הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם ניתן לשלב ג'ק ויוהימבין

• פותח/ת השרשור copper
  • פורסם בתאריך

copper

משתמש מתחיל
15
3
נק' מוניטין:
6
15
3
VIBE
אני ספורטאי תחרותי,רץ למרחקים ארוכים[מרתון] אני אומנם חובבן אבל נימצא ברמה ארצית מאוד גבוהה,בעל צריכה קלורית נמוכה בזמן העונה והעמסת פחמימות לפני תחרויות בלבד,משלים חלבון בשייקים וויטמינים בכדורים,צורך על בסיס יומי,ויטמין סי ,סידן,מולטי,כורכום[אנטי דלקתי]ברזל,וריבקסין[כדור לריקברי-מגיע מרוסיה למי שמכיר]בלילה גם מגנזיום,עושה סייקלים של כל 6 חודשים של בי 12 בזריקות,מבדיקות דם שאני עושה ,תפקודי כבד מעולים,המוגלובין גבוה,פריטין גבוה,וכל שאר המדדים הנדרשים לי לענף,כמו ברזל ובי 12 ,אך כמובן אף פעם לא אגיד לא ליותר:)רוצה לשלב כרגע יוהבין וגק 3 די שנמצאים במשלוח לארץ,הנני נימצא בישורת האחרונה של העונה ולפני תחרויות מטרה,חייב להוריד שומן תת עורי ולדרת עוד במשקל,אני 169 סמ ובערך 8 אחוז שומן,האם אוכל לשלב את היהובין והגק עם שאר הכדורים ובאיזה מינון ,או עם מה כן ומה לא,אשמח לשמוע תגובות...

ושאלה נוספות היו לי מחשבות על שימוש גם באי פי או,האם מישהו התנסה ויכול לתת לי חוות דעת[החומר בהישג יד ,אך יש לי קצת פחדים לגביו...

תודה וחג שמח!!!!

ברמות שאתה מכוון אליהם התעסקות בEPO היא לא משהו שהייתי חושב עליו בכלל.
יש באסף הרופא תא לחץ שיכול לעזור לך מאוד.

לרדת מ8%, וואוו. אני לא בטוח שלרדת נמוך יותר יתרום לך מבחינה אירובית, אמנם אתה תישא פחות משקל אבל תהיה גם הרבה יותר תשוש בעוד הגוף שלך נלחם בתופעה המציקה הזו.
אני לא הייתי משלב יוהימבין עם ג'ק מחשש לעליית יתר בלחץ הדם שלך, אבל אם כבר אז תתחיל רק מרבע כף של ג'ק.
תבצע מדידות של לחץ דם ותראה איפה אתה עומד. באופן כללי אתה בודק לחץ דם ודופק? מעניין אותי.

האם רמות ההמוטוקריט שלך גבוהות מהנורמה? או שהן בתוך הנורמה ורק ההמוגלובין,פרטין B12 וברזל גבוהים?

ערכתי לך את הכותרת שתהיה יותר עניינית.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אז ככה:לחץ הדם מעט גבוה אבל נובע מצריכת ממריצים כגון קפה[שותה לא מעט]כדורי קופיאין ,ריבקסין,וממריצים על בסיס קופאין,בקשר לדופק כיאה לספורטאי סיבולת ברמה שלי הוא מאוד נמוך במנוחה כ46 ובזמן מאמץ מגיע ל160 ,באימון עצים קצת יותר,אך לא מגיע ל100 אחוז ,למרות שלפי בדיקות ארגומטריה הגוף יכול גם מעל 100 אחוז[קח נאמר לי עי הרופא] בקשר לרמת ההמוטוקריט נימצא בטווח הנורמה אך עולה ככל שאני מיתקרב לשיא העונה

אז ככה:לחץ הדם מעט גבוה אבל נובע מצריכת ממריצים כגון קפה[שותה לא מעט]כדורי קופיאין ,ריבקסין,וממריצים על בסיס קופאין,בקשר לדופק כיאה לספורטאי סיבולת ברמה שלי הוא מאוד נמוך במנוחה כ46 ובזמן מאמץ מגיע ל160 ,באימון עצים קצת יותר,אך לא מגיע ל100 אחוז ,למרות שלפי בדיקות ארגומטריה הגוף יכול גם מעל 100 אחוז[קח נאמר לי עי הרופא] בקשר לרמת ההמוטוקריט נימצא בטווח הנורמה אך עולה ככל שאני מיתקרב לשיא העונה

אני הייתי עם היד על הדופק מבחינת לחצי דם.
לא יודע אם שמעת לא מזמן נפטרה מרתוניסטית שצרכה ג'ק לפני מרתון.
ייתכן שהיא תיספה בעוד דברים אני לא יודע, הפרסום התייחס לדום-לב.

אני לא בטוח שכדאי או שאתה רוצה לשלב בין השניים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית