הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון תחרות בפתח תקווה- SmokingSnake

SmokingSnake

משתמש משקיע
4,129
2,234
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
11,301
4,129
2,234
ההתנהלות וההתארגנות:
אחלה אווירה, אחלה אנשים, אחלה תחרות. היו הרבה אנשים חזקים מאוד מכל הארץ, האווירה באולם בדדליפט ברבע שעה האחרונה הייתה פסיכית, מוזיקה שיא ווליום וכולם התאבדו על המוט.
למרות שהתחרות הייתה קטנה אדטו דאג לספונסרים ולמתנות למשתתפים, מאיה ענתה לשאלות, הציוד היה ברמה גבוהה(מונוליפט וספה מעולים, קבוצת חיפה הביאו מוט אלייקו לדדליפט, הדבר היחיד שהיה קצת מסוכן היו הכלובים בחימום)
בסה"כ מפרגן על כל ההתנהלות והארגון!

*צריך לומר שבסה"כ הספוטינג לא היה ברמה גבוהה, בסקוואט הספוטרים היו די חסרי תועלת(כל מי שנכשל בסוף הפיל את המוט), בבנץ' לפעמים הגיבו מאוחר, אם יש משהו שחובה שישפרו זה ספוטינג, אי אפשר שיהיו ספוטרים שלא מרימים בעצמם, להביא סתם אנשים שמתאמנים לא מספיק.
*שיפוט בגדול היה הוגן, בסקוואט קצת הקלו על חלק, בבנץ' קצת החמירו, בגדול שיפוט הוגן.

בקשר אליי:

תחרות ראשונה שלי, האכזבה היחידה בדדליפט כי חשבתי לרסס היום 200-220-230.
אחרי פציעה לפני 6 שבועות בבנץ' עשיתי שיקום לכתף, לפני שבועיים חזרתי לעשות בנץ' פרס והחלפתי לאחיזה צרה מאוד.
המטרה הייתה בתחרות לתת שני שיאים, בסקוואט ובדדליפט.
משקל גוף 101.9, התחרתי בקטגוריה הפתוחה עם אליהו עד 110.
אם הייתי מקשיב לאיש הלילה ויורד ל100 הייתי לוקח מקום ראשון בהפרש של איזה 50 קילו מעל 2 המתחרים האחרים...🙄
בגדול מרוצה מאוד מהכל

סקוואט
165, 180, 190- צריך לפעם הבאה לרדת קצת פחות ולתרגל עבודה בלי מראה

בנץ'

105, 115- לא קשה מדי, אושר ייצב את המוט
122.5- כשל, סטאפ לא טוב

דדליפט
200- 2 דגלים אדומים, בגלל שהמשקל היה קל העליתי אותו מהר ועשיתי איתו בסוף שראג/הקפצתי אותו גבוה ונפסלתי.
התייעצתי עם אופק, הוא המליץ לא לעלות הרבה כי 3 פסילות= טוטאל 0.
205- הרמתי לאט ובקלות
222.5- הרמתי ונעלתי עד הסוף, מסתכל על השופט והוא אומר "עד הסוף", הקשבתי והוצאתי חזה יותר החוצה

טוטאל 527.5 ו2 שיאים אישיים

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
כבוד לנחש המעשן!
אחי, היה כיף לא נורמאלי, תחרות הבאה אם אתחרה אני גם ב-Open!😃

ככה זה כשלא מקשיבים לאיש הלילה. אבל מיקום זה שטויות, העיקר שני PR's. כל הכבוד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית