הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל קלן ווינסטרול

ValkYriE

משתמש מתחיל
47
0
נק' מוניטין:
1
47
0
שלום , אני מתאמן כבר יותר מ 3 שנים
בחודש הבאה אני רוצה להתחיל סייקל של קלן ווינסטרול
סייקל ראשון שלי סייקל חיטוב
עכשיו התכנון הוא כזה...
סייקל של 6 שבועות
50 מ"ג ווינסטרול ( 5 קדורים ביום 10מ"ג )
50 מ"ג פרו בירון ( 2 קדורים ביום 25 מ"ג )
הסיבה שאני לוקח פרו בירון ולא טסט' כי אני נמצא במסגרת עם תנאים ומגבלות שלא מאפשרת לי הזרקות.
קלן פירמידה עולה... (40,40,80,80,120) 120 עד ליום ה- 14 ואז פירמידה יורדת עד יום ה-21 לקלן
LIV52 בוקר , ערב
מולטי ויטמין 3 פעמים ביום
חלבון 2 מ"ג ל ק"ג 1

שבוע אחריי הסייקל
PCT
נולבדקס 40/40/20/20

תקנו אותי אם אני טעיתי איפשהו ואם חסר משהו
תודה והמשך יום טוב !

נערך לאחרונה:
מציע לך לאכל יותר מ2 גרם לקילו בסייקל, אני משער שזה סייקל חיטוב והחלבון יעזור לך מאוד לשמור על המאסה.
לפחות 3 גרם לקילו

אני לא מדבר על חיטוב אלא שכל הזמן צריך לאכל יחסית הרבה חלבון עם אתה לוקח חומרים אין קסמים חייב להשקיע בתזונה

הוא הולך לעשות דיאטת סגנון AD. הרבה חלבון הרבה שומן פחמימות שואפות ל0.
ד״א אני הרכבתי לו את הסייקל הנ״ל.
משהו באיזור ב2.5 גרם חלבון לקג נראה לי יהיה מספיק.

הוא הולך לעשות דיאטת סגנון AD. הרבה חלבון הרבה שומן פחמימות שואפות ל0.
ד״א אני הרכבתי לו את הסייקל הנ״ל.
משהו באיזור ב2.5 גרם חלבון לקג נראה לי יהיה מספיק.

מעניין אותי לשמוע ממך מדוע בחרת בפרווירון.
הבנתי שזה בגלל ההגבלה שלו להזריק טסט' , אבל מה היה השיקול שלך בבחירת פרווירון. כלומר, מה חשבת שהוא נותן?

• פותח/ת השרשור
פרו בירון הוא חומר חלופי לטסט בעת סייקל ביצירת הורמונים אנדרוגנים , זאת אומרת כדי לשמור על התפקוד המיני

מעניין אותי לשמוע ממך מדוע בחרת בפרווירון.
הבנתי שזה בגלל ההגבלה שלו להזריק טסט' , אבל מה היה השיקול שלך בבחירת פרווירון. כלומר, מה חשבת שהוא נותן?

עיקר החשיבה פה היא לשמור על לבידו תקין בזמן הסייקל, בנוסף הוא יכול לעזור "להתייבש", מעלה את רמות הטסטוסטרון החופשיי ובקיצור לא יכול להזיק. כמו כן מוכרת לי הבעיה של החוסר יכולת להזריק בגלל מסגרת מקרוב לצערי. בניתי לעוד חברים סייקלים דומים שלא נתמכים פה בדרך כלל כמו אנאבר ופרו וירון ל6 שבועות עם קלן התוצאות היו טובות מאוד.(אין לי תמונות). הסיבה לפרימדה היורדת היא להישאר על החומר כמה שיותר זמן עקב מחסור בקטוטיפן ועדיין לשמור על רגישות הרצפטורים עד כמה שניתן. זה יראה ככה : 40-40-80-80-80-120עד סוף השבועיים ואז בשבוע האחרון ירידה ל80 לשלושה ימים ושוב ל40 ליומיים האחרונים. שבועיים הפסקה, חוזר לשימוש בשבוע האחרון של הסייקל למשך שלושה שבועות נוספים כדי לרכך את היציאה מהסייקל ולשמור על כמה שיותר שריר בזמן הPCT

אבל זה רק חצי נכון. כי פרווירון אמנם מעלה קצת את הטסט' החופשי בדם (ממש במעט) וממש לזמן קצר מאוד אבל זה לא נותן כלום בפועל מבחינת תוצאות כשזה לא משולב עם טסט'. למה בכל-זאת זה עוזר לשמור על ליבידו תקין?? כי לפרווירון (DHT) יש יכולת מעולה להצמד לSHGB ולכן התוצאה.
אבל הוא לא ממש תחליף ראוי לטסט'.
פירמידה (בעניין הזה בלבד) זה דבר אידיוטי לטעמי האישי, כי הרי אנחנו מעלים מינון מלכתחילה בגלל שאנחנו מאבדים את הרגישות של הרצפטורים ויש צורך ביותר חומר פעיל כדי לעורר את אותה תגובה. נדמה את זה לשימוש בסמים המעלים את רמות הדופמין. אם נצרוך מנות באופן עוקב נאלץ לעלות את המינון באופן בכל פעם בכדי להשיג אותו אפקט.
הפירמידה יורדת פה לא מביאה כלום למעשה ואפילו סתם מושכת את הרצפטורים. שפשוט יפסיק וזהו.

אבל זה רק חצי נכון. כי פרווירון אמנם מעלה קצת את הטסט' החופשי בדם (ממש במעט) וממש לזמן קצר מאוד אבל זה לא נותן כלום בפועל מבחינת תוצאות כשזה לא משולב עם טסט'. למה בכל-זאת זה עוזר לשמור על ליבידו תקין?? כי לפרווירון (DHT) יש יכולת מעולה להצמד לSHGB ולכן התוצאה.
אבל הוא לא ממש תחליף ראוי לטסט'.
פירמידה (בעניין הזה בלבד) זה דבר אידיוטי לטעמי האישי, כי הרי אנחנו מעלים מינון מלכתחילה בגלל שאנחנו מאבדים את הרגישות של הרצפטורים ויש צורך ביותר חומר פעיל כדי לעורר את אותה תגובה. נדמה את זה לשימוש בסמים המעלים את רמות הדופמין. אם נצרוך מנות באופן עוקב נאלץ לעלות את המינון באופן בכל פעם בכדי להשיג אותו אפקט.
הפירמידה יורדת פה לא מביאה כלום למעשה ואפילו סתם מושכת את הרצפטורים. שפשוט יפסיק וזהו.
במסגרת ההגבלות זה התחליף הכי טוב, אין מה לעשות תחליף לטסט אין וזה חומר בסיס, עשיתי את מיטב יכולתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית