הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל חיטוב+ כמה שאלות שיש לי

• פותח/ת השרשור eliran
  • פורסם בתאריך

eliran

משתמש מתחיל
261
7
נק' מוניטין:
43
261
7
רוצה להתחיל חודש הבא סייקל חיטוב, יש למישו רעיון לסייקל מחומרים רפואיים בלבד? אין בעיית נגישות, נקרא לזה ככה...

עכשיו כמה הבהרות:
אני קורא בפורום הרבה על אסטרים קצרים והבנתי שהם גם נותנים תוצאות טובות יותר וגם יוצאים מהר יותר מהמערכת
כלומר, הגוף יתאושש מהר יותר(תקנו אותי אם אני טועה..) השאלה שלי זה למה לעשות בכלל אסטרים ארוכים כמו דקה אם הקצר
טוב יותר מכל הבחינות?
ועוד שאלה מוזרה...דקה זה שם האסטר לא? למה אומרים דקה קצר? זה כמו להגיד אנתת קצר לא? לא אמורים להגיד ננדרולון קצר?

שאלה אחרונה: בסייקל קצר של ננדרולון, טסט פרופיונט או whatever אני מבין שיש שינוי בזמן התחלת הPCT כיוון שהם יוצאים מהר יותר מהגוף...
יש שינוי גם בפרגניל? או בחומרים שאיתם עושים pct?

תודה..

רוצה להתחיל חודש הבא סייקל חיטוב, יש למישו רעיון לסייקל מחומרים רפואיים בלבד? אין בעיית נגישות, נקרא לזה ככה...

עכשיו כמה הבהרות:
אני קורא בפורום הרבה על אסטרים קצרים והבנתי שהם גם נותנים תוצאות טובות יותר וגם יוצאים מהר יותר מהמערכת
כלומר, הגוף יתאושש מהר יותר(תקנו אותי אם אני טועה..) השאלה שלי זה למה לעשות בכלל אסטרים ארוכים כמו דקה אם הקצר
טוב יותר מכל הבחינות?
ועוד שאלה מוזרה...דקה זה שם האסטר לא? למה אומרים דקה קצר? זה כמו להגיד אנתת קצר לא? לא אמורים להגיד ננדרולון קצר?

שאלה אחרונה: בסייקל קצר של ננדרולון, טסט פרופיונט או whatever אני מבין שיש שינוי בזמן התחלת הPCT כיוון שהם יוצאים מהר יותר מהגוף...
יש שינוי גם בפרגניל? או בחומרים שאיתם עושים pct?

תודה..

או קיי, תשובות:

למה בכל זאת ארוכים?
בעיקר בעיקר או יותר נכון רק, תדירות ההזרקות. אחרי הכל זה לא קל להזריק כל יום אחר למשך תקופה מה גם שאסטרים קצרים נוטים להכיל יותר קריסטלים ולכן הזריקות גם יותר כואבות באופן יחסי.

למה דקה קצר נקרא דקה קצר?
אתה צודק! זה סלנג שנוצר כי כולנו מכירים דקה. ההגייה הנכונה היא ננדורולון פנילפרופיונאט או בקצרה - אן-פי-פי. למעשה גם דקה הוא אינו שם החומר אלא בסה"כ שם האסטר, אך זה כינוי שנצמד לו לאורך הזמן.

PCT עם חומרים קצרים:
אין שינוי גדול בדרך הPCT אלא רק בתזמון של התחלת הPCT. מה גם שזמן תחילת הזרקת הפרגניל במהלך הסייקל יהיה מוקדם יותר.

• פותח/ת השרשור
או קיי, תשובות:

למה בכל זאת ארוכים?
בעיקר בעיקר או יותר נכון רק, תדירות ההזרקות. אחרי הכל זה לא קל להזריק כל יום אחר למשך תקופה מה גם שאסטרים קצרים נוטים להכיל יותר קריסטלים ולכן הזריקות גם יותר כואבות באופן יחסי.

למה דקה קצר נקרא דקה קצר?
אתה צודק! זה סלנג שנוצר כי כולנו מכירים דקה. ההגייה הנכונה היא ננדורולון פנילפרופיונאט או בקצרה - אן-פי-פי. למעשה גם דקה הוא אינו שם החומר אלא בסה"כ שם האסטר, אך זה כינוי שנצמד לו לאורך הזמן.

PCT עם חומרים קצרים:
אין שינוי גדול בדרך הPCT אלא רק בתזמון של התחלת הPCT. מה גם שזמן תחילת הזרקת הפרגניל במהלך הסייקל יהיה מוקדם יותר.

אביעד תודה על התשובה..
יש לך רעיון לגבי סייקל חיטוב מחומרים רפואיים?(יכול להשיג הכל ותודה לאל אין בעיה תקציבית )
חוץ מויניסטרול שאני יקח כניראה של וורמודג'ה או משו...
חשבתי על טסט פרופ + ויני איזה עוד חומרים שמתאימים לחיטוב אפשר להשיג רפואי?

(דרך אגב, לא יודע אם אתה זוכר שהתייעצתי איתך לאורך הסייקל מאסה האחרון, בדיקות דם אחרי חודשיים: הכל פיקס תודה על העזרה...🙌)

אביעד תודה על התשובה..
יש לך רעיון לגבי סייקל חיטוב מחומרים רפואיים?(יכול להשיג הכל ותודה לאל אין בעיה תקציבית )
חוץ מויניסטרול שאני יקח כניראה של וורמודג'ה או משו...
חשבתי על טסט פרופ + ויני איזה עוד חומרים שמתאימים לחיטוב אפשר להשיג רפואי?

(דרך אגב, לא יודע אם אתה זוכר שהתייעצתי איתך לאורך הסייקל מאסה האחרון, בדיקות דם אחרי חודשיים: הכל פיקס תודה על העזרה...🙌)

אין לי יותר מדיי רעיונות מעולים לחומרים רפואיים.
אבל יש בארץ לא מעט חברות שכן מספקות את הסחורה ואפילו יותר, אז:
1. גם אין לך בעיה כספית, למה לא לחסוך כמה גרושים..
2. המבחר יותר גדול
3. אתה עלול לראות תוצאות אפילו מעבר למצופה בחלק מהברנדים.

אני אישית מאוד אוהב מסטרון בחיטוב, אבל מאוד.
אבל זה כל אחד והטעם שלו.

המלצה לחברות אהובות?

החברה הראשונה שלי. מאוד אהבתי אותה. למרות שגם החברה השניה שהייתה לי הייתה בסדר, אבל היה לה פוביה מנחשים, אז אתה יכול לנחש איפה הייתה בעיה.
בכל אופן: נובה-פארם בינתיים מוכיחים את עצמם יעילים - הריח אמנם של השמן קצת, ככה ככה.
אני שומע דעות בהחלט חיוביות על קאלפה ואני מקווה שבקרוב תהיה לי דעה אישית עליהם.
וורמודג' בסדר, אבל ביחס למארז המפואר, השמן האיכותי והבקבוקון היפה התכל'ס קצת פחות מרשים. עובד, אבל קצת פחות מרשים.

• פותח/ת השרשור
החברה הראשונה שלי. מאוד אהבתי אותה. למרות שגם החברה השניה שהייתה לי הייתה בסדר, אבל היה לה פוביה מנחשים, אז אתה יכול לנחש איפה הייתה בעיה.
בכל אופן: נובה-פארם בינתיים מוכיחים את עצמם יעילים - הריח אמנם של השמן קצת, ככה ככה.
אני שומע דעות בהחלט חיוביות על קאלפה ואני מקווה שבקרוב תהיה לי דעה אישית עליהם.
וורמודג' בסדר, אבל ביחס למארז המפואר, השמן האיכותי והבקבוקון היפה התכל'ס קצת פחות מרשים. עובד, אבל קצת פחות מרשים.

מאה אחוז, תודה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית