עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מילה של גבר כן!!!!
ואחי זו לו בושה להגיד שאתה משתמש בחומרים זה בסדר גמור!!!!
גם אני מתחיל סייקל ראשון בקרוב מאד.
מילה של גבר כן!!!!
ואחי זו לו בושה להגיד שאתה משתמש בחומרים זה בסדר גמור!!!!
גם אני מתחיל סייקל ראשון בקרוב מאד.
מעניין אותי כמה אתה מגיע ללחיצת כתפיים אחרי 4.5 שנים עם גוף כזה מסיבי.
אוף עם כל האלה שאומרים שאתה על חומרים חושבים שזהו יש לך מסת שריר טובה אז חייב להגיע עם חומרים כמובן שכל אחד פה באמת ניסה להגיע למצב שלך ולא הצליח! להגיע למסקנות זה הכי קל אתה לא צריך להתייחס אליהם
מי שאומר לך שאתה מזריק פשוט לא מאמין בעצמו אז גם קשה לו להאמין באחרים...
נתת לי מוטיבציה אחושרמוטה, אני באמת מקווה שאתה טבעי ואני לא משלה את עצמי, אתה בהחלט נתת לי שכנוע עם הנאום ההוא למעלה על המטרה להיות אלוף.. ואללה צודק.
אני היחידי שלא מבין פה את האנשים בפורום?
למה על כל בן אדם שנראה ככה אתם ישר אומרים "הוא משתמש בחומרים!" ? , מאיפה אתם מביאים את זה?
אני בטוח במאה אחוז שהוא טבעי בגלל שלא צריך להיות שום בעיה להגיד לתוצאות מרשימות כאלה.
צריך לעבוד קשה, לישון טוב, לאכול טוב ובצורה נכונה, ואתם על הדרך הנכונה. מה מסובך?
כל הכבוד לך! נראה מרשים מאד!
אני היחידי שלא מבין פה את האנשים בפורום?
למה על כל בן אדם שנראה ככה אתם ישר אומרים "הוא משתמש בחומרים!" ? , מאיפה אתם מביאים את זה?
אני בטוח במאה אחוז שהוא טבעי בגלל שלא צריך להיות שום בעיה להגיד לתוצאות מרשימות כאלה.
צריך לעבוד קשה, לישון טוב, לאכול טוב ובצורה נכונה, ואתם על הדרך הנכונה. מה מסובך?
כל הכבוד לך! נראה מרשים מאד!
אין לך מושג כמה שזה עושה לי טוב לשמוע את זה ממך! בהצלחה אחי אני ראיתי שאתה באמת משקיע ברמה מאוד גבוהה, אתה כבר יש לך את זה רואים ממש טוב, אבל אחי אתה בן 21 תהיה ממש בטוף 10 בארץ! מבטיח!