הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל קלן

• פותח/ת השרשור yosi_l
  • פורסם בתאריך

yosi_l

משתמש מתחיל
20
0
נק' מוניטין:
0
20
0
שלום ח'ברה התחלתי היום סייקל קלן לפי הנעוץ
(כדורים של 40 מק"ג):
יום 1-4: 40 מק"ג
יום 4-8: 80 מק"ג
יום 8-14: 120 מק"ג

שאלתי היא, מתי ממולץ לקחת את הכדור? על הבוקר על בטן ריקה או אחרי אוכל? והאם בכלל מותר לאכול אחרי?
כמה זמן ממולץ לחכות בין כדור לכדור/האם אפשר לבלוע את כולם בפעם אחת?
כמה זמן צריך להמתין מזמן נטילת הכדור עד לביצוע האימון?
אני שוקל 82 ק"ג, האם כדאי לעצור על 80 מק"ג או להגיע עד 120 מק"ג?

תודה מראש לעוזרים!!!

שלום ח'ברה התחלתי היום סייקל קלן לפי הנעוץ
(כדורים של 40 מק"ג):
יום 1-4: 40 מק"ג
יום 4-8: 80 מק"ג
יום 8-14: 120 מק"ג

שאלתי היא, מתי ממולץ לקחת את הכדור? על הבוקר על בטן ריקה או אחרי אוכל? והאם בכלל מותר לאכול אחרי?
כמה זמן ממולץ לחכות בין כדור לכדור/האם אפשר לבלוע את כולם בפעם אחת?
כמה זמן צריך להמתין מזמן נטילת הכדור עד לביצוע האימון?
אני שוקל 82 ק"ג, האם כדאי לעצור על 80 מק"ג או להגיע עד 120 מק"ג?

תודה מראש לעוזרים!!!

1. לא משנה בעקרון אבל על בטן ריקה תמיד האפקט עצום יותר (מותר לאכול)
2. בעקרון יש שתי אסכולות אפשר ביחד ואפשר במרווחים של 3-4 שעות, תנסה ותראה מה מתאים לך.
3. הייתי ממליץ לפחות שעתיים

אתה יכול להגיע ל120 מק"ג הרי הרגישות של תאי הבטא יורדת ולכן העליה במינון היא לא באמת עליה אלא התאמה.
אל תעבור את ה120.

1. לא משנה בעקרון אבל על בטן ריקה תמיד האפקט עצום יותר (מותר לאכול)
2. בעקרון יש שתי אסכולות אפשר ביחד ואפשר במרווחים של 3-4 שעות, תנסה ותראה מה מתאים לך.
3. הייתי ממליץ לפחות שעתיים

אתה יכול להגיע ל120 מק"ג הרי הרגישות של תאי הבטא יורדת ולכן העליה במינון היא לא באמת עליה אלא התאמה.
אל תעבור את ה120.

במשקל 100 קילו כמה עליי לקחת?

במשקל 100 קילו כמה עליי לקחת?
ב100 קילו במידה ואתה אדם בריא אתה יכול לקחת 4 כדור (160 מק"ג)

שאלה נוספת
במידה ולוקחים קטוטיפן נשארים על 120 עד שרוצים להפסיק ואז יורדים בפירמידה?

בגדול כן אבל הייתי ממליץ לך לעשות הפסקה באיזור ה7 שב', לא צריך שום פירמידה.
אתה יכול להשתמש בקטוטיפן עוד קצת אחרי קלן בכדי להשיב את יעילותם לרמה המקס'

• פותח/ת השרשור
עד איזו שעה אפשרי לקחת את הכדורים כדי שזה לא יפריע למהלך השינה בלילה?

ותודה רבה על העזרה אביעד!

נערך לאחרונה:
עד איזו שעה אפשרי לקחת את הכדורים כדי שזה לא יפריע למהלך השינה בלילה?

ותודה רבה על העזרה אביעד!

אוו שאלת מיליון הדולר. אני מכיר אנשים שלקחו בבוקר והתקשו להרדם בלילה, כך שקשה ממש להגיד.
אבל בטוח שאם אתה מתכנן להרדם ב22 בלילה נגיד, הייתי מגביל את זה עד 6 בערב.
אם אתה מכיר את עצמך כאחד שגם ככה מתקשה להרדם בלילות אז אפילו 4

קודם כל אני חייב לציין שאביעד פה עושה עבודה מעולה ולפי הפוסטים שמעלים כאן אביעד נותן פה ת'נשמה אביעד אתה 10 גבר תודה על הכל
וב. אני אמור להתחיל סייקל קלן תחילת חודש הבא הורדתי המון אחוזיי שומן כמה שיכולתי ירדתי מסייקל טסט וכו עכשיו באמת רציתי לדעת אביעד מה עדיף האם באמת לעשות הפסקה כל שבועיים בקלן או רצוף עם קטוטיפן ? מה אתה אומר ?

ב100 קילו במידה ואתה אדם בריא אתה יכול לקחת 4 כדור (160 מק"ג)

בגדול כן אבל הייתי ממליץ לך לעשות הפסקה באיזור ה7 שב', לא צריך שום פירמידה.
אתה יכול להשתמש בקטוטיפן עוד קצת אחרי קלן בכדי להשיב את יעילותם לרמה המקס'

שאלה קטנה... למה אחרי שבועיים שימוש בקלן צריך הפסקה אבל עם אפדרין לא צריך? הרי שתיהם עובדים על קולטי הבטא, פשוט הרבה אנשים אומרים שאפשר לקחת 120 מק"ג לחודש בלי בעיה ורק במינונים גבוהים כמו 270 מק"ג צריך לשלב קטוטיפן.
רציתי לדעת מה ההבדל בין אפדרין לקלן שחובה הפסקה או קטוטיפן

קודם כל אני חייב לציין שאביעד פה עושה עבודה מעולה ולפי הפוסטים שמעלים כאן אביעד נותן פה ת'נשמה אביעד אתה 10 גבר תודה על הכל
וב. אני אמור להתחיל סייקל קלן תחילת חודש הבא הורדתי המון אחוזיי שומן כמה שיכולתי ירדתי מסייקל טסט וכו עכשיו באמת רציתי לדעת אביעד מה עדיף האם באמת לעשות הפסקה כל שבועיים בקלן או רצוף עם קטוטיפן ? מה אתה אומר ?

רצוף. מתיש כל הקטע הזה של שבועיים ואז הפסקה. גם למשוך חיטוב ליותר מדיי זמן זה סיכון ליותר שריר.

שאלה קטנה... למה אחרי שבועיים שימוש בקלן צריך הפסקה אבל עם אפדרין לא צריך? הרי שתיהם עובדים על קולטי הבטא, פשוט הרבה אנשים אומרים שאפשר לקחת 120 מק"ג לחודש בלי בעיה ורק במינונים גבוהים כמו 270 מק"ג צריך לשלב קטוטיפן.
רציתי לדעת מה ההבדל בין אפדרין לקלן שחובה הפסקה או קטוטיפן

שאלה מעולה.
1. קודם-כל אפדרין לא עובד על תאי הבטא באופן ישיר אלא דרך מנגנון עקיף (נוראפינפרין) והוא לא מנצל אותם באופן אגריסיבי כמו קלן כך שהוא בעצם מאפשר להם יותר זמן להתרענן. אבל אני הייתי ממליץ על הפסקות גם מאפדרין.
2. זה שטויות. המטרה של קטוטיפן היא בעצם "לנקות" את אותם תאים ולמנוע מהם את תהליך הדאונרגולייטינג, למעשה קטוטיפן הופך את הקלן להיות יותר אפקטיבי.
מה שאומר ש120 מק"ג לאחר כמה ימים ללא קטוטיפן ו120 מק"ג עם קטוטיפן לא יניבו את אותן התוצאות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית