הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתאגרף באיגרוף תאילנדי

AsherIsPW

מושעה
632
17
נק' מוניטין:
8
632
17
שלום
חבר שלי מתאגרף תאילנדי והוא היה פעם מתאמן ונשאר לו קריאטין האם אתם חושבים שזה יכול לשפר לו את האימונים אם הוא ישלב קריאטין בנוסף לאיגרוף ?
האימונים מאוד אינטסיביים !

יעזור אבל אולי קצת..
הוא מתאמתן תחרותי? אז עדיף לו לקחת כדי שלא יעלה במשקל.

לאימונים אין בעיה
פשוט 3-4 ימים לפני התחרות יפסיק
ואז הריצות והקפיצות יעשו את שלהן בייבוש מנוזלים 😃

שלום
חבר שלי מתאגרף תאילנדי והוא היה פעם מתאמן ונשאר לו קריאטין האם אתם חושבים שזה יכול לשפר לו את האימונים אם הוא ישלב קריאטין בנוסף לאיגרוף ?
האימונים מאוד אינטסיביים !
לא יעזור לו קריאטין עוזר למתאמני כוח האימונים באגרוף תאילנדי הם כמעט ורק סבולת (אני הייתי באיגרוף תאילנדי ככה שאני יודע איך האימונים בזה)

לא יעזור לו קריאטין עוזר למתאמני כוח האימונים באגרוף תאילנדי הם כמעט ורק סבולת (אני הייתי באיגרוף תאילנדי ככה שאני יודע איך האימונים בזה)

אז למה רוב לוחמי הMMA בעולם לוקחים קריאטין?
ATP עוזר גם בסיבולת...

אז למה רוב לוחמי הMMA בעולם לוקחים קריאטין?
ATP עוזר גם בסיבולת...
ATP הוא מקור אנרגיה זמין שהגוף יודע להפיק ממנו אנרגיה לתווך זמן של עד כ-12 שניות.
תלמד פיזיולוגיה לפני שאתה אומר שטויות

ATP הוא מקור אנרגיה זמין שהגוף יודע להפיק ממנו אנרגיה לתווך זמן של עד כ-12 שניות.

למדת ?
פה אולי טעיתי כי אני לא מבין בפיזיולוגיה
אבל זה עוזר להתאוששות.... כל העניין של אגירת המים וכו'

נערך לאחרונה:
למדת ?

כן אני למדתי
ולגבי ההתאוששות אני לא יודע אולי כן ואולי לא מה שבטוח בצורה לא משמעותית מה שחשוב זה התזונה

כן אני למדתי
ולגבי ההתאוששות אני לא יודע אולי כן ואולי לא מה שבטוח בצורה לא משמעותית מה שחשוב זה התזונה

אז אם כך אין שום סיבה לא לקחת,
1. זה זול
2. זה יכול לעזור לאימונים העצימים שכחתי איך קוראים לדבר הזה שנותנים מכות (שי פאו או מילה מוזרה כזאת) וזה בלי כל הקפיצות והריצות והזה והכו' שיש מדי פעם
3. זה יכול לעזור להתאוששות (בגלל המים)

החסרון היחידי זה שאפשר להידפק ולאגור נוזלים כמו גמל אבל אי אפשר לדעת עד שלא מנסים

אז אם כך אין שום סיבה לא לקחת,
1. זה זול
2. זה יכול לעזור לאימונים העצימים שכחתי איך קוראים לדבר הזה שנותנים מכות (שי פאו או מילה מוזרה כזאת) וזה בלי כל הקפיצות והריצות והזה והכו' שיש מדי פעם
3. זה יכול לעזור להתאוששות (בגלל המים)

החסרון היחידי זה שאפשר להידפק ולאגור נוזלים כמו גמל אבל אי אפשר לדעת עד שלא מנסים

קריאטין זה כל כך זול שאפילו עם זה מוסיף לך טיפה מוטיבציה דרך הספק שאולי זה עוזר לך במשהו שווה לקחת את זה

למדת ?

תכבד הוא מדריך קאנטרי מוסמך
קריאטין עוזר לכח מתפרץ כולם יודעים את זה זה כתוב במאחורה של הקופסא אני מנחש שצריך כח מתפרץ לאיגרוף תאילאנדי מכאן נובע שקריאטין יכול לעזור

ATP זה אנרגיה שהגוף מפיק מפירוק גלוקוז, מה הקשר ה"עד 12 שניות"?

בקורס מדריכים מלמדים שמתי שהגוף עושה פעילות אנאירובית הוא ישתמש בATP בשביל אנרגיה - ומאגרי הATP מסוגלים לתת אנרגיה אנאירובית עד 7-8 שניות ואומרים שקריאטין מונו מגדיל את זה (ל12 או 17..לא זוכר,לא מתעסק בזה)

תכבד הוא מדריך קאנטרי מוסמך
קריאטין עוזר לכח מתפרץ כולם יודעים את זה זה כתוב במאחורה של הקופסא אני מנחש שצריך כח מתפרץ לאיגרוף תאילאנדי מכאן נובע שקריאטין יכול לעזור

לזה בדיוק התכוונתי

אני אישית מתאמן בקראטה קיוקושין ופתחתי על זה אשכול שאני רוצה להתחיל לקחת קריאטין, אני כבר הזמנתי וזה בקרוב צריך להגיע, נראה איך זה ישפיע עליי.

נכון אבל כל הזמן יש בגוף כמות מסויימת של ATP שזמינה לשימוש והכמות הזאת מספיקה ל 12 שניות והקריאטין דואג להעלות את הכמות הזאת של הATP הזמין
זה תאמת מלימודי תזונה עם שגיא הלוי בחור שאני סומך על כל מילה שלו

נכון אבל כל הזמן יש בגוף כמות מסויימת של ATP שזמינה לשימוש והכמות הזאת מספיקה ל 12 שניות והקריאטין דואג להעלות את הכמות הזאת של הATP הזמין
זה תאמת מלימודי תזונה עם שגיא הלוי בחור שאני סומך על כל מילה שלו
אתה מדבר על 12 שניות (אולי, לא יודע לגבי זה) בנשימה אנאירובית.
ATP היא יחידת האנרגיה בה הגוף משתמש בנשימה אירובית (כמו שבמבה ציין) כל הזמן וזה חומר בסיסי של בגרות בביולוגיה שנראה לי מוזר שמישהו ילמד אחרת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית