הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון הידיים הכי גדולות בעולם

פשוט מפחיד להסתובב איתו ברחוב
תודה

איכס גועל נפש הדבר הכי מגעיל שראיתי ועוד הוא חושב שזה יפה

חחחחח נראה כאילו יש לבחור גידול

יאק זה אחד המגעילים ! ותגידו מי שמסנטל צריך לתחזק את זה או שהוא מסנטל פעם אחת וזהו ?

סינטול זה חומר טוב עם יודעים איך להשתמש בו , גם באולימפיה יש כאלה שמשתמשים בו , אלה פשוט אנשים מפגרים נקודה.

די לדבר על סינטול אם אתם לא יודעים מה זה ואיך משתמשים בזה!
הדוגמאות שהבאתם, זה הילדים המפגרים שעושים שימוש לרעה בסינטול וגם לא נכון בכלל, לא יודעים נקודות הזרקה נכונות ופרופורציות.
זה אותם האנשים שמתעללים בסטרואידים ומאושפזים עם כשל בכליות או כבד.

סינטול זה חומר שאומרים להשתמש בו בכמויות מזעריות בלבד רק בשביל לתת טיפה אדג' לשריר בנקודות מתות. אין להשתמש בו אם לא צברת מסה גבוהה, אחרת זה לא ילך יפה.
כל הבילדרים המקצועיים משתמשים בסינטול במידה מסויימת ברמה שאתם אפילו לא שמים-לב.

הדוגמאות שהבאתם, זה הילדים המפגרים שעושים שימוש לרעה בסינטול וגם לא נכון בכלל, לא יודעים נקודות הזרקה נכונות ופרופורציות.

סינטול זה חומר שאומרים להשתמש בו בכמויות מזעריות בלבד רק בשביל לתת טיפה אדג' לשריר בנקודות מתות. אין להשתמש בו אם לא צברת מסה גבוהה, אחרת זה לא ילך יפה.

הרבה מסנטלים תאומים לא ? וצריך לתחזק את זה ?

• פותח/ת השרשור

פיל היט לא טבעי? :(

רק תסבירו לי מה הקטע עם סינטול מה המטרה בו באמת ?
הקטע הוא שזה לא נועד לחמורים כמו המוסטפה הזה וכל הדבילים למיניהם
הסינטול מיועד לבילדרים שצריכים ״תיקונים״ קטנים בדרך כלל בזרועות ובתאומים
, אנשים מפגרים שמזריקים לכל מקום שאפשר מתלהבים ומעלים ליוטיוב
לא חסר עוד קטעים ביוטיוב כמו אחד ברזילאי שאני לא זוכר את שמו עם ציצי של אישה רוקד וחושב שהוא ג׳יי קאטלר חח

נערך לאחרונה:
זה אחד המגעילים נשבע,
בטח הוא מעמיס בחורות אבל המוסטפה הזה :nono:

איזה מזעזע בחיי ..
תשלם לי 200 אלף דולר ואני לא עושה את זה , אז האידיוט הזה עוד עשה את זה ובטח שילם על זה .
השם ישמור .. מכוער

Back
למעלה תחתית