הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המלצה לדורדורנט טוב

shoshoavi

משתמש פעיל
853
107
נק' מוניטין:
797
853
107
צריך המלצה לדורדורנט טוב

אני מתאמן במשעתיים - שעתיים וחצי בחד"כ וכל פעם אני יוצא מסריח מהבית שחי כאילו מת אצלי שם משהו...
אני צריך המלצה לדורדורנט שיחזיק טוב ולא יצור ריח לוואי..
משתמש כרגע בNIVEA DRY IMPACT הרולר.

נערך לאחרונה:
ג'ל ספיד סטיק 24 שעות עם הפקק הכחול.
בנוסף, ממליץ לגלח את בית השחי, זה עושה פלאים. רוב התכשירים ששמים בבית השחי לא באמת מגיעים לנקבוביות הזיעה ונוצר מצב שרוב החומר "נתקע" על השיער ונוצר מצב לא יעיל מבחינת מה שאתה מנסה להשיג ומה שקורה בפועל.

הכי טוב מבחינת ריח שיצא לי להשתמש זה ג'ילט. ג'ל שקוף כזה עם חתיכות כחולות או ירוקות. הייתי משתמש בו גם בצבא. מחזיק מעמד להמון זמן, גם אחרי אימונים והליכות בחוץ בקיץ.

לפניו השתמשתי באולד ספייס ספריי. יש להם ריחות נחמדים מאוד אבל לא מחזיקים יותר מדי זמן. רולרים אני גם לא אוהב, לא ממש מחזיקים מעמד.

אני הכי אוהב את הדיאודורנט הכסוף של ADAM (ספריי). עד היום לא מצאתי משהו שהריח שלו יותר מושך אותי.
ואני מחזק גם את משה - ברגע שיוצאים מכל הקונספציות של שנות ה-70 של המאה הקודמת ומתחילים להוריד שיער מכל מיני מקומות בגוף, זה גם נותן הרגשה הרבה יותר טובה, יותר ניקיון, פחות ריח גוף, ואני אגיד את זה בזהירות - נראה לי שגם הצ'וצ'יות אוהבות את זה יותר.

hqdefault.jpg

זה לא דאודרנט אבל תאמין לי אתה משפריץ קצת כל הריח נעלם והצ'וציות באות אליך בריצה

אבל מה שכן, אם מורידים שיער מהבית שחי אז הזיעה לא נתקעת שם היא ממשיכה היישר לחולצה, ככה שזאת בעיה לכל אלו שיש להם בעיות הזעה.

אנהדרול פורטה, שים פעם אחת בבית שחי לפני השינה ואתה יותר לא מזיע בבית שחי למשך כמה ימים... (המלצה: כשאתה שם את זה, אל תלבש חולצה עלייך היא תהרס- החומר הזה קורע איכשהו את החולצה מניסיון)

נערך לאחרונה:
אנהדרול פורטה, שים פעם אחת בבית שחי לפני השינה ואתה יותר לא מזיע בבית שחי למשך כמה ימים... (המלצה: כשאתה שם את זה, אל תלבש חולצה עלייך היא תהרס- החומר הזה קורע איכשהו את החולצה מניסיון)
לגביי ההמלצה שלו זה תקף שאתה הולך לישון והחומר עליייך בבוקר כבר אין כלום
ויש פעמים שזה ממש מגרד... אז אם אתה לא יכול לסבול את זה פשוט תשטוף או תנגב עם נייר לח

ג'ל ספיד סטיק 24 שעות עם הפקק הכחול.
בנוסף, ממליץ לגלח את בית השחי, זה עושה פלאים. רוב התכשירים ששמים בבית השחי לא באמת מגיעים לנקבוביות הזיעה ונוצר מצב שרוב החומר "נתקע" על השיער ונוצר מצב לא יעיל מבחינת מה שאתה מנסה להשיג ומה שקורה בפועל.

זה לא מגרד בכלל? לא עוקץ?

וכל כמה זמן אני אצטרך לקצץ שם?

כמה זמן אחרי ששמים את זה אפשר לשים חולצה?

אנהידרול פורטה אחלה דבר אבל הבעיה שזה שורף לפעמים עד כדי כך שכל השינה נדפקת,
לא פעם כבר התעוררתי ב2 לפנות בוקר מרוב שזה שרף..
בנוסף זה מאבד מההשפעה אחרי תקופה של שימוש, כשרק התחלתי להשתמש בזה היה
מספיק לשים לילה אחד וזה היה מחזיק לשבוע בשיא החום בלי טיפה של זיעה
אבל עכשיו אני שם בלילה וזה מספיק בלחץ ליום אחד חח

זה לא מגרד בכלל? לא עוקץ?

וכל כמה זמן אני אצטרך לקצץ שם?

אתה לא אמור לקצץ אלא לגלח עם סכין גילוח. אני פשוט לוקח את סכין הגילוח שאני הולך לזרוק לפח (זה שאני מתגלח איתו) ומגלח את בית השחי איתו ואז זורק אותו. אני מגלח פעם בחודש ולאחר כל גילוח שם קרם שנקרא "עדינול" (טיוב בצבע צהוב). אין עיקצוצים ולא מגרד.

לגביי ההמלצה שלו זה תקף שאתה הולך לישון והחומר עליייך בבוקר כבר אין כלום
ויש פעמים שזה ממש מגרד... אז אם אתה לא יכול לסבול את זה פשוט תשטוף או תנגב עם נייר לח

לגבי הגירודים, זה קורה רק כשמורחים את החומר יום אחרי יום ללא הפסקה

צריך לחכות שהאזור כולו יהיה יבש (בערך 10 דקות .. או יותר אם צריך)

בלי גילוח זה עדיין יכול לעבוד טוב?

עובד מצויין.

ג†•ג†•ג†•ג†•ג†•ג†•

36 שקל זה מחיר נורמלי?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית