הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון Super Effect

• פותח/ת השרשור Pizza
  • פורסם בתאריך

Pizza

משתמש פעיל
430
94
נק' מוניטין:
218
430
94
שלום אנשים.
הזמנתי לי טאב של חלבון Dymatize ועוד 2 של Phase8, אבל לוקח להם זמן להגיע וביינתים נתקעתי בלי אבקת חלבון.
לכן החלטתי לנסות את הSuper effect הישראלית וקניתי טאב של החלבון בטעם עוגיות.
אני חייב להגיד שהייתי מופתע.
עד עכשיו השתמשתי רק במותגים ON וGold FX. ואני חייב להגיד שמה2 סקופים שלקחתי עד עכשיו- האבקה הזאת טובה מהם.
קודם כל היא דקה, ומתערבבת בקלות.
הרבה יותר טעימה.
ויותר זולה וזמינה!

אבל כל זה גורם לי לחשוד.
קודם כל, בסקופ של האבקה יש 23 גרם חלבון שזה 76% חלבון.
לשם השוואה- בON יש כ72% חלבון בסקופ.
אבל זה בסדר והגיוני. מה שנראה לי חשוד זה שבSuper effect יש עוגיות מפוררות בתוך האבקה!
זה מוזר שזה בקושי משפיע על הערכים (3 גרם פחממה 2 גרם שומן), וכל החברות מנסות להגיע לחלבון כמה שיותר טהור ולSuper effect אין שום בעיה להכניס עוגיות לאבקה שלהם...
אני יודע שבישראל (בניגוד לחו"ל? אני לא כל כך בטוח) יש לחברות שמייצרות מוצרים אפשרות "לטעות" בערכים שהם מפרסמים בסקאלה מסויימת (במספר אחוזים).
עד כמה זה רציני?
עד כמה האבקה אמינה?

האבקה שייכת לחברה תנובה ככה שלא נראה לי שהם יסתכנו ככה

אני משתמש בבננה שלהם והוא אחלה

שלום אנשים.
הזמנתי לי טאב של חלבון Dymatize ועוד 2 של Phase8, אבל לוקח להם זמן להגיע וביינתים נתקעתי בלי אבקת חלבון.
לכן החלטתי לנסות את הSuper effect הישראלית וקניתי טאב של החלבון בטעם עוגיות.
אני חייב להגיד שהייתי מופתע.
עד עכשיו השתמשתי רק במותגים ON וGold FX. ואני חייב להגיד שמה2 סקופים שלקחתי עד עכשיו- האבקה הזאת טובה מהם.
קודם כל היא דקה, ומתערבבת בקלות.
הרבה יותר טעימה.
ויותר זולה וזמינה!

אבל כל זה גורם לי לחשוד.
קודם כל, בסקופ של האבקה יש 23 גרם חלבון שזה 76% חלבון.
לשם השוואה- בON יש כ72% חלבון בסקופ.
אבל זה בסדר והגיוני. מה שנראה לי חשוד זה שבSuper effect יש עוגיות מפוררות בתוך האבקה!
זה מוזר שזה בקושי משפיע על הערכים (3 גרם פחממה 2 גרם שומן), וכל החברות מנסות להגיע לחלבון כמה שיותר טהור ולSuper effect אין שום בעיה להכניס עוגיות לאבקה שלהם...
אני יודע שבישראל (בניגוד לחו"ל? אני לא כל כך בטוח) יש לחברות שמייצרות מוצרים אפשרות "לטעות" בערכים שהם מפרסמים בסקאלה מסויימת (במספר אחוזים).
עד כמה זה רציני?
עד כמה האבקה אמינה?
אני לא יודע אם בישראל זה ככה
אבל מה שבטוח שבארה"ב אפשר לשקר בקלות לגבי הערכים ואף אחד לא ישים לב

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
נדמה לי ביטלו את זה אני זוכר שהיה משהו בחדשות/כתבה באינטרנט בכל מקרה אני לא בטוח תגשש
היה תיקון ב2011 שאמור להכנס לתוקף שנה וחצי אחרי שהוא נכתב, אז אני מניח שזה מה שראית בחדשות.
בכל מקרה זה לא שינה את הסעיף הזה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית