הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מישהו פה עבד פעם בדואר ? אפשרי להתאמן תוך כדי ?

Harl3mShake

משתמש פעיל
610
8
נק' מוניטין:
24
610
8
מישהו פה עבד פעם בדואר ? זה עבודה קשה פיזית להיות דוור ? אפשר להתאמן תוך כדי ?

אתה מחלק מכתבים לא מקררים.

אבל נראה לי שבקיץ מן הסתם זה יכול להיות מעייף בגלל החום.

שמעתי שזה עבודה מ-3 בבוקר עד קצת לפני הצהריים, איך השגת? חשבתי גם לעבוד בזה אחרי צבא

• פותח/ת השרשור
שמעתי שזה עבודה מ-3 בבוקר עד קצת לפני הצהריים, איך השגת? חשבתי גם לעבוד בזה אחרי צבא

דווקא אמרו לי שזה מ 6 ואתה מקבל שכר ל 8 וחצי שעות ומתי שאתה מסיים לחלק את הכל אתה הולך , והשגתי 😛 , כן הבעיה זה בקיץ , אתה מתרוצץ בחום המזדיין הזה יהיה לי כוח לעשות סקוואטים אחרי זה ? :S

דווקא אמרו לי שזה מ 6 ואתה מקבל שכר ל 8 וחצי שעות ומתי שאתה מסיים לחלק את הכל אתה הולך , והשגתי 😛 , כן הבעיה זה בקיץ , אתה מתרוצץ בחום המזדיין הזה יהיה לי כוח לעשות סקוואטים אחרי זה ? :S

אבל זה בבוקר
הדוור שלי פה לפני 5:30 ב-100%
אפילו לפי 5 בבוקר

אתה שואל שאלות שאי אפשר לענות לך עלייהן, אתה אמור לדעת בעצמך אם אתה יכול להיתאמן אחרי העבודה.
יש אנשים שנופלים מעומס מסויים שאחרים לא יפלו

בוא נגיד שייקח לך 5 שעות לחלק את כל הדואר..
מ-6 בבוקר עד 11, אתה יכול לחזור הבייתה, לנוח שעתיים-שלוש ואז לצאת לאימון.

אני חייב למצוא עבודה בזה אחרי הצבא. דרוש רישיון נהיגה נכון? כמה שכר חודשי?

אני עבדתי , בטח שאפשר
העבודה היא ממש לפנות בוקר ובקיץ זה באמת יותר מעייף אבל מצד שני העבודה גם נגמרת דיי מוקדם יחסית ככה שאפשר לנוח שעתיים שלוש , לאכול משו ולצאת אחרי זה לאימון , בבוקר אתה ממיין את כל המכתבים ואחרי בערך שעתיים שלוש (תלוי בגודל האיזור) אתה יוצא לחלוקה שזה פשוט ללכת מבית לבית עם הסלסילה של המכתבים או עם רכב אם יש לך , בהתחלה זה קצת מתיש אבל כמו שכולם אמרו הגוף מתרגל

עבדת בדואר של מודיעין? (תכלס זה בית זונות במודיעין, שקט בבוקר ללכת בסבבה שלך) האמת מתאים לי גם. שאלתי פעם אחת והם אמרו שלא צריכים :(

יש לך מספיק זמן במהלך היום כדי לקחת מנוחה,לישון קצת אם צריך, ואז להתאמן.
בעבודה כזאת לא חושב שזה ישפיע עליך בכלל אחרי שתתרגל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית