הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בודי פאמפ

• פותח/ת השרשור
התייחסתי ברצינות לתגובה הרצינית שלך...
ומה הקטע התזונתי שלהם?

שענת הראל ממליצה לאכול כמו דוגמנית צמרת, בתוכניות בוקר וכו'
היא פתחה אתר אני די בטוח שיקפוץ פה איזה שטות עוד מעט
http://www.anatharel.co.il/default.aspx

וזה שהיא גורו הספורט הישראלי או משהו כזה
בכללי זה לא רק היא לדוגמא היא מוכרת DVD של 7 דקות שמבטיח הורדה בשומן, עיצוב שריר (גדילה) וכושר (כנראה לב- ריאה) בלי לצאת מהבית...

בכללי זה לא רק היא לדוגמא היא מוכרת DVD של 7 דקות שמבטיח הורדה בשומן, עיצוב שריר (גדילה) וכושר (כנראה לב- ריאה) בלי לצאת מהבית...
עיצוב שריר = חיטוב בשפת העם והכוסיות
7 דקות זה מעט אבל 20-15 דקות לאימון על מחזורי זה די ויותר בשביל כושר והורדת שומן + מאזן קלורי שלילי ובלי לצאת מהבית
לא ראיתי את ה DVD שלה אבל בהחלט הגיוני שמדובר באימון כזה למה אתה ממהר לשפוט?
לדעתי היא לא גורו ופשוט מנחת טלוויזיה שבמקרה עשתה קורס מאמנים

נערך לאחרונה:

שמע, לא שאני בעד השטויות האלה אבל כדי לעשות כסף צריך למכור משהו שאנשים רוצים ..
ובמילה אנשים אני מתכוון לאוכלוסייה המבוגרת שלא באמת יודעים משהו בתחום הכושר ולכן ענת הראל (שקיבלה תואר של "נערת פיטנס" מהטלוויזיה בשל השתתפותה בפרסומות למאכלים בריאים וכדו') באה ומציעה לך להתחטב
ולהיכנס לכושר בזמן קצר .. ואנשים קונים את זה כי היא מעין מודל לחיקוי מבחינת הגוף לאנשים מסויימים.
ככה זה בתעשייה.

שמע, לא שאני בעד השטויות האלה אבל כדי לעשות כסף צריך למכור משהו שאנשים רוצים ..
ובמילה אנשים אני מתכוון לאוכלוסייה המבוגרת שלא באמת יודעים משהו בתחום הכושר ולכן ענת הראל (שקיבלה תואר של "נערת פיטנס" מהטלוויזיה בשל השתתפותה בפרסומות למאכלים בריאים וכדו') באה ומציעה לך להתחטב
ולהיכנס לכושר בזמן קצר .. ואנשים קונים את זה כי היא מעין מודל לחיקוי מבחינת הגוף לאנשים מסויימים.
ככה זה בתעשייה.

אתה לא חושב שזאת סוג של הונאה?

אתה לא חושב שזאת סוג של הונאה?

אפשר להגיד על מיליון ואחד דברים בתעשייה שהם הונאה.
למשל חברות של אבקות חלבון שמבטיחות עלייה "טובה יותר" במסת שריר במידה ותיקח את האבקה ושיעורי פילאטיס בחדר כושר ל"עיצוב השריר".
מה לעשות .. צריך למכור.

האימון הזה נועד לקחת כמה אנשים מחוף הים שכנראה לא מתאמנים
לעשות איתם כמה תנועות מורכבות, שחלקן בלי משקל יהיו קשים
לעשות להם קצת כיף ואווירה טובה

אותם אנשים יתפסו קצת וירגישו טוב שעשו משהו
ואז הם יפנו למאמנים במטרה להרשם ולהתחיל להתאמן באמת
זה אקט שיווקי
ואם אתה לא בבחור צעיר אלא אישה בגיל 40 האימון הזה לא קל אם את לא מאומנת בכלל
כמה אנשים יש שמסוגלים לעשות סקוואט ללא משקל ולשלוט בהמסטרינג ולא להרפות אותו במהלך הישיבה
זה למה הוא אומר להם לרדת ולא לשבת כי בישיבה אנשים רגילים פשוט ירפו את ההמסטרינג ויתרסקו על הכסא (מגובה מסויים)

בקיצור זה נראה קצת מצחיק אבל זה מבורך
המטרה להכניס אנשים למעגל המתאמנים

הזגמת..
בתכלס הכוונה שלהם טובה. להכניס אנשים שלא בכושר אל כל העולם הזה.
מה גם שהם לא יכולים ללמד כל אחד עכשיו לעשות סקוואט בטכניקה נכונה (האמת שהם גם כנראה לא יודעים איך, אבל זה לא משנה).
לפי דעתי זה אחלה של דבר. אם מישהו באמת מתחיל לצאת משם לאימונים רציניים אני בטוח שהוא ילמד בדרך איך לעשות
סקוואט נכון ולא יתקע עם הדרך חשיבה שהוא ראה שם.

סתם מתוך עניין-
זה פרוייקט שהעירייה מארגנת? בלי תשלום במקום?
לא יודע כמה הכוונה שלהם טובה בסופו של דבר-הרצון הוא לעשות כסף ובדרך האנשים האלו מוכרים מלא חרא למתאמנים

לא יודע כמה הכוונה שלהם טובה בסופו של דבר-הרצון הוא לעשות כסף ובדרך האנשים האלו מוכרים מלא חרא למתאמנים
לא הייתי מספיק ברור.
הכוונה שלהם= הכוונה של העירייה/ מי שיוצר את הפעילות הזו ומשלם לזוג המאמנים האלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית