הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון פתח תקווה 2013

מה קרה?
במכון עשית 230X3 סקוואט ו-270 דד
בכל מקרה מוניטין משקלים מכובדים 🙌
ד"א הT-REX לא כל כך רחב 😛

חחח חולה נפש
יפה מאוד 😃
אם היית מוותר על ניתוח תרומת הכליה מה היה קורה בסקוואט..

בתחרות ציפי ממך ליותר 230 סקוואט בגללך אני שורף את תומכי ברכיים שלי ! או יש לך תירוץ אחר שאני יכול לקבל

בכל מקרה שור אהבתי את הפוזינג בזמן הפסקה 😃

• פותח/ת השרשור
מפלצת כל הכבוד!
אבל תגיד למה בדדליפט אתה לא באחיזה הפוכה?
אני אחוז בHook grip, תריץ חיפוש על זה.
לגבי הסקוואט, אני לא בטוח שזה בגלל התומכים. לדעתי זה פשוט התנאים בתחרות, והעובדה שאני רגיל לעבוד מול מראה (לצערי, אם הייתה אפשרות, הייתי מסובב את הראק במכון)
הדדליפט היה סבבה, 260 אחרי 3 שעות של עבודה שכל המתחרים יסכימו איתי שהיינו כבר מפורקים לגמרי. במכון היה לי 270 בתנאים שלי, וגם בתחילת האימון כשאני רענן ומוכן.
הבנץ' היה הכי מפתיע, הייתי בטוח שאני מרים ישבן, מסתבר שלא.

יפה מאוד !
לדעתי אתה צריך לתכנן את האימונים שלך בצורה יעילה יותר כי זה נראה שאתה קצת דורך במקום
דבר איתי אם אתה צריך עזרה

שים לב בכשל בסקוואט שמבקום רק לייצב הוא ניסה לתמוך בגלל זה נפלת...

כמו שאמרתי מאיה נתנה לך את הקוד לADMIN, אין לך ניהול אבל יש גישה לפאנל ניהול

יפה מאוד !
לדעתי אתה צריך לתכנן את האימונים שלך בצורה יעילה יותר כי זה נראה שאתה קצת דורך במקום
דבר איתי אם אתה צריך עזרה

כן, כי שיפור של 35 קילו לטוטאל מהתחרות הקודמת זה לגמרי לדרוך במקום. במיוחד עם הניתוח באמצע.

תקנו אותי אם אני טועה כי אין לי סאונד,אבל בבנץ שמתי לב שאתם לוחצים מתי שבא לכם ולא מתי שהשופט אומר,בדימונה היינו מחכים 1-2 עם המוט עלינו מה שהיה מאוד קשה יחסית לפה שזה ישר להוריד ולעלות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית