תמונה עדכון כתפיים...יצא לא רע אבל יש לי עוד הרבה עבודה!

ניראה מטורף!!!! למה כל האנשים שמתאמנים 4 וחצי שנים השתמשו\משתמשים בסטרואידים ?? ....

מילה של גבר כן!!!!
ואחי זו לו בושה להגיד שאתה משתמש בחומרים זה בסדר גמור!!!!
גם אני מתחיל סייקל ראשון בקרוב מאד.

מילה של גבר כן!!!!

אני לא מבין למה אתה חושב שהוא משתמש בחומרים, אפשר להגיע גם למימדים כאלה באופן טבעי.

תשמיצו אותו אחרי שתתאמנו 4 שנים בלי להפסיק כל חודשיים ולשאול שאלות על הבילדר שראיתם בחדר כושר מפמפם 20 חזרות. נראה לי שרק אז תוכלו להחליט למה ניתן להגיע ולמה לא.

• פותח/ת השרשור
מילה של גבר כן!!!!

אחי אין כלום נגד חומרים ואני בחיים שלי לא מתבייש להגיד כלום על עצמי להפך אני תמיד מודה אם יש משהו, אבל אחי אם מישהו רוצה לקחת חומרים הוא צריך לעשות את זה עם מטרה אחת בראש שזאת להיות אלוף וידוע בעולם כולו לא חשוב אם זה פאורלפתינג או בודיבלדינג, כי אם מישהו רוצה לקחת חומרים סתם כדי לעלות במשקל או משהו באמת חבל כי אם יבוא יום ותפסיק אתה כן תרגיש ותראה שהפסקת וכשזה קורה אתה הולך לאבד את כל המוטיבציה לאימונים ואתה תפסיק להתאמן, בגלל זה כשאנשים באים אלי ומתחילים אפילו לשאול אותי על תוספי מזון כמו חלבון וקריאתין ושהם הולכים להשתמש לפעם הראשונה הם באים מזה מתלהבים ודבר ראשון אני אומר להם לא לצפות לתוצאות מרשימות אני אומר כי לפחות שנה עם תוספי תזונה ותזונה נכונה אתם תראו תוצאות מרשימות כי אני יודיע ועברו הרבה אנשים דרכי שהשקיעו איזה אלף שקל בתוספים ואחרי שסיימו אותם לא קבלו מה שציפו והלך להם כל המוטיבציה והפסיקו להתאמן. אז בגלל זה אחי אם אתה סתם הולך להשתמש לקצת עליה זה באמת לא שווה כי או שאתה עובר לחיים של חומרים ותחרויות וכל צעד שאתה עושה זה יהיה חלק מהאימונים שלך או שאתה מתאמן בשביל גוף יפה ובריאות, ואפילו להגיע לתוצאות ואתה יודיע שהצלחתה להגיע לתוצאות האלו בלי חומרים זה ממש גאווה ומוטיבציה חבל על הזמן! אני אישית רק שנה ראשונה של אימונים הייתי מתאמן עם בנאדם אחד במכון סגור ונטוש שאר השנים שלי אני לבד במכון בלי מי שיעזור לי או להעביר איתו את הזמן לא כלום רק אני והמראות חחחח ומה שנותן לי המוטיבציה זה התוצאות ומה שעוד זה שאני טבעי ואנשים באמת נבהלים מזה שאני טבעי.

בסופו של דבר אחי מה שאני רוצה להגיד כי בנאדם רוצה לקחת חומרים הבנאדם צריך להיות עם מטרה בראש שזאת להיות מקום ראשון בעולם כולו! אם בנאדם משתמש בחומרים והוא לא מאמין בעצמו שהוא יהיה אלוף עולם מצידי הוא פשוט עצלן שאוהב את הקיצורים בחיים ולא העבודה הקשה. אבל המטרה שלי היא באמת רק לתת מוטיבציה ותאמין לי שאם בנאדם יגיע לתוצאה בצורה טבעית המוטיבציה שלו תהייה הרבה יותר גדול אשר מזה שהשתמש סתם כך כדי לעלות בכמה קילוגרמים.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מעניין אותי כמה אתה מגיע ללחיצת כתפיים אחרי 4.5 שנים עם גוף כזה מסיבי.

תשמע אחי אני לא חזק בכוח כי כל השנים האלו היית מתאמן לבד ולא יצא לי לעבוד על משקלים ממש גדולים במיוחד בתרגילים מסוכנים.

אוף עם כל האלה שאומרים שאתה על חומרים חושבים שזהו יש לך מסת שריר טובה אז חייב להגיע עם חומרים כמובן שכל אחד פה באמת ניסה להגיע למצב שלך ולא הצליח! להגיע למסקנות זה הכי קל אתה לא צריך להתייחס אליהם
מי שאומר לך שאתה מזריק פשוט לא מאמין בעצמו אז גם קשה לו להאמין באחרים...

• פותח/ת השרשור
אוף עם כל האלה שאומרים שאתה על חומרים חושבים שזהו יש לך מסת שריר טובה אז חייב להגיע עם חומרים כמובן שכל אחד פה באמת ניסה להגיע למצב שלך ולא הצליח! להגיע למסקנות זה הכי קל אתה לא צריך להתייחס אליהם
מי שאומר לך שאתה מזריק פשוט לא מאמין בעצמו אז גם קשה לו להאמין באחרים...

תודה אחי!, אבל האמת היא אני רוצה אלו שלא מאמנים שאני לא משתמש בחומרים שכן יאמינו שאני לא משתמש ויגידו לעצמם ׳אם הוא יכול אז אני יכול ובצורה יותר טובה!׳ אני באמת רוצה כמה שיותר שאנשים ישארו עם מוטיבציה והרצון להתאמן ושאנשים ירדיפו אחרי יופי ובריאות של הגוף ולא להתייחס יותר מדי לגודל או למשקלים.

נתת לי מוטיבציה אחושרמוטה, אני באמת מקווה שאתה טבעי ואני לא משלה את עצמי, אתה בהחלט נתת לי שכנוע עם הנאום ההוא למעלה על המטרה להיות אלוף.. ואללה צודק.

• פותח/ת השרשור
נתת לי מוטיבציה אחושרמוטה, אני באמת מקווה שאתה טבעי ואני לא משלה את עצמי, אתה בהחלט נתת לי שכנוע עם הנאום ההוא למעלה על המטרה להיות אלוף.. ואללה צודק.

אין לך מושג כמה שזה עושה לי טוב לשמוע את זה ממך! בהצלחה אחי אני ראיתי שאתה באמת משקיע ברמה מאוד גבוהה, אתה כבר יש לך את זה רואים ממש טוב, אבל אחי אתה בן 21 תהיה ממש בטוף 10 בארץ! מבטיח!

אני היחידי שלא מבין פה את האנשים בפורום?
למה על כל בן אדם שנראה ככה אתם ישר אומרים "הוא משתמש בחומרים!" ? , מאיפה אתם מביאים את זה?
אני בטוח במאה אחוז שהוא טבעי בגלל שלא צריך להיות שום בעיה להגיד לתוצאות מרשימות כאלה.
צריך לעבוד קשה, לישון טוב, לאכול טוב ובצורה נכונה, ואתם על הדרך הנכונה. מה מסובך?

כל הכבוד לך! נראה מרשים מאד!

למה על כל בן אדם שנראה ככה אתם ישר אומרים "הוא משתמש בחומרים!" ? , מאיפה אתם מביאים את זה?
אני בטוח במאה אחוז שהוא טבעי בגלל שלא צריך להיות שום בעיה להגיד לתוצאות מרשימות כאלה.
צריך לעבוד קשה, לישון טוב, לאכול טוב ובצורה נכונה, ואתם על הדרך הנכונה. מה מסובך?

אה רק צריך לעבוד קשה, לישון טוב ולאכול בצורה נכונה וגם אני אראה ככה?

אני מכיר מישהו טבעי שהוא ברמה של סעיד (אולי פחות גדול) שנמנע חלק גדול מחייו מתוספי מזון אפילו(התחיל להשתמש באבקות חלבון רק בשנה האחרונה).
אציין בנוסף שהוא כיום בן 31 והוא החל את אימוניו עוד בתור נער, סה"כ מתאמן מאוד חרוץ שהפך את זה גם למקצוע שלו.
אז כן לקהל המתאמנים שנחשף למידע על חומרים כאלה ואחרים ורואה תוצאות כאלה מרשימות קל לחשוב שגם חברינו כאן מחזיק בית מרקחת בביתו(חלק סתם מרגיעים לעצמם את האגו).

בסופו של דבר כולם מחמיאים לו. (לי היה מאוד מחמיא אם הייתי טבעי ואנשים היו חושבים אחרת)

• פותח/ת השרשור

תודה רבה אחי! מעריך את זה.

אין לך מושג כמה שזה עושה לי טוב לשמוע את זה ממך! בהצלחה אחי אני ראיתי שאתה באמת משקיע ברמה מאוד גבוהה, אתה כבר יש לך את זה רואים ממש טוב, אבל אחי אתה בן 21 תהיה ממש בטוף 10 בארץ! מבטיח!

תודה אחי באמת מחכה לעבור 3 שנים לראות מה עוד יצא ממני..

אחי אני יודע שכוח זה לא מעניין אותך ואין לך משקלים גבוהים (לפי מה שאתה אומר )
אבל סתם בא לי לדעת מה משקלי העבודה שלך

, כולכם חושבים שכל אלה שנראים טוב על חומרים כי אתם עושים אימוני כוח אימוני כוח זה לא בונה גוף גדול ויפה לא משנה כמה אתם מרימים אתם לא מבינים שסתם משלים אתכם פה באתר שכוח יביא אתכם לתוצאות שתמיד רציתם וזה לא ככה בשביל גוף יפה צריך לעבוד עם הרבה חזרות הרבה הרבה יותר נפח ולאכול כמו בן אדם לא גלון חלב ביום ועדיף בכלל בלי חלב ,
ברגע שתעזבו תאאמוני כוח האלה ותתחילו לאכול כמו שצריך תאמינו לי שתגיעו לתוצאות שתמיד חלמתם ואני מדבר פה מנסיון של כולה שבועיים מאימונים מפוצלים (כל יום שריר כמו שסעיד עושה ) והתוצאות הגיעו שיק שק ככה שאם לפני שבועיים לא האמנתי לסעיד היום אחרי שניסיתי אין ספק שאפשר להגיע לזה ב 4 שנים ואם לא אז לפחות קרוב .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית