הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון דיון על חברות האנדרגראונד בארץ

• פותח/ת השרשור jony83
  • פורסם בתאריך

jony83

משתמש מתחיל
165
0
נק' מוניטין:
42
165
0
אז ככה
רציתי קצת לשתף על החברות שהשתמשתי עד היום מה שרץ כאן בארץ :
2012 : השתמשתי עם פארמהקום : סוסטנון + דקה : תוצאות סבירות , אין כאבים לאחר ההזרקה
נובה פארם : סוסטנון , טסט אננטט , דקה , טרן . תוצאות טובות מאוד , כאבים לאחר ההזרקה וגושים עד כדי כך שאי אפשר לסבול , חום גוף עולה
2013 : וורמודג׳ : סוסטנון , דקה , אנדרול . התוצאות סבירות אך לא כפי שציפיתי . בא נגיד שהחומרים של נובה יותר טובים מבחינת התוצאות
האנדרול של וורמודג׳ הייתה אכזבה כי בגלל ניסיוני עם אנפולון טורקי ושל בריטיש דיספנסרי אני יודע מה זה אמור לתת ...
המתאן של סיירוקס לפני שנה : כבר לא נותן פוש כמו שהיה בעבר
הספק שלי נתן לי לנסות את הליין החדש של נובה והאמת שלא רע בכלל כבר אין את הכאבים והחום גוף לא עולה אז ככה שאני בוחן את האופציה לסייקל הבא שלי עם טסט של נובה פארם ואולי גם ננדרולון שלהם בתקווה שהכל תוקן

אני יודע שרץ כאן בארץ חומרים של בלקן אשמח לשמע תגובות עליהם , תמיד טוב לשתף ולהיות מעודכנים מאשר להתאכזב

• פותח/ת השרשור
אם אתה אומר שזה לא כזה בעיה לייצר לבד אז דבר איתי חחח
ברור שיש עוד כמה חברות שלא ציינתי הכל בהתאם לכיס , טייגר ? הייתי כבר קונה רפואי , לא מבין למה הם כאלה יקרים ...
ואגב זה לא כזה בעייתי להזמין מחו״ל , לא שמעתי עדיין שזה עשה בעיה למישהו שימוש אישי
באתר של משרד הבריאות מציינים שאפשר להזמין כל תרופה שלא נכללת לפקודת הסמים המסוכנים , אז אני לא רואה שיש פה בעיה ..

אם אתה אומר שזה לא כזה בעיה לייצר לבד אז דבר איתי חחח
ברור שיש עוד כמה חברות שלא ציינתי הכל בהתאם לכיס , טייגר ? הייתי כבר קונה רפואי , לא מבין למה הם כאלה יקרים ...
ואגב זה לא כזה בעייתי להזמין מחו״ל , לא שמעתי עדיין שזה עשה בעיה למישהו שימוש אישי
באתר של משרד הבריאות מציינים שאפשר להזמין כל תרופה שלא נכללת לפקודת הסמים המסוכנים , אז אני לא רואה שיש פה בעיה ..

אמממ... יש שני סייגים אבל...

1. התרופה חייבת להיות רשומה כתרופה קבילה בארץ המוצא (לא נראה לי שחברות אנדרגראונד רשומות כיצרני תרופות בשום מדינה) והיא חייבת להיות מותרת לשיווק בארץ המוצא.
2. התרופה תונפק רק ע"י מרשם בנוסח מיוחד.

חח אני צריך להקים קורס על איך לייצר לעצמך את החומרים, אני אעשה הון תועפות

שמתי לב שאני לא יכול לכתוב עדין הודעות פרטיות(;
רציתי לתת לך תמונה מדוייקת להודעה ששלחת לי

מעניין לשמוע.
אתה יכול לפנות אליי בפייס: https://www.facebook.com/aviad.hezi?ref=tn_tnmn
או במייל גם.

נערך לאחרונה:
חח מצחיקול. ברור, יש יםםםםםם חברות טובות.
אבל רוב האנשים לא מתעסקים בלהזמין מחו"ל כי יש עם זה לא מעט בעיות לפעמים ובוא רק נגיד שבדיקה רנדומלית יכולה לגרום לך להחקר, זה לא מסתיים רק בהחרמה.
עכשיו בארץ אין הרבה יותר מדיי מבחר, אנחנו שוק קטן בלי הרבה יותר מדיי אופציות וצריך להסתדר +/- עם מה שיש. זה לא עניין של קיבעון.
בתכל'ס, אבל בתכל'ס עדיף כבר לייצר לבד לעצמך את החומרים לא כזה בעיה למצוא מתכונים טובים.
אגב, יש פה עוד חברות חוץ מה-4 שהזכרת כמו ג'נשי ,גנזה, קאלפה, טייגר ועוד כמה מיני חברות יותר אקזוטיות.

שמתי לב שאני לא יכול לשלוח פרטיות...רציתי לתת לך פרטים מדוייקים על קאלפה

עשיתי סייקל שני של פארמה קום טסט פרופ + טרן אצתת + וינסטרול 7 שבועות והתוצאה חברים הייתה על הפנים..! דיגדג לי את הביצה השמאלית! בקיצר זה יצא כמו הסייקל הראשון שלי עם טסט אנטט! לא נהנתי מהסייקל בכלל!! כל החומרים האלה ונתן תוצאה כמו של טסטסטורון לבד.

הבעיה היום באמת, שאי אפשר לדעת מה מביאים לך, היום כל סוחר מחליף מדבקות או כל דבר שיהיה לך פחות מהחומר.

טייגר, אכן יקרים, מניסיוני האישי אהבתי אותם, אבל יקרים כמו רפואי.

בלקן, לא התלהבתי בכלל, חוץ מהקלן שלהם.

סירוקס, השתמשתי לפני שנים זבל של דבר.

A&S חמודים, עושים חצי עבודה אולי יותר, התחילו טוב, לא נראה לי המשיכו כזה משהו.

• פותח/ת השרשור
אז זהו שכבר לא כדאי להתעסק עם חברות האנדרגראונד למעט וורמודג׳
השוק הזה נהיה מסריח , הגיע הזמן שאנשים ישימו לב מה הם קונים
עובדים על אנשים בעיניים ..

אז זהו שכבר לא כדאי להתעסק עם חברות האנדרגראונד למעט וורמודג׳
השוק הזה נהיה מסריח , הגיע הזמן שאנשים ישימו לב מה הם קונים
עובדים על אנשים בעיניים ..

זה לא נכון. למה דווקא הקרצת את וורמודג' היא דווקא איפהשהו באמצע מבחינת תוצאות.

ניסיון אישי שלי בלקן סיירוקס אחלה קלן אני אישית מרגיש את הסיירוקס יותר חזק. אנאבר של פארמה קום נתן תוצאות יפות. ויני של ורמודג' כנ"ל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית