרך איך לעשות
סקוואט נכון ולא יתקע עם הדרך חשיבה שהוא ראה שם.
סתם מתוך עניין-
זה פרוייקט שהעירייה מארגנת? בלי תשלום במקום?
לא הייתי מספיק ברור.לא יודע כמה הכוונה שלהם טובה בסופו של דבר-הרצון הוא לעשות כסף ובדרך האנשים האלו מוכרים מלא חרא למתאמנים