הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם יוהימבין יכול להתאים לי?

• פותח/ת השרשור gal498
  • פורסם בתאריך

gal498

משתמש מתחיל
204
32
נק' מוניטין:
45
204
32
בן 17 המטרה שלי היא חיטוב ואני כבר ירדתי 11 קילו ואני ממש תקוע אני בערך על 15-16 אחוז שומן ואני לא מצליח לרדת כבר ואני תקוע הרבה זמן ניסיתי כמה תוכניות כלום לא עזר אז רציתי לדעת אם יוהימבין יכול להתאים לי ואם לא אז מה כן יתאים?

נערך לאחרונה:
מבין גדול בשןורפי שומן ושאר התרופות וסטרואידים אני בטוח לא,אני מעדף ללמוד תורה,אבל מבט חטוף על הפורום רשום:"המדריך הגדול ליהומבין קלן ואפדרין".
ושם רשום בפיורש שהשורף מתאים לבעלי אחוז שומן נמוך לפי הכתוב שם מתחת ל12%.
בהצלחה חביבי.

בן 17 המטרה שלי היא חיטוב ואני כבר ירדתי 11 קילו ואני ממש תקוע אני בערך על 15-16 אחוז שומן ואני לא מצליח לרדת כבר ואני תקוע הרבה זמן ניסיתי כמה תוכניות כלום לא עזר אז רציתי לדעת אם יוהימבין יכול להתאים לי ואם לא אז מה כן יתאים?

יש בעיה יותר רצינית פה מאיזה "חומר" להשתמש בשביל לשרוף שומן.
אתה הגעת ל15-16% שומן ונתקעת ואתה חושב שזה אומר שהגיע הזמן לצרוך משהו.
ידידי, בהנחה שאתה אדם בריא, אם נתקעת אתה לא עובד לפי ההוראות ולא מקפיד לעבוד נכון - כי לרדת טבעי גם ל10% אפשר.
זה פשוט אורך יותר זמן ומצריך משמעת עוד יותר קפדנית, דבר שאני מעריך מאוד אצל אנשים. (אני מודה שלי אישית יש פחות משמעת בתזונה)

לסיכום,
אתה צריך לבחון את עצמך ומה אתה לא מבצע נכון.
יוהימבין בכל אופן לא מתאים לשימוש הזה באחוז השומן שלך כרגע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית