אני ספורטאי תחרותי,רץ למרחקים ארוכים[מרתון] אני אומנם חובבן אבל נימצא ברמה ארצית מאוד גבוהה,בעל צריכה קלורית נמוכה בזמן העונה והעמסת פחמימות לפני תחרויות בלבד,משלים חלבון בשייקים וויטמינים בכדורים,צורך על בסיס יומי,ויטמין סי ,סידן,מולטי,כורכום[אנטי דלקתי]ברזל,וריבקסין[כדור לריקברי-מגיע מרוסיה למי שמכיר]בלילה גם מגנזיום,עושה סייקלים של כל 6 חודשים של בי 12 בזריקות,מבדיקות דם שאני עושה ,תפקודי כבד מעולים,המוגלובין גבוה,פריטין גבוה,וכל שאר המדדים הנדרשים לי לענף,כמו ברזל ובי 12 ,אך כמובן אף פעם לא אגיד לא ליותר:)רוצה לשלב כרגע יוהבין וגק 3 די שנמצאים במשלוח לארץ,הנני נימצא בישורת האחרונה של העונה ולפני תחרויות מטרה,חייב להוריד שומן תת עורי ולדרת עוד במשקל,אני 169 סמ ובערך 8 אחוז שומן,האם אוכל לשלב את היהובין והגק עם שאר הכדורים ובאיזה מינון ,או עם מה כן ומה לא,אשמח לשמוע תגובות...
ושאלה נוספות היו לי מחשבות על שימוש גם באי פי או,האם מישהו התנסה ויכול לתת לי חוות דעת[החומר בהישג יד ,אך יש לי קצת פחדים לגביו...
תודה וחג שמח!!!!
ושאלה נוספות היו לי מחשבות על שימוש גם באי פי או,האם מישהו התנסה ויכול לתת לי חוות דעת[החומר בהישג יד ,אך יש לי קצת פחדים לגביו...
תודה וחג שמח!!!!