הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון תחרות ראשונה-פתח תקווה 2014

55883גבר

משתמש משקיע
7,646
4,637
נק' מוניטין:
19,238
7,646
4,637
שלום לכולם
אתמול התחריתי בפעם הראשונה, היה כיף לא נורמלי, אווירה מטורפת מוזיקה טובה משקלים מטורפים.
יש לי המון תירוצים אבל אפשר לדחוף אותם לתחת כי בתחרות אף אחד לא שואל אותך איך אכלת אתמול.
התחרתי בעד 75 מ.ג 70
סקוואט
כניסה ראשונה 152.5 קליל
כניסה שנייה 165, כשיצאתי עמדתי עקום וכשירדתי פגעתי במוטות הביטחון עם הפלטות אז זה נפסל אבל קיבלתי עוד כניסה.
כניסה שלישית 165, קליל זה השיא שלי מהמכון.
כניסה רביעית 175, בעצתו של אביב החלטתי להתאבד, מאמין שהיה לי את זה אם לא הייתי בא אחרי כשל.
בנצ'
כניסה ראשונה 72.5
כניסה שנייה 80
כניסה שלישית 85 כשל בנעילה
דדליפט
160 קל
180 PR !!! מועדון ה4 פלטות !!!
190F אבל לפחות התנתק לעומת הפעם הקודמת.
חסרים בסירטון כמה דברים כמו הסקוואט השני או הבנצ' הראשון אבל לא נורא

סיכום התחרות :
סך הכל מרוצה, היה סבבה לגמרי בשביל פעם ראשונה, היה כיף ושמחתי לפגוש ולהכיר רבים מכם.
עכשיו אני צריך ללמוד לעשות סינגלים, ללמוד לתכנן כניסות טוב יותר ולעבוד על הנקודות החלשות: הניתוק בדדליפט, הנעילה בבנצ' ובנצ' בכללי.
לקחתי 2/2 אז זה לא שווה שום דבר אבל היה לי לכבוד גדול להתחרות נגד אריאל שללא ספק בין הבחורים החזקים בארץ.
אני עוד לא יודע איך להמשיך עכשיו אבל אם מישהו רוצה לייעץ לי אני אשמח לשמוע.

תודות:
אני רוצה להודות לאור על הNOSE TORK, לסטס דניאל אלכס וגל על הכאפות לכל הצוות ולכל המתחרים והקהל על האווירה המדהימה שהייתה בתחרות.

נתראה בקיץ !

נ.ב
אם מישהו יוכל להסביר לי על מה אדטו דיבר כשהוא סיפר על GPA והתחרות בקיץ אני אודה לו מאוד.

נערך לאחרונה:
תותח
כל אחד מהצעירים שם במכון שלו הוא ״סוס״ רק כשמגיעים לתחרות ורואים מישהו ששוקל 28 קילו מתחתייך עושה טוטאל הרבה יותר גבוה משלך ( נכון גם לגבי אריאל) אתה מבין כמה עבודה עוד צריך וזה רק נותן מוטיבציה !

ניפגש בדצמבר שוב 😃

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תותח
כל אחד מהצעירים שם במכון שלו ״סוס״ רק שמגיעים לתחרות ורואים מישהו ששוקל 28 קילו מתחתייך עושה טוטאל הרבה יותר גבוה ( נכון גם לאריאל) משלך אתה מבין כמה עבודה עוד צריך וזה רק נותן מוטיבציה !

ניפגש בדצמבר שוב 😃
אני לא מבין מילה מהתחביר

• פותח/ת השרשור
יפה מאוד ! וכל הכבוד !
תחרות ראשונה מכובדת
תודה למרות שאני לא הכי מרוצה, חייב לציין שלמתאמנים שלך יש טכניקה יפיפייה (הילדים)
יש מצב תוכל לייעץ לי לגבי האימונים קצת ?

נערך לאחרונה:
תודה למרות שאני לא הכי מרוצה, חייב לציין שלמתאמנים שלך יש טכניקה יפיפייה (הילדים)
יש מצב תוכל לייעץ לי לגבי האימונים קצת ?
תודה רבה
בכיף שלח לי מייל, פרטים בלינק בחתימה

איזה חשק עשית לי עכשיו 😵
תותח!👑
מקוווה תחרות הבאה להשתתף גם...! נראה פשוט כיף!😍
גם אם לא להתחרות תגיע לראות חוויה מטורפת מה שאתה מדמיין שזה, זה אפילו יותר ואני אומר מניסיון(פעם ראשונה שראיתי תחרות בעיינים)..

גם אם לא להתחרות תגיע לראות חוויה מטורפת מה שאתה מדמיין שזה, זה אפילו יותר ואני אומר מניסיון(פעם ראשונה שראיתי תחרות בעיינים)..

זה יהיה סבל לעמוד בצד ולא להתחרות...
אם הסרטונים גורמים לי לרצות לרוץ עכשיו להרים כבד..
לעמוד שם בחוסר מעש זה יהיה אפילו יותר גרוע 😱😁
הבעיה שלי שאני לא מוכן להקריב את הזמן חיטוב/מסה שלי בשביל תחרות...
אז צריך לחכות שיהיה טיימינג מתאים 🤫

זה יהיה סבל לעמוד בצד ולא להתחרות...
אם הסרטונים גורמים לי לרצות לרוץ עכשיו להרים כבד..
לעמוד שם בחוסר מעש זה יהיה אפילו יותר גרוע 😱😁
הבעיה שלי שאני לא מוכן להקריב את הזמן חיטוב/מסה שלי בשביל תחרות...
אז צריך לחכות שיהיה טיימינג מתאים 🤫
בוא בחנוכה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית